29 / 03 / 2024

Bayraktar İnşaat yani projeler

Bayraktar İnşaat yani projeler

6 yılda Ankara'ya toplam 1 milyar dolar tutarında yatırım gerçekleştiren Bayraktar inşaat 2015 yılında konut ve ofislerin bulunduğu mega projeleri hayata geçirmeye hazırlanıyor. Projeleri 2015 yılında hayata geçirmeyi planlıyor.

Erdoğan Bayraktar’dan, Bayraktar İnşaat’ın kuruluşunun 50’nci yılında tarihi konuşma!

İnşaat sektörünün lider kuruluşları arasında yer alan ve 50 senede 205 projeye imza atan Bayraktar İnşaat 50’inci kuruluş yılını kutladı. Bayraktar İnşaat’ın kurucusu Erdoğan Bayraktar'ın gecede yaptığı konuşma yarım asırlık geçmişinin muhasebesi niteliğindeydi.  

Bayraktar İnşaat 50. yılını kutladı! Yarım asırda 205 projeye imza attı!

İnşaat sektörünün lider kuruluşları arasında yer alan ve 50 senede toplam inşaat alanı 1,8 milyon metrekareye ulaşan 205 proje gerçekleştiren Bayraktar İnşaat, İstanbul’da seçkin davetlilerin katıldığı bir etkinlikle 50. kuruluş yılını kutladı.

Bayraktar: Konut her zaman faiz ve dövizi yener

Bayraktar İnşaat Yönetin Kurulu Başkanı Erdoğan Bayraktar, gayrimenkul ve konutun kriz dönemleri dahil her zaman faiz ve dövizi bastırdığını kaydetti. Bayraktar, Adres Ankara Projesi’nin de faiz ve dövizi yeneceğini belirtti. İşte haberin ayrıntıları...

Bayraktar İnşaat 50'nci yılını 3 bin konutluk Adres Ankara Evleri ile kutladı! 

Bayraktar İnşaat tarafından inşa edilen Adres Ankara Evleri projesinin tanıtımını gerçekleştirdi. Proje kapsamında yaklaşık 3.000 konut inşa edilecek. 

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri 50. yıla özel 50 ay vade fırsatıyla satışta!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen "Adres Ankara Evleri" şirketin 50. yılına özel 50 ay vade fırsatıyla satışa çıkarıldı. Proje kapsamında 2.486 adet konut inşa edilecek. İşte proje hakkında tüm merak edilenler...

Bayraktar Area Yapı Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayraktar Area Yapı Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nede 500 bin TL sermaye bedeli ile Nesim Solmaz tarafından kuruldu.

Bayraktar İnşaat'tan Ankara'ya 3 bin yeni konut geliyor! Adres Ankara evleri satışta! Yeni proje!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'ya 26 bloktan oluşan toplam 3 bin konutluk yeni proje geliyor. Peki Adres Ankara Evleri fiyatları ne kadar? Adres Ankara Evleri ne zaman teslim edilecek? İşte detaylar...

Hüseyin Bayraktar Gayrimenkul İnşaat Antikacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hüseyin Bayraktar Gayrimenkul İnşaat Antikacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şile'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Hüseyin Bayraktar tarafından kuruldu.

Bayraktar Şehircilik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Bayraktar Şehircilik İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyet Bayraktar tarafından kuruldu.

Bayraktar Savunma Sanayi İnşaat Ve Makina Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayraktar Savunma Sanayi İnşaat Ve Makina Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Güleryüz tarafından kuruldu.

Bayraktar Mühendislik Müşavirlik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Bayraktar Mühendislik Müşavirlik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Bayraktar Mühendislik Müşavirlik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Fatih’te yapıldı. 

Bayraktar Altyapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Bayraktar Altyapı İnşaat Taahhüt Mühendislik Enerji Gıda Ve Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Bayraktar tarafından kuruldu.

Ankara Gölbahçe Konutları geliyor! Yeni proje!

Bayraktar İnşaat Gölbahçe Konutları projesi karma proje olarak hayata geçirilecek. Projede 1.978 konutun 1.978 konut, 70 adet iş yeri ve 150 ofisin yanı sıra 1 adet otel de yer alacak.

Bayraktar İnşaat yani projeler Haberi

Bayraktar İnşaat yani projeler


İNŞAAT faaliyetlerine Başkent Ankara'da Via Tower, Via Green, Via Filat ve ViaTwins projeleriyle devam eden Bayraktar İnşaat, son 6 yılda 1 milyar dolarlık yatırım gerçekleştirdi. Ankara'nın ofis ihtiyacına cevap vermeyi hedefleyen Bayraktar İnşaat, 2015 yılında konut ve ofislerin bulunduğu mega projeler hayata geçirmeye hazırlanıyor. Ankara'da ofis ihtiyacının hala çok fazla olduğunu kaydeden Bayraktar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bayraktar "Ankara'da ofis ihtiyacı İstanbul'dan daha fazla, bürokrasinin ve iş dünyasının kalbi Ankara'da tamamladığımız projelerimizle, ofis ihtiyacının belirli bir kısmını karşıladık" diye konuştu. 


DOSOK AİDAT POLİTİKASI 


İş merkezi ve is hanı gibi yapıların yerini plazalara bıraktığını belirten Bayraktar su bilgileri verdi: "Artık plaza yapmak da yetmiyor. İçerisine ofis sahiplerini ve çalışanlarını mutlu eden donatılar koymak gerekiyor. En büyük sorun yüksek aidatlar. Biz yeşil...