24 / 04 / 2024

başakşehir ayazma toki nerede

başakşehir ayazma toki nerede

TOKİ Başakşehir Kuzey Ayazma'da 363 konut ve 10 dükkanlık yeni proje yapacak. Projenin ihalesi 18 Mart 2020 tarihinde gerçekleştirilecek...

Fuzul GYO ve Emlak Konut GYO'dan Başakşehir Ayazma 4. Etap ile modern ve yüksek getirili yaşam alanı geliyor!

Başakşehir Ayazma 4. Etap projesi, Emlak Konut GYO güvencesi ve Fuzul GYO güvencesiyle yükselecek. Proje 22 bin 310 metrekarelik bir alanda inşa edilecek. İşte Başakşehir Ayazma 4. Etap projesi ile ilgili merak edilenler...

Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir Ayazma 4. Etap için imzalar atıldı! Fuzul GYO'dan yeni proje geliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Başakşehir Ayazma 4. Etap için imzalar atıldı. Söz konusu ihaleyi Fuzul GYO kazanmıştı.

TOKİ İstanbul 2+1, 3+1 kura sonuçları belli oldu mu? Arnavutköy, Başakşehir, Esenler TOKİ kura sonucunda son dakika!

Arnavutköy, Başakşehir, Esenler İstanbul TOKİ kura sonuçları sorgulama ekranı binlerce vatandaş tarafından sık sık araştırılıyor. Peki TOKİ İstanbul 2+1, 3+1 kura sonuçları belli oldu mu?

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesi Fuzul GYO'nun!

Türkiye’de gayrimenkul sektörünün önde gelen temsilcileri arasında yer alan Fuzul GYO, Başakşehir’e değer katacak bir projeye daha imza atmaya hazırlanıyor. Fuzul GYO, Emlak Konut GYO’nun Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesini 4.125.000.000 TL satış geliri bedeliyle kazandı.

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesine 4 firmadan teklif! Milyarlar havada uçuştu!

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesinin 2. oturumu dün gerçekleştirildi. Söz konusu ihale için 4 firmadan teklif geldi. Peki Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesine hangi firma ne kadar teklif verdi?

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesinin 2. oturumu 5 Nisan'da!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesinin 2. oturumunu 5 Nisan tarihinde gerçekleştirecek.

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesine 4 firmadan teklif! 

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesi bugün gerçekleştirildi. İhale için 4 firmadan teklif geldi. Peki Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap  ihalesine hangi firmalar teklif verdi? 

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesinin ilk oturumu 24 Mart'ta! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Başakşehir Ayazma 4. Etap ihale tarihi resmen belli oldu. İşte Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ile ilgili merak edilenler...

Başakşehir'deki TOKİ arazisinin imarı değiştirildi mi?

TOKİ kendi mülkiyetindeki 6 bin 300 metrekarelik parsel için imar planını değiştirdi. Başakşehir’deki TOKİ arazisi, “özel sağlık tesisi” alanı yapıldı.

TOKİ'den İstanbul Başakşehir'e 4 yeni okul geliyor!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Altınşehir Mahallesi 6236 parselde 1 Adet İlkokul ve 1 Adet Ortaokul İnşaatı, Şahintepe Mahallesi 579 ada 4 parselde 1 Adet İlkokul ve 1 Adet Ortaokul İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 4 Mayıs 2020 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Başakşehir'e 4 yeni okul!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Başakşehir'de 4 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Başakşehir 100 bin konut 2020 kuraları çekildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Başakşehir 2020 projesinde yer alan konutların kura çekimleri tamamlandı. Projede yer alan 500 konut sahibini buldu.

Başakşehir TOKİ 100 bin konut kura sonuçları 2020!

Başakşehir TOKİ 100 bin konut kura sonuçları 2020 haberimizde yer alıyor. İşte Başakşehir TOKİ 100 bin konut kura sonuçları 2020 ve Başakşehir TOKİ kura çekimi sonuçları 20.03.2020...

başakşehir ayazma toki nerede Haberi

başakşehir ayazma toki nerede

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) yeni konut projeleri inşa etmeye tam gaz devam ediyor. Alt ve orta gelirlin ev almasını kolaylaştıran TOKİ, bu kapsamda İstanbul'da yeni projeler inşa edecek. 

TOKİ İstanbul Başakşehir Kuzey Ayazma Gecekondu Önleme Bölgesi'nde yeni proje inşa edecek. TOKİ bu kapsamda ihale hazırlıklarına başladı. İhale 18 Mart'ta yapılacak. 

TOKİ Başakşehir Kuzey Ayazma projesinde 363 adet konut ve 10 adet dükkan yer alacak. İnşa edilecek konutların hangi gelir grubuna özel satılacağı ve zaman teslim edileceği belli değil. Projelerde konut ve dükkanların dışında altyapı ve çevre düzenlemesi yapılacak.

TOKİ İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Kuzey Ayazma Gecekondu Önleme Bölgesi 363 Adet Konut ve 10 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 18 Mart 2020...