25 / 04 / 2024

Baran Uyan mimarlık

Baran Uyan mimarlık

Mimar Baran Uyan kimdir? Mimar Baran Uyan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Baran Uyan, bugün çalışmalarına devam ettiği Baran Uyan Mimarlık'ı ne zaman kurdu?

Mirage Mimarlık İnşaat Ve Bilişim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirage Mimarlık İnşaat Ve Bilişim Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Baran ve Serap Yıldırım Yegen ortaklığında kuruldu.

Baryap Mimarlık İnşaat Turizm Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Baryap Mimarlık İnşaat Turizm Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kartal'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Kılıç ve Mert Baran Polat ortaklığında kuruldu.

Lotus Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lotus Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Deniz ve Baran Deniz tarafından kuruldu.

Nosi İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nosi İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Baran Şahin tarafından kuruldu.

96 İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

96 İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Uğur Uyan ve Özcan Özyurt ortaklığında kuruldu.

Dkn Mimarlık İnşaat Oto Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dkn Mimarlık İnşaat Oto Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Agit Baran Diken tarafından kuruldu.

Boso İnşaat Mimarlık Mühendislik Müşavirlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boso İnşaat Mimarlık Mühendislik Müşavirlik Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Baran Oylum ve Servan Oylum tarafından kuruldu.

Baran Design Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baran Design Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Maltepe'de Şaban Özdemir tarafından kuruldu.

Dox Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dox Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Dicle Bilgehan Özdemir Uyanık  ve Kadir  Uyanık ortaklığında kuruldu. 

MB Turkuaz Mimarlık İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MB Turkuaz Mimarlık İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Baran Gönül ve Mehmet Erzi ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 4 Haziran' da Başakşehir'de kuruldu.

Ağaoğulları Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağaoğulları Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Zeki Baran tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Mayıs'ta Esenyurt, Talatpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

MTB Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MTB Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tahsin Baran Karakaş tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 1 Nisan'da Kadıköy Ak İşmerkezi'nde kuruldu.

Baranlar Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baranlar Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nevzat Baran tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Kasım'da Göktürk Seyir Evleri A Blok'ta kuruldu.

Baran Uyan mimarlık Haberi

Baran Uyan mimarlık

Baran Uyan kimdir?

Baran Uyan 1977 yılında Malatya'da doğdu. 1995 Yılında Gaziantep Anadolu Lisesinden mezun oldu. 2000 Yılında Dokuz Eylül Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümünden mezun oldu. 


2004 Yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesinde Bina Bilgisi Yüksek Lisans Programını tamamladı. 


2001-2004 yılları arasında çeşitli firmalarda Proje Mimarı olarak çalıştı. 2004 yılından bu güne çalışmalarını Brn Mimarlık Ofisinde sürdürmektedir.


BRN Mimarlık İnşaat Proje Yönetim Hizmetleri Ltd. Şti.


Baran Uyan Mimarlık

Adres: İnebolu sok. Ömer Avni mah. Sami Bey Apt. No:71/4 Kabataş Setüstü Beyoğlu İstanbul 34427

Tel: 00 (90) 212 29 33 666

Fax: 00 (90) 212 29 33...