25 / 04 / 2024

Baymak Bayi Toplantısında ne konuşuldu

Baymak Bayi Toplantısında ne konuşuldu

Baymak Bayi Toplantısı İzmir'de gerçekleşti. 6 Aralık 2013 tarihinde İzmir Swiss Otel’de gerçekleşen organizasyona sektörün önde gelen bayileri davet edildi ve organizasyona kırk kişinin üzerinde katılım sağlandı.

Konut sitelerinin yönetim kurulu toplantısında kararlar nasıl alınır?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde sitelerdeki yönetim kurulu toplantısında kararların nasıl alındığını kaleme aldı.

Kat malikleri toplantısında kararlar neye göre alınır?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde olağanüstü kat malikleri toplantısında kararların neye göre verildiğini kaleme aldı. 

Kocasinan Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı'nda imar konuşuldu!

Kocasinan Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı yapıldı. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar yönetiminde yapılacan meclis toplantısında 12 gündem maddesi konuşularak karara bağlandı.

Kırıkkale 2021'in ilk meclis toplantısında imar planları konuşuldu!

Kırıkkale Belediye Meclisi Ocak ayı meclis toplantısında kent içerisindeki imar planlarını tartıştı. 

Çorum Belediyesi meclis toplantısında çürük yapı gerginliği!

Çorum Belediyesi’nin önceki gün yapılan meclisi toplantısında “Cumhur İttifakı” ortakları üyeleri MHP’li Abdulhaluk Çatalpelit ile AKP’li Muhammet Fatih Temur arasında çürük yapılar sebebiyle tartışma yaşandı.

Emekliye ek ödeme! Gözler KPDK toplantısında! 

Emeklilerin gözü bu ay yapılması beklenen KPDK toplantısında. Memur emeklileri, kurum kaynaklı maaş farkının ek ödemeyle giderilmesi için toplantıdan karar çıkmasını istiyor.

Kocaeli encümen toplantısında kiralama ihaleleri yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ana hizmet binasında düzenlenen encümen toplantısı Genel Sekreter Balamir Gündoğdu’nun katılımı ile gerçekleştirildi…

Hekim Yapı'nın 15'inci bayi toplantısı gerçekleşti! 

Hekim Yapı, geleneksel olarak düzenlediği bayi toplantısının 15'incisini düzenledi. Toplantı Kıbrıs Concorde Luxury Resort’de, 6-9 Şubat 2020 tarihleri arasında gerçekleştirildi...

Çatalca Belediyesi Şubat ayı toplantısında imar konuşuldu!

Çatalca Belediye Meclisi'nin 2020 Yılı Şubat Ayı Toplantısının 2. Birleşimi Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner Başkanlığında gerçekleştirildi. Dün saat 10:30'da Çatalca Belediyesi Meclis Salonunda yapılan toplantıda imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Kemer Belediye Meclisi’nin Şubat toplantısında imar planları oylandı!

Kemer Belediye Meclisi’nin Şubat ayı Toplantısı gündeminde imar planı konuşuldu. Toplantıda Belediye Avukatı Umut Güneş, Kemer Belediyesi'nin gayrimenkulleri hakkında meclise bilgi aktardı.

FİKKO toplantısında gayrimenkul fonlarına ilişkin son durum konuşuldu!

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, "Finansal İstikrar ve Kalkınma Komitesi toplantısında, küresel finans piyasalarındaki gelişmeleri ve ülkemize olası etkilerini, enerji ve gayrimenkul fonlarına ilişkin son durumu ele aldık" dedi...

Hekim Yapı'nın 14'üncü bayi toplantısı düzenlendi!

Hekim Yapı, geleneksel olarak düzenlediği bayi toplantısının 14'üncüsünü gerçekleştirdi. Toplantıya Limak Cyprus Deluxe Hotel ev sahipliği yaptı.

Hendek Belediyesi Şubat ayı toplantısında imar konuşuldu!

Hendek Belediyesi Meclisi Şubat ayı olağan toplantısında imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Baymak Bayi Toplantısında ne konuşuldu Haberi

Baymak Bayi Toplantısında ne konuşuldu


   Baymak bayileri bu kez İzmir toplantısında bir araya gelerek Baymak’ın yeni ürünleri ve sektördeki gelişmelerle ilgili bilgilendirildi.6 Aralık 2013 tarihinde İzmir Swiss Otel’de gerçekleşen organizasyona sektörün önde gelen bayileri davet edildi ve organizasyona kırk kişinin üzerinde katılım sağlandı. Etkinliğin sınırlı sayıda katılımcı ile gerçekleşme amacı daha interaktif ve verimli bir toplantı gerçekleştirme arzusuydu.

  Organizasyonun ana teması akıllı, küçük dev “idee”ydi. Geçtiğimiz aylarda lansmanı gerçekleşen Hollanda teknolojili ultra küçük ve ultra sessiz idee, katılımcıları ürün özellikleri ile adeta büyüledi. Ürüne dair pek çok soru soran bayiler, aldıkları detaylı cevaplarla ürüne ilişkin geniş bilgi sahibi olma imkanı buldular.

Baymak değişiyor, Hollanda Teknolojisi büyülüyor!

   İzmir Bayi toplantısında, Baymak’ta gerçekleşen değişimlere ilişkin detaylı bir sunum yapan Baymak Genel Müdürü Ender Çolak: “ İzmir,...