26 / 04 / 2024

Bashır Asgarov

Bashır Asgarov

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Bin Sahal Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bin Sahal Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Abdırahman Bash ve Bashır Abdullah Sahal ortaklığında kuruldu.

Atlas Vision Emlak Danışmanlığı Makina Ve Gıda İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Atlas Vision Emlak Danışmanlığı Makina Ve Gıda İthalat İhracat Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de Barış Başaran ve Muhammad Ashfaq Bashır ortaklığında kuruldu.

Atam Group Yapı Emlak Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atam Group Yapı Emlak Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Barmak Bashırı tarafından kuruldu.

Galleria Mimarlık Proje Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Galleria Mimarlık Proje Tasarım Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Mohamed Bashır Ahmed Nasouf ve Almutasım Ageli Hassan Megrahi ortaklığında kuruldu.

Khan Alharer İnşaat Elektrik Elektronik Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Khan Alharer İnşaat Elektrik Elektronik Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün M.Bassam Aboghada, Hasan Aboghada,M.Bashır Aboghada imzasıyla kuruldu.

Bensaleh Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bensaleh Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi A.Saleh Bashır Abdunabı tarafından 100 bin TL sermaye ile 1 Temmuz 2015 tarihinde Beyğolu'nda kuruldu.

Quba İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Quba İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Mohammed Bashır Jlelatı, Radwan Jlelatı ve Mohammad Jlelatı tarafından 120 bin TL sermaye ile 22 Haziran 2015 tarihinde Zeytinburnu 'nda kuruldu.

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Konut stoğu arttı ofis karlı yatırım

GYODER Başkanı Bekir Cumurcu, konut stoğunun erimesinin vakit alacağını, gelecek üç yılda ofis yatırımlarının, gayrimenkulun parlayan yıldızı olacağını söyledi.

Başarır İnşaat`tan Kartal`a 17 katlı iki plaza!

Başarır İnşaat İstanbul Kartal'da 17 katlı 2 plaza inşa edecek. Her iki plazanın çatısında helikopter pistinin de yer aldığı projenin 2010 yılında tamamlanması öngörülüyor.

"Demirdeki zam inşaat sektörünün önüne demir perde örüyor"

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Başkan Vekili Tahir Tellioğlu, demir fiyatlarındaki aşırı zam nedeniyle inşaat sektörünün önüne adeta demir perde örüldüğünü belirterek, 'Bu perdeyi, hükümet, demir-çelik üreticileri ve müteahhitler el ele verip kaldır

`Yılda 1 milyon daire yaparsak açık kapanır'

Konut açığının ancak yılda 1 milyon konut yapılmasıyla kapanacağını söyleyen Ağaoğlu, en hızlı zamanlarda bile bu rakamın 400 binde kaldığını belirtti. Aziz Üstel'e konuk olan Ali Ağaoğlu, turizm yatırımlarını da anlattı.

Konut portföyü yüzde 35 büyür, faizlerde fazla sıçrama olmaz

Türk bankacılık sektörü, konut kredilerine ilişkin yılbaşında açıkladığı yüzde 42'lik büyüme oranını revize ederek yüzde 35'e çekti. Buna gerekçe olarak uluslararası finans piyasalarında yaşanan çalkantıyı gösteren bankacılar, buna rağmen kısa vadede faiz

Bashır Asgarov Haberi

Bashır Asgarov

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu. Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi iş konusu; şirket yurt içinde ve yurt dışında otel,motel,alışveriş merkezi,cafeterya,restaurant,spor,sağlık,kültür,eğlence ve turizm ve alt yapı konularında inşaatlar ve bu konuda yatırımlar yapmak,bunlara bağlantılı sektörlerde faaliyette bulunmak ayrıca bina yönetimi,çevre düzeni ve temizliği ile ilgili konularda da faaliyet göstermek.


Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi adres: Fatih, Alemdar Mahallesi, Nur-U Osmaniye Caddesi, Atay İşhanı,...