19 / 04 / 2024

barış önay emlak kulisi

barış önay emlak kulisi

SkyTurk 360'daki Emlak Kulisi Programına Yapı Endüstri Merkezi Genel Müdürü Barış Onay konuk oldu

Barınma enflasyonu yayılıyor! Barınmak dünya genelinde mi lüks oldu? 

ABD’de Mortgage Bankacıları Birliği (MBA), Ulusal Emlakçılar Birliği (NAR) ve Ulusal Konut İnşaatçıları Birliği (NAHB) konut sektörüne ilişkin bir rapor kaleme aldı ve bu raporda barınma sorununa yer verildi. Peki barınmak dünya genelinde mi lüks oldu?  

Muner Emlak İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Muner Emlak İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Barış Muniser ve Ümit Erdim ortaklığında kuruldu.

Kira göçü emlak sektörünü dönüştürüyor! İkinci kademe şehirler de hareketlenecek!

Alaaddin Reklam Ajansı tarafından hazırlanan “2023 Gayrimenkul Trendleri” raporunda, Kovid-19 salgınıyla başlayan ve barınma maliyetlerinin yükselmesiyle devam eden zorunlu kira göçünün, ikinci kademe şehirlerdeki emlak piyasasını önümüzdeki beş sene içinde geliştireceğini ileri sürüldü.

Atlas Vision Emlak Danışmanlığı Makina Ve Gıda İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Atlas Vision Emlak Danışmanlığı Makina Ve Gıda İthalat İhracat Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de Barış Başaran ve Muhammad Ashfaq Bashır ortaklığında kuruldu.

Way Emlak Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Way Emlak Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Altınay tarafından kuruldu.

Eurosıa Property Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eurosıa Property Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Barış Boyoğlu tarafından kuruldu.

Tmg Emlak Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tmg Emlak Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  40 bin TL sermaye bedeli İle  Barış Ariğtekin tarafından kuruldu.

Konya'da emlak sektöründe neler oldu?

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay, Konya'da Nisan ayına ilişkin konut satışlarını değerlendirdi.

Ays Otelcilik Turizm İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Orıentbank Hotel İstanbul Şubesi açıldı!

Ays Otelcilik Turizm İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Orıentbank Hotel İstanbul Şubesi bugün Fatih'te 8 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Barış Çolak tarafından açıldı.

Ertuğrul İnşaat Emlak Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertuğrul İnşaat Emlak Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Barış tütüncü, Ertuğrul Güngör ve Zehra Güngör ortaklığında kuruldu.

Emlakçılardan destek talebi!

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay, "Devletimizin de emlakçı esnafın yanında durarak gereken ekonomik desteği vermesini istiyor ve talep ediyoruz” açıklamasında bulundu.

Konya Emlakçılar Odasından fiyat artışı uyarısı!

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay yaptığı açıklamada konutlardaki fiyat artışlarının emlak sektörünün durmasına neden olduğunu söyledi.

Sedat Altınay: Emlakçılar mücbir sebepten yararlanmalı!

Koronavirüs nedeniyle emlakçıların da zor bir dönem geçirdiğini belirten Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay “Bir meslek kolu olarak emlakçıların da mücbir sebepten yararlanmalarını ve ödemelerinin ertelenmesini istiyor'' diye konuştu.

barış önay emlak kulisi Haberi

barış önay emlak kulisi

Haftaiçi her gün 11:20'de canlı yayında ekrana gelen Emlak Kulisi'nde Yapı Endüstri Merkezi Genel Müdürü Barış Onay sektör hakkında bilgiler verdi.


Emlak Kulisi 9 Ekim programını izlemek için tıklayınız


Emlak Kulisi programının önceki bölümleri www.emlakkulisi.tv adresinden...