28 / 03 / 2024

Başak Bir Organizasyon Havacılık Turizm Seyahat Limited Şirketi İstanbul Şubesi

Başak Bir Organizasyon Havacılık Turizm Seyahat Limited Şirketi İstanbul Şubesi

Başak Bir Organizasyon Havacılık Turizm Seyahat Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Murat Bayraktar Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 19 Ekim'de Ataşehir, Mustafa Kemal Mahallesi, 3004 Caddesi'nde açıldı.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti Trakya’da çiftlik aldı!

Evliliklerinin 8. yıldönümlerini kutlayan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti  çifti, İstanbul’a 1,5 saat mesafede yer alan Lüleburgaz'da bir çiftlik evi aldı.

Başakşehir Şahintepe'nin kentsel dönüşümünde flaş gelişme: Ev yıkıldıktan sonra yürütmeyi durdurma kararı geldi!

Başakşehir Şahintepe Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm krizinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. İstanbul Bölge İdare Mahkemesi Altıncı İdari Dava Dairesi, bir vatandaşın evi yıkıldıktan sonra yürütmeyi durdurma kararı verdi. 

Fuzul GYO ve Emlak Konut GYO'dan Başakşehir Ayazma 4. Etap ile modern ve yüksek getirili yaşam alanı geliyor!

Başakşehir Ayazma 4. Etap projesi, Emlak Konut GYO güvencesi ve Fuzul GYO güvencesiyle yükselecek. Proje 22 bin 310 metrekarelik bir alanda inşa edilecek. İşte Başakşehir Ayazma 4. Etap projesi ile ilgili merak edilenler...

Borç nedeniyle İstanbul Başakşehir’deki taşınmazlar satışa çıkarıldı

İstanbul Başakşehir ilçesindeki bir borç nedeniyle, aşağıda cinsi, miktarı ve değerleri belirtilen taşınmazlar satışa çıkarıldı. İlgili taşınmazlar, e-devlet üzerinden erişim sağlanabilen esatis.uyap.gov.tr adresinde 2023/22531 TLMT. sayılı dosya numarasıyla detaylı olarak görüntülenebilir.

Çiftçilere Nisan 2023 müjdesi! Başak Traktör fiyatları bir bir belli oldu! Hemen bu rakamlara bakın! 

Çiftçilerin dört gözle beklediği Başak Traktör Nisan 2023 fiyat listesi bir bir açıklandı. Peki Başak Traktör Nisan ayı fiyatlarına zam geldi mi? Bahçe traktörleri bu ay kaç TL? İşte 12 Nisan 2023 fiyat listesi...

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesi Fuzul GYO'nun!

Türkiye’de gayrimenkul sektörünün önde gelen temsilcileri arasında yer alan Fuzul GYO, Başakşehir’e değer katacak bir projeye daha imza atmaya hazırlanıyor. Fuzul GYO, Emlak Konut GYO’nun Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesini 4.125.000.000 TL satış geliri bedeliyle kazandı.

Tarlasına traktör alacak çiftçiler hemen bakın! Başak Traktör'de bu fiyatları kaçırmayın! Peş peşe açıklandı! 

Türkiye'de çiftçilerin en çok tercih ettiği traktör markalarından olan Başak Traktör, Kompakt traktör Mart 2023 yeni fiyat listesini bir bir açıkladı. Peki Başak Traktör fiyatları kaç lira oldu, ne kadar? Kompakt traktör fiyatları ne kadar? İşte 30 Mart 2023 fiyat listesi...

TOKİ için Arnavutköy, Başakşehir, Esenler'de olup ta haber bekleyenler bu habere hemen bakın! kabul listesi açıklandı  

Az bir süre önce TOKİ'nin 'İlk Evim, İlk İş Yerim' konut projesinde Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler için kabul listeleri belirlendi. Türkiye'de ilk defa bu kadar geniş kapsamlı konut projesinde heyecan tam gaz sürerken, Açıklanan ilçelerde listeler merak ediliyor.

Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Ziya Gökalp Mahallesi 33 Metrelik Yolun Batısındaki Park Alanının Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Başakşehir Güvercintepe 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Güvercintepe Mahallesi 338 Ada 2 Parsel, 243 Ada 11 Parsel İle 243 Ada 12 Parselin Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Başakşehir'deki bir arazinin satışıyla ilgili bazı iddialar mecliste!

İstanbul'un Başakşehir ilçesinde bulunan bir arazinin satışına dair bazı iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Sütlü, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Başakşehir’in ‘ilk gençlik merkezi’ yükseliyor!

Başakşehir Belediyesi, Güvercitepe Mahallesi’nde ilçe gençliğinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak yeni bir yaşam merkezi inşa ettiğini açıkladı. Yapımına başlanan Güvercintepe Gençlik Merkezi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Başakşehir Hayvan Hastanesi'nin temeli atıldı!

Başakşehir Belediyesi, “Sadece bir gün değil her gün” anlayışıyla sürdürdüğü sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Sevimli dostlarımızın tedavi, bakım ve barınma ihtiyaçlarının giderileceği Başakşehir Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi’nin temeli atıldı. 

Başak Bir Organizasyon Havacılık Turizm Seyahat Limited Şirketi İstanbul Şubesi Haberi

Başak Bir Organizasyon Havacılık Turizm Seyahat Limited Şirketi İstanbul Şubesi

Başak Bir Organizasyon Havacılık Turizm Seyahat Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Murat Bayraktar Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 19 Ekim'de Ataşehir, Mustafa Kemal Mahallesi, 3004 Caddesi'nde açıldı.


Başak Bir Organizasyon Havacılık Turizm Seyahat Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres: Ataşehir, Mustafa Kemal Mahallesi, 3004 Caddesi, 3066 Sokak...