20 / 04 / 2024

Başıbüyük Sur Yapı Maltepe fiyat

Başıbüyük Sur Yapı Maltepe fiyat

Başıbüyük Sur Yapı Maltepe fiyat listesi 460 bin TL'den başlayarak değişiyor. Sur Yapı Maltepe projesi 2018'in ilk yarısında teslim ediliyor...

'Şehitliğin üzerine villa yapıldı' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den yanıt: Yazıklar olsun! 

Büyükçekmece'deki 144 villalık projeyle ilgili 'Şehitliğin üzerine villa yapıldı'' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'den tepki geldi. Akgün ''Yazana da çizene de televizyonda konuşana da yazıklar olsun'' dedi.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı: Beklenen büyük deprem için İstanbul'da kayda değer çalışma yapılmadı!

Beklenen büyük İstanbul depremi tüm Marmara bölgesini tedirgin ederken, alınan önlemler de tartışma konusu oluyor. DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen, büyük deprem için kayda değer bir çalışma yapılmadığının altını çizdi.

Konut, sağlık, kasko poliçelerine büyük zam yolda! Sigortalarda fiyatlar değişiyor!

Yeni yılla beraber, pek çok kalemde olacağı gibi sigortalara da zam gelecek. Ancak deprem nedeniyle oluşan maliyet artışı sebebiyle bu yıl konut, sağlık, kasko poliçelerine büyük zam yapılması planlanıyor. İşte detaylar...

Kirada yüzde 25 zam sınırını aşan ev sahibinin başı büyük dertte! Faiziyle birlikte ödeme yapmak zorunda kalacaksınız

Av. Gökçe Özdemir, ev sahiplerinin, yüzde 25 sınırı üzerinde artış yapmaları halinde başlarının büyük derde gireceğini söyledi. Kiracıyla kanuni sınırın üzerinde bir oranda anlaşılması durumunda ileride kiraya veren kendisine karşı kiracı tarafından açılacak bir dava sonucunda ciddi tutarda faiz ile

Emekliye büyük zam yapılacak. İşte emekli vatandaşların alacağı maaş

Emekli vatandaşlara yönelik ocak ayında büyük bir zam yapılacağı değerlendiriliyor. Kulislerde şimdiden rakamlar da konuşulmaya başlandı.

9 bankada peş peşe büyük deprem! Yapı Kredi, İş, Akbank, Garanti, Ziraat ve 4 banka daha resmen açıkladı! Acil bakın

9 bankada peş peşe büyük deprem... Yapı Kredi, İş, Akbank, Garanti, Ziraat ve 4 banka daha resmen açıkladı... Acil bakın...

Nisan ayının en büyük indirimi yapıldı! Migros'ta tuvalet kağıdı nerdeyse bedava

Tuvalet kağıdında büyük indirim Migros'tan yapıldı. Tuvalet kağıdının satış ücreti o markette 14 TL'ye kadar düştü. İşte tuvalet kağıdına ait merak edilen tüm ayrıntılar.

Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Fiyatlar resmen uçtu! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 19 Nisan hurda fiyat listesi

Hurda fiyatları yeni haftaya zamla başladı. Bugün hurda fiyatlarına büyük zam yapıldı. Fiyatlar resmen uçtu! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 19 Nisan 2023 hurda fiyat listesi.

Milyonlarca çalışana müjde! Günlük yemek ve yol ücretlerinde büyük artış! 2023 yemek parası ücreti ne kadar oldu?

Milyonlarca çalışana müjde! Günlük yemek ve yol ücretlerinde büyük artış yapıldı. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, 2023 yılı için yemek ücretlerini duyurdu. Peki, 2023 yemek parası ücreti ne kadar, kaç TL oldu?

Migros'ta ayçiçek yağı, kırmızı et ve beyaz ette büyük indirim! Sakın kaçırmayın! İşte 12 Temmuz 2022 fiyat listesi

Migros Marketin başlattığı dev kampanya devam ediyor. Migros'ta seçili temel gıda ürünlerinde büyük indirim yapıldı. Peki Migros'ta hangi ürünler kaç TL indirme girdi? İşte 12 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Abdül Batur: Konak'ın en büyük sorunu yapı stokunun eski olması!

 Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, ilçedeki yatırımlarla ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Batur, Konak'ın en büyük sorununun yapı stokunun eski olması olduğunu belirtti.

Maltepe Başıbüyük Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Maltepe ilçesi, Başıbüyük Mahallesi, Toplu Konut Alanı'na ilişkin 1/5000 ölçekli 24.11.2020 tasdik tarihli plan tadilatı Ş.PLN askıya çıkarıldı.

Maltepe Başıbüyük Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Maltepe ilçesi, Başıbüyük Mahallesi 1340 ada 1 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli Nazım İmar Planı değişikliği askıya çıkarıldı.

Başıbüyük Sur Yapı Maltepe fiyat Haberi

Başıbüyük Sur Yapı Maltepe fiyat


İstanbul'un Anadolu yakasında Maltepe'ye bağlı Başıbüyük Mahallesi'nde hayata geçirilen Sur Yapı Maltepe projesi 300 daire ve 5 ticari birimden oluşuyor.


Sur Yapı Maltepe projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri sunuluyor. Sur Yapı Maltepe projesi 15-18 katlı beş blok olarak planlandı.


Başıbüyük Sur Yapı Maltepe fiyat listesi 460 bin TL'den başlayarak değişiyor. Sur Yapı Maltepe'de teslimler 2018 yılının ilk yarısında teslim ediliyor.


İnşaat alanı 60 bin metrekare olan Sur Yapı Maltepe projesinde 40 bin metrekare konut, 1.500 metrekare ticaret alanı olacak. Sur Yapı Maltepe projesi 21 bin 800 metrekare alanda yükseliyor.



Tel: 444 5 787

Web: www.suryapi.com.tr

Gülcihan...