27 / 04 / 2024

Banu Uçak Dünya Mimarlık Festivali

Banu Uçak Dünya Mimarlık Festivali

15 – 17 Kasım’da Berlin’de düzenlenecek olan Dünya Mimarlık Festivali (WAF 2017) jürisinde inşaat sektörünün önde gelen ismi Ferko’nun Genel Koordinatörü mimar Banu Uçak yer alacak. 

Ucuz uçak bileti kampanyası! Yurt dışına gidecekler dikkat!

Yurt dışına gidecek vatandaşlar gezginler ve iş insanları için ucuza uçak bileti kampanyası başladığı duyuruldu. Biletbayisi, Türk vatandaşlarının vizesiz seyahat edebileceği ülkeler için uygun fiyatı olan uçak bileti fırsatlarını sunmaktadır. Ucuza uçak bileti kampanyası detayları neler?

TOKİ Uşak 2023 projesi için düğmeye bastı! 206 yeni konut bugün ihaleye çıkıyor!

Yeni projeler için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uşak Sivaslı projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek. Uşak Sivaslı TOKİ 2023 projesinde toplam 206 adet konuta yer verilecek.

Vodafone hattı olanlara ücretsiz yurt dışı uçak bileti fırsatı! 13 gün kaldı kaçırmayın!

Vodafone hattı olanlar bayram ediyor. Hat sahiplerine yurt dışına ücretsiz uçak bileti, başvuru için son iki hafta!

FIFA Dünya Kupası  resmi akıllı telefonu olmuştu! Vivo V25 Kaç TL? 30 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Vivo V25 cep telefonuna ilgi Dünya Kupası’nın resmi akıllı telefonu olmasının ardından patlama gerçekleşirdi. Peki Vivo V25’in özellikleri neler? Fiyatı kaç TL? İşte o detaylar…

Pegasus yurt dışı ucuz bilet satışına başladı! Pegasus ucuz uçak bileti ne kadar?

Pegasus yurt dışı ucuz bilet satışına başladığını duyurdu. Bunun üzerine Pegasus ucuz uçak bileti ne kadar? araştırılmaya başlanıldı. İşte detaylar!

Altın bir anda zirveye uçtu! Dünya FED’in faiz kararına kilitlenmişti

Tüm dünya ABD Merkez Bankası FED’in faiz kararına gözlerini çevirmişti. Kararın ardından altın fiyatları zirveyi gördü.

Uğur Dalbeler, Dünya Çelik Birliği yönetimine girdi!

Çelik sektörü, dünya pazarlarında bundan böyle daha güçlü olacak. ÇİB Başkan Yardımcısı Uğur Dalbeler, Dünya Çelik Birliği'nin icra komitesi üyeliğine seçildi.

Uğur Dalbeler, Dünya Çelik Birliği İcra Komitesi'ne seçildi!

Çelik İhracatçıları Birliği (ÇİB) Başkan Yardımcısı Uğur Dalbeber, Dünya Çelik Birliği İcra Komitesi'ne seçildi.

Tavuk Dünyası Uşak Karun AVM’de şube açtı!

Özgün konsepti ile yeme-içme sektöründe fark yaratan Tavuk Dünyası, Uşak Karun AVM’de şehrin ilk şubesini açtı. 

Uşak'ta kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü 31096 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Uşak'ta bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Hadise, dünya yıldızlarına komşu oluyor!

Şarkıcı Hadise, George Clooney ve Madonna gibi dünya yıldızlarının oturduğu Como Gölü’nden konut satın almak için 20 milyon lirayı gözden çıkardı.

TOKİ'den Uşak'a 352 konut ve 4 dükkan!

Uşak Karahallı 352 Adet Konut , 4 Adet Dükkan ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 16 Mayıs tarihinde yapılacak.

TOKİ Uşak 352 konut ve 4 dükkan ihalesi 16 Mayıs'ta!

Uşak İli, Karahallı İlçesi 352 Adet Konut , 4 Adet Dükkan ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 16 Mayıs 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Banu Uçak Dünya Mimarlık Festivali Haberi

Banu Uçak Dünya Mimarlık Festivali

Ferko Genel Koordinatörü Banu Uçak Dünya Mimarlık Festivali (WAF 2017) jürisinde yer alan tek Türk kadın mimar oldu. Uçak, Gelecek Projeler: Yarışma Projeleri kategorisinde jüri başkanı olarak görev alacak.


Bu yıl Dünya Mimarlık Festivali’nin 10. su düzenlendi. Geçtiğimiz yıllarda da yine Türkiye’nin önde gelen mimarlarıyla jüri üyesi olarak yer alan Uçak 2016 yılında da konut / AVM kategorisinde jüri üyeliği  yapmıştı. 

Dünya Mimarlık Festivali (WAF 2017) Berlin’de düzenlenecek. Festivalde küçük aile konutlarından okul, istasyon, müze, geniş alt yapı ve peyzaj çalışmalarına farklı tipoloji ve ölçeklerden 434 proje finale...