29 / 03 / 2024

Balıkesir Balya TOKİ son başvuru günü

Balıkesir Balya TOKİ son başvuru günü

TOKİ Balıkesir Balya başvuruları için bugün son gün. Toplamda 108 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede başvuru bedeli olarak 4 bin TL kabul ediliyor.

TOKİ Balıkesir Balya başvuruları ne zaman sona erecek?

Başvuru bedeli olarak 4 bin TL alınan TOKİ Balıkesir Balya'da 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edilen daireler satışa çıkarılıyor. Peki TOKİ Balıkesir Balya başvuruları ne zaman sona erecek?

TOKİ Balıkesir Balya başvuru şartları 2015!

TOKİ Balıkesir Balya'da toplam 108 adet konut satışa sunuluyor. Projede başvuru bedeli olarak 4 bin TL ödeniyor. İşte TOKİ Balıkesir Balya başvuru şartları 2015 detayları...

TOKİ Balıkesir Balya başvuru dönemi ne zaman bitecek?

Balıkesir Balya TOKİ Evleri talep örgütlemesi yöntemiyle geliştiriliyor. Projede 2 oda 1 salon olarak tasarlanan daireler satışa çıkarılıyor. Peki TOKİ Balıkesir Balya başvuru dönemi ne zaman bitecek?

TOKİ Balıkesir Balya başvuruları bugün sona erecek!

TOKİ Balıkesir Balya başvuruları bugün sona erecek. Satış işlemlerini T.C. Ziraat Bankası A.Ş'nin yürüteceği projede başvuru bedeli olarak 4 bin TL kabul ediliyor.

TOKİ Balıkesir Balya başvuruları bugün son!

TOKİ Balıkesir Balya başvuruları bugün son. Toplam 108 adet daireden meydana gelen projede 87,2 metrekare olarak tasarlanan 2 oda 1 salon konutlar yer alıyor.

Balıkesir Balya TOKİ son başvuru günü!

Balıkesir Balya TOKİ son başvuru günü yarın. Daire fiyatları 93 bin 930 TL'den başlangıç gösteren projede başvurular T.C. Ziraat Bankası A.Ş. tarafından kabul ediliyor.

TOKİ Balıkesir Manyas kuraları bugün çekiliyor! Balıkesir Manyas TOKİ 2024 kura sonucu sorgulama ekranı!

TOKİ Balıkesir Manyas projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün yapılacak. Peki Balıkesir TOKİ 2024 kura sonucu nereden öğrenilir? İşte Balıkesir Manyas TOKİ 2024 kura sonucu sorgulama ekranı...

TOKİ Balıkesir Karesi başvuruları başladı! Karesi TOKİ fiyatları ne kadar? İşte TOKİ Balıkesir Karesi fiyat listesi!

TOKİ Balıkesir Karesi başvuruları resmen başladı. Peki Balıkesir Karesi TOKİ fiyatları ne kadar? İşte TOKİ Balıkesir Karesi fiyat listesi...

TOKİ Balıkesir Balya 116 konut ihalesi bugün!

Balıkesir ili Balya ilçesi 116 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Balıkesir Balya 116 konut ihalesi 25 Şubat'ta!

Balıkesir ili Balya ilçesi 116 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi 25 Şubat 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Balıkesir Balya'ya 116 yeni konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Balıkesir Balya projesinin ihalesini 29 Ocak 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Balıkesir Karesi ve Balya için acele kamulaştırma kararı!

Balıkesir ili Karesi ve Balya sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31126 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Balıkesir Balya kura sonucu 08.05.2020 isim listesi!

TOKİ Balıkesir Balya kura sonucu 08.05.2020 isim listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Balıkesir Balya kura sonucu 08.05.2020 isim listesi ve TOKİ Balıkesir Balya kura sonuçları 2+1 ve 3+1...

TOKİ Balıkesir Balya 2020 kura çekilişi bugün!

100 bin yeni sosyal konut hayata geçirecek olan TOKİ, Balıkesir Balya 2020 projesinin kura çekimini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ 100 bin yeni konut Balıkesir Balya 2020 başvuru detayları!

TOKİ 100 bin yeni konut Balıkesir Balya 2020 başvuru detayları haberimizde yer alıyor. TOKİ Balıkesir Balya başvuru tarihleri 2020 ne zaman? Balya TOKİ fiyatları ne kadar? İşte yanıtları...

Balıkesir Bigadiç TOKİ 2019 başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Bigadiç TOKİ projesi için başvuru dönemi yarın itibariyle başlıyor.

Balıkesir Bigadiç TOKİ başvuruları 21 Ekim'de başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Bigadiç TOKİ projesinde yer alan 98 adet konut 21 Ekim tarihi itibariyle satışa çıkıyor.

Balıkesir Dursunbey TOKİ 2019 projesi!

Balıkesir Dursunbey TOKİ 2019 projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede toplam 160 adet konut bulunuyor.

Balıkesir İvrindi TOKİ son başvuru tarihi!

Balıkesir İvrindi TOKİ son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 32 adet konut bulunuyor.

Balıkesir Balya TOKİ son başvuru günü Haberi

Balıkesir Balya TOKİ son başvuru günü

Balıkesir Balya Konutları Balıkesir-Balya Belediye Başkanlığı ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa ediliyor. Projede 87,2 metrekare büyüklükte daireler bulunuyor. 


TOKİ Balıkesir Balya başvuruları için bugün son gün. Daire fiyatları 93 bin 930 TL olarak belirlenen projede başvuru ücreti olarak 4 bin TL talep ediliyor.


Konut tipleri 2 oda 1 salon olarak dizayn edilen Balıkesir Balya TOKİ Evleri başvuru işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş'nin Balıkesir-Balya şubesi aracılığıyla yürütülüyor.


TOKİ Balıkesir Balya başvuru şartları!

Başvuru yapacak kişilerin;

1- Aylık hane halkı gelirinin, en fazla net 3.100.- TL olması ( Başvuru sahibinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının gıda, yol, vs. her türlü aldıkları yardımlar dahil olmak üzere toplam hane halkı aylık net gelirinin en fazla 3.100.- TL. olması) gerekmektedir.

2- T.C. vatandaşı olması,

3- Balıkesir il nüfusuna kayıtlı...