24 / 04 / 2024

Ballıca asfalt

Ballıca asfalt

Her gün Trabzon’un 4 farklı noktasında asfaltlama çalışması gerçekleştiren Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekipleri Of ilçesinin Ballıca Mahallesi’nde de asfaltlama çalışması icra etti.

Ballıca Mağarası'nın yanına 4 milyon liralık sağlık yatırımı!

UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'ne giren Ballıca Mağarası'nın yanına 4 milyon liralık sağlık yatırımı yapılması planlanıyor. 

Pendik Keltepe'nin imar planları onaylandı!

Pendik Çınardere Mahallesi “Keltepe” için hazırlanan 1/5000’lik ve Ballıca, Emirli, Kurna ve Kurtdoğmuş Mahalleleri için hazırlanan 1/1000’lik İmar Planları, Belediye Başkanı Ahmet Cin’in yoğun çabalarıyla İBB Meclisi’nde oanylandı. Başkan Ahmet Cin, “Hayırlı olsun. Gayretlerimiz sonuç verdi” dedi.

Tokat'ta Ballıca Mağarası'nın yanına 4 milyon TL'ye otel yapılacak!

Tokat'ta, UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'ne giren Ballıca Mağarası'nın yanında sağlık için yurda gelenlere hizmet sunulması amacıyla otel inşa edilecek.

Pendik itiraz 1/5000 ölçekli plan askıya çıkarıldı!

Pendik İlçesi, Yenişehir Mahallesinin bir kısmı ile Ballıca - Emirli - Kurna - Kurtdoğmuş Mahallesine ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli plan askıya çıkarıldı.

Pendik'te 32.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli Pendik İlçesi Ballıca Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul vasıflı taşınmaz 32 milyon 262 bin 250 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul ilk ihale tarihi 21 Şubat 2018 olarak belirlendi. 

Ballıca Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ballıca Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi süleyman Çakır tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Antalya Döşemealtı Yağca’da sıcak asfalt çalışması başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Döşemealtı İlçesi Yağca Mahallesi yolunu sıcak asfaltla kaplıyor.

Samsun 19 Mayıs'taki kültür merkezi 2 yılda tamamlanacak!

SAMSUN 19Mayıs Belediye Başkanı Topaloğlu, ilçenin Ballıca mahallesinde 6 bin metrekare alana Kültür Merkezi inşa edileceğini belirterek "2 yıl içerisinde projenin bitirilmesi planlanıyor "dedi.

Pendik'te icradan 20.9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul Pendik'e bağlı Ballıca Köyü'nde bulunan gayrimenkulü satışa çıkardı. İhalesi 26 Eylül Pazartesi günü gerçekleşecek olan gayrimenkulün toplam satış bedeli 20 milyon 967 bin 224 TL olarak belirlendi.

Tokat Ballıca Vadi Sosyal Tesisleri ve Doğa Evleri'nin temeli atıldı!

Tokat'ın Pazar İlçesi Ballıca Mağarası Ovacık Köyü'nde bulunan Vadim Ballıca Serin Vadi Sosyal Tesisleri ve Doğa Evlerinin temeli düzenlenen törenle atıldı.

İznik Boyalıca'da asfalt çalışmaları başladı!

Bursa’nın İznik ilçesinin Boyalıca Mahallesi’nde asfalt çalışmaları başladı. Boyalıca-İznik yolunun 12. kilometresinde eskiyen asfalt yol yenileniyor.

Malatya Kuluncak'ta 42 kilometre asfalt çalışması yapılacak!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kuluncak ilçesinde de meydan düzenleme çalışmaları yapıyor. Kuluncak ilçesinde ayrıca 42 km. asfalt çalışması yapacak.

Alanya Çamlıca'da asfalt çalışmaları başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi kırsal alan ekipleri, Alanya’nın farklı noktalarında asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Alanya kırsalında bulunan en büyük mahallelerden bir olan Çamlıca’da asfalt çalışmalarına başlandı.

Ballıca asfalt Haberi

Ballıca asfalt

Trabzon Büyükşehir Belediyesi il genelindeki asfaltlama seferberliğine aralıksız olarak devam ediyor. Her gün Trabzon’un 4 farklı noktasında asfaltlama çalışması gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi ekipleri Of ilçesinin Ballıca Mahallesi’nde de asfaltlama çalışması icra etti. Mahalle Muhtarı Recep Yavuz, Trabzon’un büyükşehir olmasıyla kırsal ilçelerin daha fazla yatırım aldığını ifade ederken, “Mahallemizde yapılan çalışma hepimize çok mutlu etti. Sayın Bakanımız Süleyman Soylu’ya ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na çalışmalarından ötürü teşekkür ediyoruz” dedi.


Trabzon Büyükşehir Belediyesi



Haber Taka Gazetesi'nde şöyle yer aldı;

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Mustafa Yaylalı ve yönetim kurulunu makamında kabul etti.Ziyarette inşaat mühendislerinin her zaman belediyelerle iç içe olduğunu ifade eden Yaylalı, Büyükşehir Belediyesi'nin ciddi projeler yürütmekte olduğunu ifade ederken Oda...