27 / 04 / 2024

Basınçlı yıkama makineler

Basınçlı yıkama makineler

Basınçlı yıkama makinelerinin mucidi Kärcher, özellikle inşaat sektöründe hijyen ve temizlik için ekonomik ve etkili bir çözüm olan sıcak basınçlı yıkayıcıları öneriyor.

Mimarideki ilk basın binasıydı! Geçtiğimiz günlerde yıkılan Topkapıda'ki Tercüman binasının hikayesi!

Gazeteci Belma Aksun, 1972 yılında inşaatına başlanan Topkapı’daki Tercüman binasının aynı zamanda Türk mimarisindeki ilk basın binası olduğunu söyleyerek yıkılan binanın hikayesini anlattı.

Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici ne kadar oldu? İşte Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici fiyatı...

Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici son dönemde ilgi çeken ürünler arasında yer alıyor. O nedenle Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici fiyatları araştırılmaya devam ediyor. Peki Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici kaç TL? İşte Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici fiyat listesi.

A101’de indirimsiz ürün kalmadı! Halı yıkama makinesi 1900 TL’ye, kettle 289 TL’ye, tost makinesi 750 TL’ye düştü!

A101 yeni indirimli ürünler kataloğunu resmi internet sitesinden paylaşırken, 18 Mayıs Perşembe günü halı yıkama makinesi 1900 TL’ye, kettle 289 TL’ye, tost makinesi 750 TL’ye düşecek. İşte18 Mayıs 2023 A101 fiyat listesi...

Profilo CGA252X0TR C Sınıfı 10 Kg Yıkama 1200 Devir Çamaşır Makinesi ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Profilo Çamaşır Makinesi, Leke Uzmanı, Dengesiz Yük Kontrolü ve çeşitli yıkama fonksiyonları ile 10 kg çamaşırı tek seferde yıkar. Peki cihazın diğer özellikleri neler?

Beko CM 10120 B Sınıfı 10 Kg Yıkama 1200 Devir Çamaşır Makinesi 12 bin 819 TL! En ucuza nerede satılıyor?

Beko 1200 devir çamaşır makinesi 10 kg yıkama kapasitesi sayesinde tek seferde daha fazla çamaşır yıkayabiliyor. Peki cihaz en ucuza nerede satılıyor? 

Ziraat Bankası'ndan çiftçilere büyük destek! Modern basınçlı sulama sistemi için düşük faizli kredi imkanı! 

Ziraat Bankası, Modern Basınçlı Sulama Kredileri kapsamında çiftçilere büyük destek sağlıyor. Peki modern basınçlı sulama sistemleri neler?

Arzum Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici en uygun fiyata nerede satılıyor, özellikleri neler? 9 Mart 2023 fiyat listesi

Mutfağında çok amaçlı bir pişirici olsun isteyenler sizin için Arzum Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici ürününü araştırdık ve en ucuza alacağınız yerleri listeledik. İşte fiyat listesi..

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri Basın Toplantısı ertelendi!

55 yaş üstü büyüklerin aktif, sağlıklı, konforlu, aktivitesi bol ve doğa ile iç içe bir hayat sunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri, basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri Basın Toplantısı 30 Haziran'da!

55 yaş üstü büyüklerin aktif, sağlıklı, konforlu, aktivitesi bol ve doğa ile iç içe bir yaşam sunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri, basın toplantısı 30 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Van Büyükşehir Belediyesi'nden taşınmazlarıyla ilgili basın açıklaması!

Van Büyükşehir Belediyesi, bazı basın organlarında çıkan "taşınmazların değer tespitinin yapılmadığı" ile ilgili haberlere yönelik yazılı açıklamada bulundu.

Him İnşaat Petrol Ürünleri Medikal Sağlık Hizmetleri Oto Yıkama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Him İnşaat Petrol Ürünleri Medikal Sağlık Hizmetleri Oto Yıkama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Arslan tarafından kuruldu.

Kayseri Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Basın Evi açıldı!

Avrupa Birliği fonlarıyla desteklenen Kayseri Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Basın Evi'nin açıldı. AB Türkiye Delegasyonu Başkan Yardımcısı Eleftheria Pertzinidou açılış konuşmasında; "Devam eden medya programları için AB tarafından 6 milyon avro civarında kaynak ayrılmıştır" dedi...

İş Portföy'ün Quasar İstanbul basın toplantısı 15 Ekim'de!

İş Portföy güvencesi ile İstanbul kadar görkemli ve ışıltılı bir yaşam sunan Quasar İstanbul'un basın toplantısı 15 Ekim'de yapılacak...

Basınçlı yıkama makineler Haberi

Basınçlı yıkama makineler


İnşaat sektöründe çok kirli inşaat alanları, gres gibi zor çıkan ve yapışkan yağlar, beton kalıplarında kalan beton kalıntılar gibi temizlenmesi güç kirler ve alanların temizliğinde sıcak basınçlı yıkayıcılar ön plana çıkıyor. Bu alanları soğuk makinelere göre en az yüzde 50 daha az sürede ve daha etkin şekilde temizleyen Kärcher sıcak basınçlı yıkayıcılar, profesyonel kullanıcılara hem zaman açısından hem de ekonomik olarak tasarruf sağlıyor.


Hem çevre dostu, hem ekonomik profesyonel temizlik çözümü

Temizlik sırasında ısı kullanılması, kir ve yağın daha kolay parçalanmasını sağlıyor. Hatta sıcaklık her 10 °C yükseldiğinde kimyasal süreçler hızlanıyor ve reaksiyon süresi yarı yarıya düşüyor. Soğuk su temizlik maddeleriyle birleştiğinde etkili bir temizlik sağlasa da, sıcak su kullanan basınçlı yıkayıcılar etkili temizliği çok daha kısa bir sürede ve ekonomik...