23 / 04 / 2024

Başiskele TED Kolejinin inşaatı tamamlandı mı

Başiskele TED Kolejinin inşaatı tamamlandı mı

Başiskele’de yapımı tamamlanan eğitim kompleksinde 28 Eylül Pazartesi günü eğitime başlayacak TED Kocaeli Koleji’nin resmi açılışı bir gün sonra, yani 29 Eylül Salı günü yapılacağı açıklandı.

Başiskele’de yeni imar yolları açılıyor!

Yatırım programları doğrultusunda yeni yol yapım ve asfaltlama çalışmalarına devam eden Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri vatandaşlardan gelen talepleri değerlendirerek isteklerine yanıt veriyor.

Başiskele Serdar Mahallesi'ne yeni hizmet binası yapıldı!

Başiskele Belediyesi’nin Serdar Mahallesi’ndeki yeni hizmet binasının yapımı tamamlandı

Başiskele'ye ikinci kapalı pazar yapılıyor!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz bu ihtiyaçlardan biri olan ve seçim beyannamesinde söz verdiği kapalı pazar alanlarından ikincisinin yapımı devam ediyor.

Başiskele'ye yeni saat kulesi!

Başiskele Belediyesi Yeniköy Merkez Mahallesi Vatan Caddesi ve Kolej Caddesi’nin kesiştiği noktaya kent estetiğine değer katan Osmanlı ve Selçuklu mimarisinin izlerini taşıyan 12 metre yüksekliğinde saat kulesi monte etti

Kocaeli Başiskele'de 11.9 milyon TL'ye satılık 11 gayrimenkul!

Başiskele Belediye Başkanlığı, Kocaeli Başiskele'nin Kullar, Şehitekrem, Yuvacık ve Yeniköy mahallelerinde bulunan 11 gayrimenkulü satışa çıkardı. İhalesi 30 Kasım 2016 tarihinde gerçekleşecek gayrimenkullerin toplam bedeli 11 milyon 979 bin 894 TL olarak belirlendi.

Başiskele Belediyesi yolları yeniliyor!

Başiskele Belediyesi, ilçede birçok cadde ve sokağı sıcak asfalt, parke, beton veya sathi kaplama ile yeniliyor.

Kocaeli Başiskele yolları yenileniyor!

Başiskele Belediyesi, ilçede asfaltlanan ve betonla kaplanan yollara çizgi çiziyor ve yaya kaldırımlarının taşlarını boyuyor.

Kocaeli Başiskele'ye yeni muhtarlık binası yapılıyor!

Başiskele Belediyesi tarafından Başiskele’ye muhtarlık hizmet binası yapılıyor. Başiskele Belediyesi, muhtarlık hizmet binalarından bir yenisini Yeşilkent mahallesinde yapıyor.

Kocaeli Başiskele'de yol çalışmaları yapılıyor!

Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, yaptığı yazılı açıklamada, Başiskele'nin gelişen bir ilçe olduğuna dikkat çekerek, bu gelişimi göz önüne alarak planlama yaptıklarını belirtti.

Başiskele'ye 12 milyonluk dev yatırım!

Başiskele Belediyesi tarafından 12 milyon TL’ye yapılan Yeniköy Yarı Olimpik Yüzme Havuz ve Parkı, düzenlenen törenle açıldı.

Başiskele'de yollar ve binalar koruma altında!

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü çalışmaları kapsamında imar planlarına göre mevcut genişliğine getirilen iki sokakta perde duvar çalışması gerçekleşiyor.

Kocaeli Başiskele'de yeni yollar açılıyor!

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yeni yol açma çalışmaları devam ediyor.Yol açma çalışmalarının tamamlandığı yerlerde zeminin dolgu çalışmaları yapılarak yollar asfalt, parke veya betonla kaplanıyor.

Başiskele Belediyesi yeni yaşam alanları planlıyor!

Başiskele Belediyesi, nüfus artışına karşı artan yaşam alanlarında gerekli önlemleri alıyor, planlamalarını yapıyor.

Başiskele TED Kolejinin inşaatı tamamlandı mı Haberi

Başiskele TED Kolejinin inşaatı tamamlandı mı

1928 yılında kurulan ve Türkiye genelinde toplam 35 okulu üniversitesi, temsilcilikleri, öğrenci yurtları, düşünce kuruluşu, senfoni orkestrası, mezun dernekleri ve spor kulüpleri bulunan Türkiye Eğitim Derneği (TED), Kocaeli’deki okulunun açılışı için gün sayıyor. Türkiye’nin en önemli eğitim kurumlarından birisi olan TED Koleji, 29 Eylül Salı günü resmen kapılarını açıyor. 


BAŞİSKELE’DE YAPILDI 

Başiskele’de yapımı tamamlanan eğitim kompleksinde 28 Eylül Pazartesi günü eğitime başlayacak TED Kocaeli Koleji’nin resmi açılışı bir gün sonra, yani 29 Eylül Salı günü yapılacağı açıklandı. TED Kcaeli ile birlikte bu yıl TED Tokat Koleji, TED Diyarbakır Koleji ve TED İstanbul Atakent Koleji’nin de açılacağı bilgisi verildi. 


18 BİN METREKARE 

18 bin metrekarelik arsada, 14 bin metrekare kapalı alana sahip TED Kocaeli Koleji’nin dev  kompleksi toplam 9 ayda tamamlandı. Sosyal aktivitelere de...