19 / 04 / 2024

Başakport ulaşım

Başakport ulaşım

24 Gayrimenkul tarafından hayata geçirilecek olan Başakport Konutları 100 bin metrekarelik arsa alanına sahip. Projenin yapımına önümüzdeki yıl başlanması planlanıyor. Peki Başakport nerede inşa edilecek?

Başakşehir Başakport iletişim!

Başakşehir Başakport iletişim için 0212 244 24 24 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Toplam arsa alanı 100 bin metrekare olarak belirlenen projenin son hali henüz netleşmedi.

Murat Kurum: Ulaşım ve kentsel dönüşüm iki önemli başlığımız olacak!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Murat Kurum seçim çalışmalarına da başladı. Kurum yaptığı açıklamada "Kentsel dönüşüm ve ulaşım iki önemli başlığımız olacak" diye konuştu.

Köseköy Koridoru Bağlantı Yolu Projesi, konut ve ticari alanlara ulaşımı rahatlayacak!

Kocaeli'nde Köseköy Koridoru Alikahya Stadyum Bağlantı Yolu Projesinde çalışmalar devam ediyor. Söz konusu proje sayesinde konut ve ticari alanlara ulaşımı rahatlayacak.

Devlet, 25 yaş altındaki öğrencilere ulaşım desteği olarak 750 TL sunuyor!  Başvuru koşulları neler?

Belirli yaşın altında olanlar için devlet, ulaşım yardımı yapmaya başladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından duyurulan açıklamaya göre ulaşım desteği olarak 750 TL sunuluyor. Şart olarak belirlenen o yaşın altında olanlar bu destekten yararlanabilecekler.  İşte ulaşım desteği detayları…

YKS ulaşım ve barınma desteği başvuruları uzatıldı! Deprem bölgesinden sınava girecekler bu tarihi kaçırmayın! 

Deprem bölgesinden 2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (2023-YKS) başvuran adaylara sunulacak  ulaşım ve barınma desteği başvuruları resmen uzatıldı. Peki YKS ulaşım ve barınma desteği başvuruları ne zaman sona erecek? 

YKS ulaşım desteği ne kadar? Depremzedelere YKS ulaşım ve barınma desteği başvuru 2023! Nasıl başvuru yapılır?

'YKS ulaşım desteği başvuruları başladı mı, şartları neler, başvurusu nasıl yapılır?' sorularının yanıtları binlerce öğrenci tarafından araştırılıyor.  Peki YKS ulaşım barınma desteği ne kadar? Depremzedelere YKS ulaşım ve barınma desteği başvuruları nasıl yapılır 2023?

Başkasının ulaşım kartını kullananlar dikkat! Cezası herkesi şaşkına çeviriyor!

Ulaşım kartı kullanan vatandaşlar başkasının kartını kullanmaları halinde alacakları ceza dudak uçuklattı! İşte detaylar... 

Bakanlıktan ulaşım yardımı! 81 ilde başvuranlar bedavaya binecek! İşte detaylar!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ulaşım desteği başvurularına başladı. İşte ulaşım desteğine dair detaylar!

Devlet milyonlarca kişiye 750 TL ulaşım desteği verecek! Ulaşım desteği başvuruları başladı mı, şartları neler? 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ailesinden uzakta eğitim gören öğrencilerin şehirler arası ulaşım giderlerinin karşılanmasına ilişkin destek programının başlatıldığını açıkladı. 

Ulaşım desteği başvuruları ne zaman başlayacak? Ulaşım desteği kimlere verilecek? Ulaşım desteği nedir?

Geçtiğimiz hafta açıklanan üniversite öğrencilerine ulaşım desteği başvuruları ne zaman başlayacak? Ulaşım desteği başvuruları nereden ve nasıl yapılacak? 2022 ulaşım desteği hakkındaki tüm ayrıntılar…

Başakport projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

İstanbul Başakşehir'de Yirmi Dört Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. tarafından hayata geçirilen Başakport projesinin satışları başladı. İşte Başakport 10 soruda tüm detaylarıyla!

Toplu taşımada indirimli saat uygulaması başlıyor! Toplu ulaşım hangi saatlerde indirimli olacak?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş toplu ulaşım ile ilgili yaptığı açıklamada “Sabah trafiğini rahatlatmak ve Ankaralının bütçesine katkı sağlamak için sabah 06.00-06.45 saatleri arasında toplu taşıma ücretlerinde indirim yapacaklarını söyledi.

Antalya'da 19 ilçeyi kapsayacak Yeni Ulaşım Ana Planı çalışmaları başladı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya’yı planlı, kurallı, kimlikli bir şehir yapma hedefiyle çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda mevcut Ulaşım Ana Planı’nın 19 ilçenin tamamını kapsayacak biçimde yeniden yapılmasıyla ilgili çalışmalar başladı.

Mansur Yavaş'tan başkentlilere ulaşım müjdeleri!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara'da hayata geçirecekleri ulaşım reformunu açıkladı.

Başakport ulaşım Haberi

Başakport ulaşım

"Başakport nerede?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projeden bahsedelim. 4-5 mimarlık ofisine hazırlatılan projenin son hali henüz netlik kazanmadı.


Stüdyo24, Airport24, Cadde24, İstasyon24 projelerinin inşaat çalışmaları devam eden 24 Gayrimenkul'ün Başakport projesi 100 bin metrekarelik arsa üzerine yayılacak. 


Başakport nerede?

Hak sahipleri ile 60 bin metrekarelik alan için anlaşma yapılan 24 Gayrimenkul Başakport İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de,  Kiptaş Metrokent'e komşu bir konumda yükselecek. 


Başakport Başakşehir satış ofisi 

Tel: 0212 244 24 24

Web: www.24gayrimenkul.com

Özge...