28 / 03 / 2024

Ballast Nedam NV şirketi sahibi

Ballast Nedam NV şirketi sahibi

Rönesans Hollandalı şirketi satın aldı Rönesans İnşaat, Hollandalı inşaat şirketi Ballast Nedam NV'nin yüzde 19.9'unu 6 milyon Avro'ya satın aldı.

NVIDIA RTX 4070 Ti satış tarihi ve fiyatı açıklandı! İşte 30 Aralık 2022 fiyat listesi..

NVIDIA, 20 Eylül’de düzenlediği davette  RTX 4000 serisi ekran kartlarının tanıtımını yapmıştı.. Ada Lovelace mimarisini üzerine geliştirilen bu kartlar önceki nesillere kıyasla çok daha iyi üstünde performans sunuyor.

Excalibur laptoplar öğrencilerin imdadına yetişiyor! Casper Excalibur NVIDIA GeForce RTX 30 07 Eylül 2022 fiyat listesi

Derslerde ve oyun oynarken sorunsuz, hızlı ve güçlü bir laptop arayan öğrencilerin imdadına RTX 30 serisi ile donatılan Excalibur laptoplar yetişiyor.

ZES NV ağını genişletiyor! Avrupa ülkesinde şirket kuruldu

Zorlu Enerji’nin elektrikli araç piyasasında kurduğu ZES NV, Hollanda'da ZES BV isminde yeni bir şirket açtı.

İnv Mühendislik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

İnv Mühendislik İnşaat Anonim Şirketi Ümraniye'de Recep Kara tarafından kuruldu.

London Fınancıal Inv Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

London Fınancıal Inv Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nuriye Aleyna Palancı tarafından kuruldu.

Nvısta Gayrimenkul İnşaat Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nvısta Gayrimenkul İnşaat Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hussein Alahmad tarafından kuruldu.

Hollanda'nın en uzun kara tünelinde Rönesans Holding imzası!

Rönesans Holding'in Hollanda'daki grup şirketi Ballast Nedam tarafından hayata geçirilen ülkenin en uzun kara tüneli Gaasperdammertunnel'in iki kuzey geçidi trafiğe açıldı

Rönesans'ın Blankenburg Bağlantı Yolu projesine ödül!

Avrupa’nın stratejik projelerine imza atan Rönesans, iştiraki Ballast Nedam ile Hollanda’nın en büyük PPP projesi “Blankenburg Bağlantı Yolu”nun inşasını sürdürüyor.

Doğuş GYO 100 milyon Euro krediyi ne için kullandı?

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Credit Europe Bank NV'den 100 milyon Euro kredi kullanıldı...

Blankenburg Bağlantı Yolu Projesi'nin inşaatı başladı!

Rönesans Holding'in Hollanda'daki şirketi Ballast Nedam'ın BAAK Konsorsiyumu tarafından inşa edilecek bir milyar avroluk Blankenburg Bağlantı Yolu Projesi'nin inşaatı başladı. 

Rönesans Holding ve TAV İnşaat ortaklığı Avrupa’da!

Amsterdam Schiphol Havalimanı’ndaki ek terminalin inşa ihalesini, Rönesans Holding’in grup şirketi Ballast Nedam ve TAV İnşaat ortaklığı kazandı. Ek terminalin inşası 2019'da tamamlanacak. 

Rönesans'tan Hollanda'ya 1 milyar avroluk proje!

Rönesans Holding, geçen yıl satın aldığı Ballast Nedam ile Hollanda Rotterdam'da yol ve tünellerden oluşan yaklaşık 1 milyar avro tutarındaki kamu özel ortaklığı (PPP) projesine imza atmaya hazırlanıyor.

Amsterdam Arena, Rönesans ile yeniden doğuyor!

Rönesans Holding bünyesindeki Hollanda’nın 139 yıllık inşaat şirketi Ballast Nedam, ülkenin simge stadyumu Amsterdam ArenA’da gerçekleştirilecek en geniş çaplı renovasyon çalışmasına başlıyor.

Ballast Nedam NV şirketi sahibi Haberi

Ballast Nedam NV şirketi sahibi

Rönesans Hollandalı şirketi satın aldı Rönesans İnşaat, Hollandalı inşaat şirketi Ballast Nedam NV'nin yüzde 19.9'unu 6 milyon Avro'ya satın aldı. Rönesans İnşaat, bu anlaşma ile 1877'de kurulan genel bina, ulaşım ve altyapı projelerine imza atan şirketin en büyük hissedarı oldu. Şirketin en büyük hissedarı olan Rönesans, geri kalan miktar için de çağrı yapmayı planladığını duyurdu. Çağrı sürecinin, gerekli izinlerin alınmasının ardından 2015 Ekim ayında başlaması öngörülüyor. Şirketin tamamı için öngörülen değer ise 30 milyon Avro. İki projede büyük zararlar nedeniyle borçlarını geri ödeyemez hale gelen Ballast Nedam, kreditörlerinden ek finansman bulmaya çalışıyordu. Hollandalı şirket 2014 sonu itibariyle 1.1 milyar Avro ciroya sahip, 2 bin üzerinde çalışanı olan şirket, ulaşım ve altyapı gibi geniş kapsamlı projelerin inşaatında önemli rol oynuyor....