25 / 04 / 2024

batı anadolu çimento adres

batı anadolu çimento adres

Batıçim Batı Anadolu Çimento Sanayii A.Ş, şirketin esas sözleşmesinin 19. maddesinin görüşüleceği A grubu pay sahipleri özel genel kurul toplantısının 07 Ocak 2014 Salı günü saat 15:15'te yapılacağını duyurdu...

Limak Doğu Anadolu Çimento'nun halka arzına 4,4 kat talep geldi!

Limak Doğu Anadolu Çimento'nun halka arzda birim fiyatı 16,20 Türk Lirası olurken; halka arz edilen 155,93 milyon Türk Lirası nominal değerli payların satışı yapıldı ve buna göre halka arz büyüklüğü ise 2,53 milyar Türk Lirası olduğu kaydedildi.

Limak Çimento halka arz oluyor! Halka arzda hangi bankalar var ve kaç lot verecek?

Limak Doğu Anadolu Çimento San. ve Tic. A.Ş. halka arz olacak. Yapılan açıklamada firmanın halka arz büyüklüğü 2.52 milyar Türk Lirası olarak açıklandı. Limak Çimento'nun, halka açıklık oranı da yüzde 31 olarak kaydedildi. Toplam olarak 155 milyon lot bireysele eşit miktarda dağıtılacak.

Limak Çimento 14-15-16 Şubat'ta talep toplayacak!

Limak Şirketler Grubu’nun iştiraki Limak Doğu Anadolu Çimento'nun açıklanan halka arzında 14-15-16 Şubat 2024 tarihlerinde talep alınacağı açıklandı.

TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanı Yücelik: Uluslararası standartlara uygun çimento üretimi her zaman önceliğimiz!

TÜRKÇİMENTO Anadolu Buluşmaları’nın yedincisi Elazığ’da yapıldı. TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yücelik,  Türk çimento sektörüne ilişkin güncel bilgileri paylaşarak, Uuluslararası standartlara uygun çimento üretimi her zaman öncelikleri olduğunu belirtti.

TÜRKÇİMENTO Anadolu buluşmaları için geri sayım başladı! Sektörün önemli isimleri tek çatı altında toplanıyor

TÜRKÇİMENTO'nun her yıl düzenlendiği “TÜRKÇİMENTO Anadolu Buluşmaları” etkinliğinin yedincisi için geri sayım başladı.

BATI KOOP'tan 1.141 adet konutluk dev proje! Meydan Feronia projesi satışta!

Batı Anadolu Konut Yapı Kooperatifi Birliği’ne (BATI KOOP) bağlı kooperatiflerinden olan S.S. Park Feronia Konut Yapı Kooperatifi’nin Meydan Feronia projesinin tüm detayları belli oldu. 

Mustafa Teoman Gürgan nerede doğdu? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi görevi yürütüyor?

Mustafa Teoman Gürgan kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi pozisyonda çalışıyor? İşte Mustafa Teoman Gürgan ile ilgili merak edilenler...

Sabit Aydın ne zaman ve nerede doğdu? Batısöke Çimento Sanayi’nde ne iş yapıyor?

Sabit Aydın kimdir? Ne zaman hangi ilde dünyaya geldi? Hangi alanlarda çalıştı? Batısöke Çimento Sanayi’ndeki görevi ne? İşte Sabit Aydın ile ilgili merak edilen her şey...

Anlık depremler ve fay hatları tek tıkla bulunabilir! Sürekli yenileniyor...

Deprem ülkesi Türkiye, Kuzey Anadolu Fay Hattı, Doğu Anadolu Fay Hattı ve Batı Anadolu Fay Hattı olmak üzere üç deprem bölgesinde yer almaktadır. İşte Türkiye'deki fay hatları ve depremlerin izini süren harita...

Emlak Konut GYO Batıyakası'nda ilk etap satışa çıktı! 611 konutluk yeni projede şimdi sıra 2. etapta!

Emlak Konut GYO güvencesi ve Yıldızlar İnşaat çizgisiyle İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükselen Batıyakası'nda ilk etap satışa çıktı! 611 konutluk yeni projede şimdi sıra 2. etapta... Peki Batıyakası 2. etap ne zaman satışa çıkacak?

Emlak Konut GYO Batıyakası önümüzdeki hafta satışta! 611 konutluk yeni proje!

Emlak Konut GYO güvencesi ve Yıldızlar İnşaat çizgisiyle İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilen Batı Yakası projesinin önümüzdeki hafta satışa çıkması bekleniyor. Projede 611 adet konut yer alıyor.

Çiftay İnşaat, Batıçim'in yüzde 30.0247 hissesini aldı!

Çimento, enerji ve liman işletmeciliği ile Türkiye’nin en önemli gruplarından olan ve Ege Bölgesi’ne sunduğu katma değerle ön plana çıkan Batı Anadolu Çimento Sanayi A.Ş.’de ki hisse devrine Rekabet Kurulu tarafından onay verilmesiyle Batıçim’de üst yönetim yeniden şekillendi.

Prof. Dr. Hasan Sözbilir'den çarpıcı tsunami iddiası!

Prof. Dr. Hasan Sözbilir yaptığı açıklamada Batı Anadolu'da rahatlamanın henüz gerçekleşmediğini ve biriken gerilimin ancak 6'nın üzerinde büyüklüğe sahip depremle boşaltılabileceğini söyledi.

batı anadolu çimento adres Haberi

batı anadolu çimento adres


Batıçim'den yapılan açıklama şöyle:


Şirketimizin Esas Sözleşmesinin 19.maddesinin tadilinin görüşüleceği A grubu pay sahipleri özel genel kurul toplantısı 07 Ocak 2014 Salı günü saat 15:15'te Ankara Caddesi No.335 Bornova İZMİR adresindeki şirket merkezinde...