19 / 03 / 2024

Bayraktar İnşaat Viaport Venezia fiyat bilgisi

Bayraktar İnşaat Viaport Venezia fiyat bilgisi

Bayraktar ve Gürsoy Yatırım Ortaklığı'nın imzasını taşıyan Viaport Venezia ödeme planı seçeneklerinde firma bünyesinde sunulan olanaklar ve banka kredisi ile daire alınabiliyor...

Gaziosmanpaşa Kiptaş Venezia ödeme planı!

Konut satışlarının devam ettiği Gaziosmanpaşa Kiptaş Venezia ödeme planı dahilinde konut tutarının yüzde 75'ine kadar banka kredisi kullanılabiliyor...

Gaziosmanpaşa Viaport fiyatları!

Bayraktar ve Gürsoy Yatırım Ortaklığı hayata geçirilen Gaziosmanpaşa Viaport fiyatları 1+1 konutlarda 266 bin 911 TL’den başlıyor

Kiptaş Venezia Evleri fiyatları!

Gaziosmanpaşa'da yükselen Kiptaş Venezia Evleri fiyatları 266 bin 911 TL ile 859 bin 572 TL arasında değişim gösteriyor

Viaport Venezia ödeme planı!

Bayraktar ve Gürsoy Yatırım Ortaklığı girişimi ile yükselen Viaport Venezia projesinde fiyatlar 266 bin 911 TL'den başlıyor. Viaport Venezia ödeme planı bünyesinde yüzde 5 oranında peşinat ödeyerek ev sahibi olunabiliyor

Bayraktar İnşaat Viaport Venezia fiyatları!

Gaziosmanpaşa'da yükselen Viaport Venezia projesinde 1+1’den 4+1’e kadar daire seçeneği yer alıyor. Bayraktar İnşaat Viaport Venezia fiyatları 266 bin 911 TL'den başlıyor, 859 bin 572 TL’ye kadar yükseliyor

Erdoğan Bayraktar’dan, Bayraktar İnşaat’ın kuruluşunun 50’nci yılında tarihi konuşma!

İnşaat sektörünün lider kuruluşları arasında yer alan ve 50 senede 205 projeye imza atan Bayraktar İnşaat 50’inci kuruluş yılını kutladı. Bayraktar İnşaat’ın kurucusu Erdoğan Bayraktar'ın gecede yaptığı konuşma yarım asırlık geçmişinin muhasebesi niteliğindeydi.  

Bayraktar İnşaat 50. yılını kutladı! Yarım asırda 205 projeye imza attı!

İnşaat sektörünün lider kuruluşları arasında yer alan ve 50 senede toplam inşaat alanı 1,8 milyon metrekareye ulaşan 205 proje gerçekleştiren Bayraktar İnşaat, İstanbul’da seçkin davetlilerin katıldığı bir etkinlikle 50. kuruluş yılını kutladı.

Bayraktar: Konut her zaman faiz ve dövizi yener

Bayraktar İnşaat Yönetin Kurulu Başkanı Erdoğan Bayraktar, gayrimenkul ve konutun kriz dönemleri dahil her zaman faiz ve dövizi bastırdığını kaydetti. Bayraktar, Adres Ankara Projesi’nin de faiz ve dövizi yeneceğini belirtti. İşte haberin ayrıntıları...

Bayraktar İnşaat 50'nci yılını 3 bin konutluk Adres Ankara Evleri ile kutladı! 

Bayraktar İnşaat tarafından inşa edilen Adres Ankara Evleri projesinin tanıtımını gerçekleştirdi. Proje kapsamında yaklaşık 3.000 konut inşa edilecek. 

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri 50. yıla özel 50 ay vade fırsatıyla satışta!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen "Adres Ankara Evleri" şirketin 50. yılına özel 50 ay vade fırsatıyla satışa çıkarıldı. Proje kapsamında 2.486 adet konut inşa edilecek. İşte proje hakkında tüm merak edilenler...

Bayraktar Area Yapı Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayraktar Area Yapı Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nede 500 bin TL sermaye bedeli ile Nesim Solmaz tarafından kuruldu.

Bayraktar İnşaat'tan Ankara'ya 3 bin yeni konut geliyor! Adres Ankara evleri satışta! Yeni proje!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'ya 26 bloktan oluşan toplam 3 bin konutluk yeni proje geliyor. Peki Adres Ankara Evleri fiyatları ne kadar? Adres Ankara Evleri ne zaman teslim edilecek? İşte detaylar...

Hüseyin Bayraktar Gayrimenkul İnşaat Antikacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hüseyin Bayraktar Gayrimenkul İnşaat Antikacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şile'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Hüseyin Bayraktar tarafından kuruldu.

Bayraktar Şehircilik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Bayraktar Şehircilik İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyet Bayraktar tarafından kuruldu.

Bayraktar Savunma Sanayi İnşaat Ve Makina Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayraktar Savunma Sanayi İnşaat Ve Makina Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Güleryüz tarafından kuruldu.

Bayraktar Mühendislik Müşavirlik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Bayraktar Mühendislik Müşavirlik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Bayraktar Mühendislik Müşavirlik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Fatih’te yapıldı. 

Ebebek, 179. mağazasını İstanbul Viaport AVM’de açtı!

Yeni mağaza yatırımlarını son sürat sürdüren Ebebek, 179. Mağazasını İstanbul Viaport Alışveriş Merkezi'nde hizmete açtı.

Bayraktar Altyapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Bayraktar Altyapı İnşaat Taahhüt Mühendislik Enerji Gıda Ve Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Bayraktar tarafından kuruldu.

Bayraktar İnşaat Viaport Venezia fiyat bilgisi Haberi

Bayraktar İnşaat Viaport Venezia fiyat bilgisi


Viaport Venezia projesi 82 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirildi. Gaziosmanpaşa'da yükselen Viaport Venezia Bayraktar ve Gürsoy Yatırım Ortaklığı girişimi ile inşa ediliyor. 2 bin 200 adet konutun mevcut olduğu Viaport Venezia ödeme planı kapsamında daire fiyatları 244 bin 875 TL'den başlıyor. Viaport Venezia ödeme planı bünyesinde fiyatlar şöyle sıralanıyor:



Kiptaş Venezia daire fiyatları: 


1+1 daireler 244 bin 875 TL ile 405 bin 754 TL, 

2+1 daireler 422 bin 448 TL ile 647 bin 88 TL,

3+1 daireler 541 bin 455 TL ile 982 bin 401 TL,

4+1 daireler 760 bin 323 TL ile 859 bin 572 TL arasında değişim gösteren fiyatlarla satılıyor.  Viaport Venezia ödeme planı seçenekleri şöyle sıralanıyor:


Viaport Venezia ödeme planı:



1. Viaport Venezia ödeme planı dahilinde sunulan ilk seçeneğe göre tutarın yüzde...