25 / 04 / 2024

Başak Dizer dükkanını kapattı mı

Başak Dizer dükkanını kapattı mı

Başak Dizer ve Deniz Marşan, 2017'de, Nişantaşı'nın en işlek caddesinde Room & Rumours adlı mekan açmışlar, bir sene sonra küçülmeye giderek, Mim Kemal Öke Caddesi'ndeki mağazaya taşınmışlardı. İkili bir ay önce dükkanı sessiz sedasız boşalttı...

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti Trakya’da çiftlik aldı!

Evliliklerinin 8. yıldönümlerini kutlayan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti  çifti, İstanbul’a 1,5 saat mesafede yer alan Lüleburgaz'da bir çiftlik evi aldı.

Kentsel dönüşüm kapsamında yapımı tamamlanan 404 ofis ve 215 dükkan sahiplerini buluyor!

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı, kentsel dönüşüm çerçevesinde inşa edilen 404 ofis ve 215 dükkanın, 5 Kasım Pazar günü hak sahiplerine teslim edileceğini ifade etti.

Akyapı Ticarethane Başakşehir 20 ay sıfır faizle satışta! Yeni Proje!

Akyapı tarafından Başakçeşir'de hayata geçirilen Ticarethane Başakşehir 20 ay vade, sıfır faizle satışa çıktı. Tamamı dükkan olarak tasarlanan projenin metre kare fiyatları belli oldu. Peki Akyapı Ticarethane Başakşehir dükkan fiyatları ne kadar? İşte Akyapı Ticarethane Başakşehir ile ilgili ayrınt

Emlak Konut GYO Avcılar Firüzköy 2.Etap'ta 231 konut ile 29 adet dükkanın yapı ruhsatı alındı! 

Emlak Konut GYO tarafından yapılan son dakika açıklamasında, Avcılar Firüzköy 2.Etap'ta 231 konut ile 29 adet dükkan olacak şekilde 260 adet bağımsız bölüme ait yapı ruhsatlarının alındığı belirtildi. 

Başakşehir Avrasya Konutları'nın geçici kabulü yapıldı! 

Emlak Konut GYO, Başakşehir Avrasya Konutları'nın geçici kabulünün yapıldığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Başak Kentsel Dönüşüm Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Başak Kentsel Dönüşüm Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi Baycılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Taşkan tarafından kuruldu.

Bahçesine traktör alacak çiftçiler müjde! Başak Traktör fiyatlarını açıkladı! İşte 20 Ocak 2023 fiyat listesi!

Bahçesine traktör alacak çiftçiler müjde! Başak Traktör fiyatlarını açıkladı. Peki Başak traktör fiyatları ne kadar? İşte 20 Ocak 2023 fiyat listesi...

Başak 5120 Red Power’ın fiyatı dudak uçuklattı! Çiftçinin gözdesi Red Power

Başak traktörün 2018 yılında tanıttığı yüksek güç beygirli sınıftaki ilk adımı 5120 Red Power kısa sürede çiftçinin gözdesi oldu. Kullanıcıların büyük övgüsünü kazanan Başak 5120 If Desing Award 2020 tasarım ödülünü kazanmayı başardı. İşte Red Power’in özellikleri ve fiyat listesi

700 bin TL'ye konut, 805 bin TL'ye dükkan sahibi olma fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Aksaray ili Eskil Belediye Başkanlığı, Aksaray ili, Eskil ilçesinde yer alan 27 adet gayrimenkulu satıyor. Bu kapsamda 12 konut ile 15 dükkanın satışı gerçekleştirilecek. İşte fiyatları...

Mersin'de kentsel dönüşüm projesi son gaz! 415 konut ve 50 dükkanın teslimleri 2023'te!

Mersin'in Akdeniz ilçesinde başlayan kentsel dönüşüm çalışmaları son sürat devam ediyor. 415 konut ve 50 dükkanın yer aldığı kentsel dönüşüm projesinin ilk etabının 2023 yılında tamamlanmasının planlandığını bildirdi.

Deniz GYO'nun Etimesgut'taki 26 adet dükkanın değeri belli oldu!

Deniz GYO'nun Ankara Etimesgut'taki 26 adet dükkanın nihai değeri 16 milyon 900 bin TL oldu. Söz konusu taşınmazın KDV dahil nihai değeri 19 milyon 942 bin TL oldu. 

Deniz GYO'nun Göksu AVM'deki 46 dükkanının değeri belli oldu!

Deniz GYO'nun Göksu AVM'deki 46 dükkanının KDV hariç piyasa değeri 48 milyon 695 bin TL olurken, KDV dahil piyasa değeri 57 milyon 460 bin 100 TL oldu. 

Alkent AVM'deki 39 adet dükkanın değeri belli oldu!

Alarko GYO'nun portföyünde yer alan Etiler'deki Alkent AVM'de bulunan 39 adet dükkanın değerleme raporu yayınlandı. Peki Alkent AVM'deki 39 adet dükkanın değeri ne kadar oldu? 

Başak Dizer dükkanını kapattı mı Haberi

Başak Dizer dükkanını kapattı mı

Stil danışmanı Başak Dizer Tatlıtuğ ve yakın arkadaşlarından olan Deniz Marşan’ın 2017'de Nişantaşı Valikonağı Caddesi’nde açtıkları Room & Rumours adlı mekan, yaklaşık bir sene sonra Mim Kemal Öke Caddesi’nde küçük bir mekana taşınmış ve ikilinin maddi zorluklardan dolayı küçülmeye gittiği söylenmişti.

Sözcü'de yer alan habere göre, Marşan ve Dizer’in yaklaşık bir ay kadar önce sessiz sedasız mağazayı boşalttıkları ve yeni kiracıların mekana yerleştikleri ortaya çıktı. İkilinin yakın dostları, bu durumu yatırımcı ortaklarına bağlıyor ve ‘Çok fazla yatırım yaptılar, herkesin akın akın mekana gideceğini düşündüler ama maalesef her şey beklentilerinin altında kaldı’ diye yorumluyor.

Başak Dizer ve Deniz Marşan, bundan böyle sadece internet siteleri üzerinden satış...