19 / 04 / 2024

Bayındır yeni içme suyu şebekesi

Bayındır yeni içme suyu şebekesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2014 yılında da çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin kırsaldaki yatırım seferberliğinde sıra Bayındır, Torbalı ve Selçuk köylerinin içme suyu şebekelerini yenilemeye geldi.

100. Yıl Bayındır Süt İşleme Fabrikası günde 100 ton süt işleyecek

İzmir Büyükşehir Belediyesi firmalarından İztarım A.Ş’nin 100. Yıl Bayındır Süt İşleme fabrikası gerçekleşen bir tören ile hizmete açıldı. Buna göre, 350 milyon lira yatırım ile hayata geçirilen fabrika günde 100 ton süt yapacak "İzmirli" markası ile süt ve süt ürünlerine dönüştürülecek.

Bayındır Dekorasyon İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayındır Dekorasyon İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Savaş Bayındır tarafından kuruldu.

Reysaş GYO, İzmir Bayındır'daki deposunu 98 milyon TL'ye CarrefourSA'ya kiraya verdi!

Reysaş GYO, İzmir ili, Bayındır ilçesi, Canlı Mahallesi, 108 ada 2 parselde yer alan depoyu 5 yıllığına 98 milyon TL+KDV bedelle CarrefourSA'ya kiraya verdi. 

Kilit Grup yeni otel yatırımları için düğmeye bastı!

Turizm sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan Kilit Grup, yeni otel yatırımları için start verdi.

Perakende sektörü yeni normalleşmede kira desteği bekliyor!

Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı Sinan Öncel, yeni normalleşme ile perakende sektöründe kira ödemelerin yeniden düzenlenmesi için talepte bulundu.

İzmir Bayındır'da 15.4 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

T.C. Bayındır Satış Memurluğu, İzmir ili, Bayındır ilçesi, Elifli Mahallesi'nde yer alan tarlayı 15 milyon 435 bin 834 TL'ye satıyor...

Yeme içme ve eğlence sektöründen kira düzenlemesi talebi!

Koronavirüs pandemisinin başından beri açılma ve kapanmalardan en çok etkilenen yeme içme ve eğlence sektörü çalışan ve işverenleri, bütün il ve ilçelerde eş zamanlı basın açıklaması düzenledi. Sektördeki kira sorunun çözülmesi istendi.

Perpa'da yeni iş yerlerinin ruhsatlandırılmasında sorun: Doluluk oranları yüzde 10 düştü!

Bünyesinde 4 bin 700 iş yeri olan ve yıllık 6 milyar dolar ticari hacme sahip Perpa, yeni iş yeri ruhsatlandırmalarında sorun yaşıyor. Perpa A Blok Başkanı Sezgin, iş yerlerinin ruhsat alabilmesi için yaklaşık 100 milyon TL yatırım yapılması gerektiğini belirtti.

Bayındır'da taşınmaz edinme yoluyla Türk vatandaşlığı kazanan kişiler mecliste!

2020 yılında İzmir'in Bayındır ilçesinde taşınmaz edinme yoluyla Türk vatandaşlığı kazanan kişiler meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Bayındır'da tarım arazilerine maden ocağı yapılacağı iddiası TBMM'de!

İzmir'in Bayındır ilçesinde tarım arazilerine kum-çakıl ocağı ve maden sahası yapılacağı iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ruhsar Pekcan: Normalleşme süreciyle ekonomik aktivitenin hızla toparlanacağı günler yakındır!

Ticaret Bakanı Pekcan, "Normalleşme süreciyle ekonomik aktivitenin hızla toparlanacağı, yeniden iş dünyası için hareketlenmenin başlayacağı günler yakındır." ifadesini kullandı.

Adil Bayındır'dan 'Beyşehir Gölü imara açıldı' iddiasına cevap: İnşaat yok, beton yok! 

Konya Beyşehir’in Bağımsız Belediye Başkanı Adil Bayındır, Türkiye’nin en büyük tatlı su gölü Beyşehir’in çevresinin imara açıldığına yönelik iddialara ilişkin, "İnşaat yok, beton yok, ben buralıyım Beyşehir benim suyum" dedi.

Emlakjet ve Octovan'dan yeni iş birliği!

Emlakjet, sektörü yeni iş ortaklıkları ile geliştirmeyi sürdürüyor.  Kurulduğu günden bugüne emlak seri ilan sektörünün lideri konumunda bulunan Emlakjet, Octovan ile yeni bir iş ortaklığına imza attı.

Bayındır yeni içme suyu şebekesi Haberi

Bayındır yeni içme suyu şebekesi

Gerçekleştirdiği yatırım hamlesi ile 2004 - 2013 yılları arasında ilçe, belde ve köylere 200 milyon liralık yatırımla 2 bin 906 kilometre uzunluğunda yeni şebeke döşeyerek sağlıklı ve kesintisiz suya kavuşturan İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2014 yılında da çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İZSU, özelliklerde köylerin su ve kanal alt yapılarını baştan sona yeniliyor, evsel atık sular en yakın arıtma tesisine ulaştırılıyor. İZSU son olarak Bayındır'ın Yakapınar, Alankıyı, Kızılcaova, Yeşilova, Karahalilli ve Furunlu köyleri ile Çırpı Mahallesi, Selçuk'un Zeytinköy ve Barutçu köylerinde 144, Torbalı'nın Çakırbeyli, Dağkızılca, Çapak, Bözköy ve Saipler köylerinde 78 kilometre olmak üzere toplam 222 kilometre uzunluğunda içme suyu şebekesi ve iletim hattı yenilenecek. Bayındır'ın Alankıyı Köyü'nde ayrıca bir de su deposu yapılacak. 35 - 40 yıllık eski ve kaçaklara neden...