26 / 04 / 2024

Barbaros Yapı Kontrol Anonim Şirketi

Barbaros Yapı Kontrol Anonim Şirketi

Barbaros Yapı Kontrol ve Danışmanlık Anonim Şirketi, 25 Şubat 2013 tarihinde, 50 bin TL sermaye ile, Kadir Eser tarafından kuruldu...

Depreme karşı dayanıklı binalar için son dakika uyarısı: Zemin kontrolü ve vize uygulaması yapılmalı! 

Doç. Dr. Çağlar Özer, yapılardaki statik projenin dışına çıkılmasının engellenmesi için belirli periyotlarda zemin kontrolü ve vize uygulanmasını tavsiye etti. İşte ayrıntılar...

Aktascorp Yapı Malzemeleri Kalite Kontrol Test Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktascorp Yapı Malzemeleri Kalite Kontrol Test Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Aktaş tarafından kuruldu.

Galata Kulesi'nde restorasyon başladı! Deprem riski kontrolü de yapılıyor! Restorasyon ne zaman tamamlanacak?

Galata Kulesi’nde 1 Kasım’da başlayan restorasyon çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İstanbul'un simgesi için deprem kontrolü de yapılıyor. Peki Galata Kulesi restorasyonu ne zaman tamamlanacak?

Yaktaş Yapı Malzemeleri Kalite Kontrol Test Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaktaş Yapı Malzemeleri Kalite Kontrol Test Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Aktaş taarfından kuruldu.

TC kimlik numarasının son hanesi 0-2-4-6-8 olanlara 7.500 TL'lik ödemeler yapıldı: Hesaplarınızı kontrol edin!

Son açıklamaya göre, e-devlet sistemi üzerinden yapılan başvuruların ardından 7500 TL tutarındaki ödemeler hesaplara yatırıldı. Hemen şimdi hesaplarınızı kontrol edin. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

İstanbul’da tüm yapılar sürekli mercek altında olacak! 5 yılda bir kontrol şartı geliyor

İstanbul’un depreme hazır hale getirilmesi için İstanbul Büyükşehir Belediyesi çalışmalara hız verdi. İmar yönetmeliğinde yapılması planlanan değişiklikle binalar sıkı kontrol altında olacak ve 5 yılda bir kontrolü sağlanacak.

e-Devlet'e başvuran PTT'den anında alıyor! Çocuk destek parasına Mart zammı yapıldı mı? Hemen kontrol edin!

Aile Destek Programı ile ihtiyaç sahibi ailelere sosyal destek ödemesi yapılıyor. e-Devlet'e başvuran PTT'den anında alıyor! Çocuk destek parasına Mart zammı yapıldı mı? Hemen kontrol edin!

Kış desteği ihtiyacı olanlara yardım yapılacak! Başvuru yapanlar hesapları kontrol etsin!

Türkiye genelinde çeşitli belediyeler tarafından ihtiyaç sahibi olan hanelere kış desteği ödemesi yapıldı. Bu kış desteği ödemesine başvuru yapanların banka hesaplarını kontrol etmeleri söylendi. 

Barbaros 48 ön satışta! Fuzul Yapı'dan Boğaz aksına dev proje!

Fuzul Yapı, Beşiktaş Barbaros Bulvarı üzerinde geliştirdiği Barbaros 48 projesinde ön satış sürecini başlattı. İşte Barbaros 48 ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Promet İnşaat Proje Kontrol Ve Enformasyon Teknolojileri Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Promet İnşaat Proje Kontrol Ve Enformasyon Teknolojileri Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Promet İnşaat Proje Kontrol Ve Enformasyon Teknolojileri Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Kyc Kontrol Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Kyc Kontrol Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Osman Kuyucu tarafından kuruldu.

Kuşadası'nda imar kanununa uymayan kaçak yapılara ceza yağdı!

Aydın'da Kuşadası Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü, son 2,5 senede 62 bin 330 kaçak yapı için ceza uyguladı.

Van İpekyolu'nda inşaatlar denetim altında! 

İpekyolu Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, ilçede devam eden inşaatları, çevre sağlığı ve güvenliği açışından denetlemeye aldı. 

Barbaros Yapı Kontrol Anonim Şirketi Haberi

Barbaros Yapı Kontrol Anonim Şirketi

50 bin TL sermaye ile kurulan şirket faaliyet alanları arasında, arazi sahipleri arsaları üzerinde yapılacak inşaatlarda onları temsil yetkisi alarak temsil etmek temsilcisi olduğu arsa sahipleri adına yapı kontrollüğü danışmanlık hizmeti vermek iş takiplerini yapmak vekil olmak  ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Ataşehir Barbaros Mahallesi Huzur Caddesi 43/3 adresinde faaliyete geçirildi. 25 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma,  Kadir Eser tarafından...