23 / 04 / 2024

başkan yapı-erdoğanlar inşaat trend park satılık daire

başkan yapı-erdoğanlar inşaat trend park satılık daire

Başkan Yapı-Erdoğanlar İnşaat Trend Park satılık daire fiyatları 169 bin TL ile başlangıç gösteriyor. Esenyurt bölgesinde yükselen Trend Park projesi toplamda 4 bin 850 metrekare inşaat alanına yayılıyor...

Trend Park fiyat listesi!

Trend Park'ta 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon olmak üzere konut alternatifleri bulunuyor. Trend Park fiyat listesi 169 bin TL'den başlıyor...

Trend Park daire fiyatları!

Trend Park daire fiyatları 1+1'lerde 179 bin TL'den başlıyor. Başkan Yapı İnşaat ve Erdoğanlar İnşaat ortak girişimi olarak hayata geçen projede 120 aya kadar vade yapılıyor...

Yapı denetim firmaları inşaat için ekstra elden para alabilir mi?

19,6 bin takipçili İnşaat Mühendisleri isimli kullanıcı, X sosyal medya hesabından 'Yapı denetim firmaları inşaat için ekstra elden para alabilir mi?' sorusunu yöneltti. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

Döviz ve KDV oranlarındaki artış inşaat maliyetlerini daha da yükseltecek!

Fenercioğlu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu inşaat maliyetleri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Döviz ve KDV oranlarındaki artışlar inşaat maliyetlerini daha da artıracağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan inşaat sektörü açıklaması! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, inşaat sektörüyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Sektörde zam üstüne zam yapan fırsatçıların yer altığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşları koruyacaklarının altını çizdi. 

İnşaat sektöründen arsa maliyetlerinde ve vergilerde indirim talebi!

Anadolu Yapım Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkanı Ali Aydın, inşaat sektörüne ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Girdi maliyetlerindeki fahiş zamların altını çizen Aydın, arsa maliyetlerinin, vergilerin ve konut kredisi faizlerinin düşürülmesi gerektiğini söyledi.

Bursa'da inşaat sektörü için e-ruhsat önerisi!

Bursa Hakimiyet köşe yazarı Namık Göz bugünkü köşesinde İMO Şube Başkanı Mehmet Albayrak'ın inşaat sektörüne ilişkin açıklamalarını kaleme aldı. 

Nizip Devlet Hastanesi'nin inşaatı tam gaz!

Gaziantep'in Nizip ilçesinde yapımı devam eden 400 yataklı Devlet Hastanesi'nin inşası aralıksız devam ediyor. Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, hastane inşaatında incelemelerde bulundu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan inşaat sektörüne müjde!

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Kabine Toplantısı ardından konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan inşaat sektörüne yönelik harç ödemelerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

İnşaat yatırımları ile büyüme devam edecek!

Yılın ilk çeyreğin büyüme rakamlarını yorumlayan Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, inşaat yatırımları ile büyümenin hızlanacağını dile getirdi.

İnşaat maliyetlerindeki artış sektörü nasıl etkiliyor?

Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, inşaat sektöründe faaliyette bulunan üyelerinin, malzemelerdeki fiyat artışları sebebiyle sorun yaşadıklarına dikkat çekti. Öztürk, "Meslek Komitelerimizin konuya ilişkin tespit ve önerilerini yetkililere ilettik" dedi.

İnşaat malzemelerinde 'zam' krizi!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonları (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, inşaat malzemelerinde yaşanan artışların Rekabet Kurulu tarafından incelenmesi gerektiğinden bahsetti.

Tahir Tellioğlu'ndan inşaat sektörü açıklaması!

Konut kredilerindeki yüksek faizler ile salgın süreci inşaat sektöründe daralmaya neden olurken, sektör oyuncuları arasında da iflas dalgası gündemde. İMKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, inşaat ve konut sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ataşehir Modern inşaatında son durum ne?

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal, inşaatı devam eden Ataşehir Modern projesi hakkında bilgi verdi. 

başkan yapı-erdoğanlar inşaat trend park satılık daire Haberi

başkan yapı-erdoğanlar inşaat trend park satılık daire


İstanbul'un Avrupa yakası Esenyurt bölgesinde yükselen Trend Park projesi Başkan Yapı-Erdoğanlar İnşaat imzası taşıyor. Başkan Yapı-Erdoğanlar İnşaat Trend Park satılık daire fiyatları 1+1 daireler için 169 bin TL'den başlıyor.


Başkan Yapı-Erdoğanlar İnşaat Trend Park satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Trend Park projesi toplamda 140 konuta yer veriyor. Projenin toplam inşaat alanı ise 4 bin 850 metrekare.


Başkan Yapı-Erdoğanlar İnşaat Trend Park satılık daire büyüklükleri 1+1 daireler için 70 - 90 metrekare, 2+1 daireler için 100 - 120 metrekare, 3+1 daireler için 155 metrekare olarak belirlendi.


Projeden daire sahibi olmak isteyenler yüzde 25 peşinat ödemek koşuluyla banka kredisinden faydalanabiliyor. 120 aya kadar taksitlendirme imkanının sunulduğu projede kişiye özel ödeme koşullarına...