25 / 04 / 2024

 Baran BRN Grup İnşaat iletişim

 Baran BRN Grup İnşaat iletişim

Baran BRN Grup İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Baran tarafından kuruldu.

Masal Grup İnşaat Lojistik Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Masal Grup İnşaat Lojistik Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Baran Aladağ ve Mahmut Balande ortaklığında kuruldu.

Arter Grup Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arter Grup Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Baran Polat tarafından kuruldu.

Baran BRN Grup İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baran BRN Grup İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Baran tarafından kuruldu.

Msbaran Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msbaran Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Sıddık Baran tarafından kuruldu.

İnovan Grup Teknoloji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnovan Grup Teknoloji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Baran Serdar Sarıoğlu tarafından kuruldu. 

Brn Bina Yönetimi İnşaat Ve Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brn Bina Yönetimi İnşaat Ve Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Buket Baran, Cihan Baran, Emirberki Baran ve Can Baran ortaklığında kuruldu. 

Baran Grup Endüstri İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

 Baran Grup Endüstri İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 10 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Şen tarafından kuruldu. 

Toksun Kardeşler Bt Yapı Grup İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toksun Kardeşler Bt Yapı Grup İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Baran Toksun imzasıyla kuruldu.

Mar Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mar Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Baran Kurt tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile Küçükçekmece'de kuruldu.

Evor Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evor Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Evren Baran ve Orhan Onur ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 21 Ocak'ta Silivri, Piri Mehmet Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Süzer Grup gökdelen yapmaktan vazgeçti!

İstanbul'da Gökkafes olarak bilinen ve hakkında birçok dava açılan Süzer Plaza’yı inşa eden Süzer Grup, artık gökdelen yapmaktan vazgeçti. Baran Süzer, "Gökdeleninin modası geçti” dedi.

Baran Grup Gıda Tekstil İnşaat Turizm Ticaret ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baran Grup Gıda Tekstil İnşaat Turizm Ticaret ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Zaman tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Aralık'ta Küçükçekmece'de kuruldu

Gürin Yapı Grup İnşaat Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Gürin Yapı Grup İnşaat Emlak Limited Şirketi, Memet Baran Türk tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 3 Mayıs'ta kuruldu

 Baran BRN Grup İnşaat iletişim Haberi

 Baran BRN Grup İnşaat iletişim

Baran BRN Grup İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Baran tarafından kuruldu.

Baran BRN Grup İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...