20 / 04 / 2024

bartın ulus küre dağevi açılışı

bartın ulus küre dağevi açılışı

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) tarafından KOBİ Mali Destek Programı kapsamında destek almaya hak kazanarak yapımı biten Küre Dağevi’nin açılışı Ulus ilçesine bağlı Aşağıçerçi köyünde gerçekleştirildi...

Özışık İnşaat Bartın'da depreme dayanıklı ve nitelikli konutlar için düğmeye bastı!

Ambalajdan döküme kadar birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Işıklar Holding şirketlerinden Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Bartın’daki 24 bin 500 metrekarelik konut projesi için düğmeye bastı.

FED para politikasının bir süre daha kısıtlayacak! 1 Doları olanı bile çok ama çok yakından ilgilendiriyor! 

ABD Merkez Bankası (Fed) Başkan Yardımcısı Lael Brainard, enflasyonun sürdürülebilir bir biçimde yüzde 2`ye dönmesini sağlamak için para politikasının bir süre daha 'yeterince kısıtlayıcı' olması gerekeceğini aktardı.

TOKİ Bartın İlk Evim kuraları çekildi! Bartın TOKİ kura sonucu 6 Aralık 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak belirtilen TOKİ "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Bartın'da inşa edilecek olan toplam 850 konutun hak sahiplerini belirlemek için kura çekilişi gerçekleştirildi.

Bartın Kültür ve Macera Turizmine Hazırlanıyor Projesi mecliste!

Bartın ilinde hayata geçirilmesi planlanan Bartın Kültür ve Macera Turizmine Hazırlanıyor Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Bankoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Bartın Ulus Abdipaşa kura sonucu 21.07.2020!

TOKİ Bartın Ulus Abdipaşa kura sonucu 21.07.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bartın Ulus Abdipaşa kura sonucu 21.07.2020 ve TOKİ Ulus Abdipaşa kura sonuçları listesi...

TOKİ Bartın Ulus Abdipaşa kuraları bugün çekiliyor!

TOKİ Bartın Ulus Abdipaşa projesinde yer alan 150 adet konutun kura sonuçları bugün belli olacak...

Bartın Ulus alt gelir TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bartın Ulus alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Bartın Ulus orta gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bartın Ulus Samat Mahallesi orta gelir grubu projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

Bartın Ulus orta gelir TOKİ projesi yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bartın Ulus Samat Mahallesi orta gelir grubu projesinde yer alan 2 adet konut yarın satışa çıkıyor.

TOKİ Bartın Ulus alt gelir projesi yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bartın Ulus Samat Mahallesi projesi için başvurular yarın itibariyle başlıyor.

Bartın'daki 120 yıllık tarihi bina yıkılıyor!

Bartın’da, Endüstri Meslek Lisesi olarak kullanılan 120 yıllık tarihi bina külliyeli cami yapılmak için yıkılıyor. Yapı, şehirdeki sendika ve sivil toplum kuruluşu temsilcisinin oluşturduğu “Okuluma Dokunma'' platformunun karşı çıkmasına rağmen yıkılıyor. 

Bartın Ulus TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bartın Ulus projesinde yer alan konutlar satışa çıktı.

TOKİ Bartın Ulus 2019 başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bartın Ulus projesi için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

bartın ulus küre dağevi açılışı Haberi

bartın ulus küre dağevi açılışı


Bartın’ın Ulus ilçesinde Küre Dağevi’nin açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.


Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) tarafından KOBİ Mali Destek Programı kapsamında destek almaya hak kazanarak yapımı biten Küre Dağevi’nin açılışı Ulus ilçesine bağlı Aşağıçerçi köyünde gerçekleştirildi. Açılışa AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Valisi Ali Çınar, Ulus Kaymakamı Mehmet Haşim Çelik, Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, daire amirleri çok sayıda vatandaş katıldı.


Küre Dağları Milli Parkı sınırında yöredeki en büyük konaklama tesisi hüviyetinde bulunan Küre Dağevi projesini hayata geçiren şirket sahibi Yaşar Yıldırım yaptığı açıklamada, “Küre Dağları Milli Parkında en önemli eksiklik olan konaklama ihtiyacının giderilmesi, bölgenin Ulus ayağında 40 yataklı turizme dayalı yeme içme gibi ihtiyaçların görüleceği, ailelerin oturabileceği ve yabancıların yer bulabilme sıkıntısını ortadan kaldırabilecek ve Ulus ekonomisine...