19 / 04 / 2024

Balıkesir Bigadiç TOKİ başvuruları

Balıkesir Bigadiç TOKİ başvuruları

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Balıkesir Bigadiç projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

Balıkesir Bigadiç TOKİ başvuruları 10 Aralık'ta sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Balıkesir Bigadiç projesinde yer alan 52 adet konut için başvuru dönemi 10 Aralık'ta sona eriyor.

Balıkesir Bigadiç TOKİ başvuruları 21 Ekim'de başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Bigadiç TOKİ projesinde yer alan 98 adet konut 21 Ekim tarihi itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Balıkesir Manyas kuraları bugün çekiliyor! Balıkesir Manyas TOKİ 2024 kura sonucu sorgulama ekranı!

TOKİ Balıkesir Manyas projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün yapılacak. Peki Balıkesir TOKİ 2024 kura sonucu nereden öğrenilir? İşte Balıkesir Manyas TOKİ 2024 kura sonucu sorgulama ekranı...

TOKİ Balıkesir 2023 projesi için resmen müjde geldi! 160 konutluk yeni proje yarın ihaleye çıkıyor!

TOKİ Balıkesir 2023 projesi için resmen müjde geldi. Bigadiç'te inşa edilecek tam 160 konutluk yeni proje yarın ihaleye çıkıyor...

TOKİ Balıkesir Bigadiç 2023 projesi için tarih belli oldu! 160 konutluk yeni projeyi kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Balıkesir Bigadiç 2023 projesi için tarih belli oldu. Çavuş Mahallesi'nde inşa edilecek 160 konutluk yeni projeyi kaçırmayın...

TOKİ’den Balıkesir Bigadiç’e 346 konut!

Yatırımlarına hızlı bir şekilde devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Balıkesir'de 346 adetlik konutluk yeni proje inşa edecek. İşte detaylar…

TOKİ Balıkesir Bigadiç projesiyle 346 yeni konut geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Balıkesir'de 346 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ Balıkesir Bigadiç’de uygun fiyatlarla 2+1 ve 3+1 daire sahibi olun! TOKİ Balıkesir detaylar...

 Balıkesir’in Bigadiç ilçesinde yapılacak sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir Bigadiç projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Balıkesir’in 2022 hangi ilçelerinde yapılacak? Konut taksitleri ne kadar olacak?

TOKİ Balıkesir Karesi başvuruları başladı! Karesi TOKİ fiyatları ne kadar? İşte TOKİ Balıkesir Karesi fiyat listesi!

TOKİ Balıkesir Karesi başvuruları resmen başladı. Peki Balıkesir Karesi TOKİ fiyatları ne kadar? İşte TOKİ Balıkesir Karesi fiyat listesi...

Balıkesir Bigadiç TOKİ başvuruları bugün sona eriyor!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Balıkesir Bigadiç projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

Balıkesir Bigadiç TOKİ başvuruları 10 Aralık'ta sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Balıkesir Bigadiç projesinde yer alan 52 adet konut için başvuru dönemi 10 Aralık'ta sona eriyor.

TOKİ Balıkesir Bigadiç kura çekilişi 2021!

TOKİ Balıkesir Bigadiç kura çekilişi 2021 ne zaman gerçekleştirilecek? İşte TOKİ Balıkesir Bigadiç kura çekilişi 2021 tarihi ve proje detayları...

TOKİ Balıkesir Bigadiç başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Balıkesir Bigadiç projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Balıkesir Bigadiç 151 konut ihalesi yarın!

Balıkesir İli, Bigadiç İlçesi, Çavuş Mahallesi 151 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Balıkesir Bigadiç 151 konut ihalesi 10 Temmuz'da!

Balıkesir İli, Bigadiç İlçesi, Çavuş Mahallesi 151 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi 10 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

Balıkesir Bigadiç TOKİ başvuruları Haberi

Balıkesir Bigadiç TOKİ başvuruları

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Balıkesir Bigadiç projesinde 52 adet konut yer alıyor.

Başvuru döneminin bugün itibariyle sona ereceği TOKİ Balıkesir Bigadiç projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor.

Kuralı satış yöntemiyle satışa çıkarılan TOKİ Bigadiç 2021 projesi için başvurular Ziraat Bankası aracılığıyla alınıyor. 

Kura çekilişinin 17 Aralık tarihinde gerçekleştirileceği TOKİ Balıkesir Bigadiç projesi için 180 ay vade sağlanıyor. 

TOKİ Bigadiç 2021 projesinde en düşük konut bedeli 121 bin 665 TL, en yüksek konut bedeli 204 bin 266 TL olarak belirlendi.

Yüzde 10 peşinatla konut sahibi olunabilen TOKİ Balıkesir Bigadiç projesi için ödenecek peşinat bedelleri 12 bin 166 TL ile 20 bin 426 TL arasında değişiyor. 

Peşinat oranının yüzde 10...