19 / 04 / 2024

bayraktar-gürsoy ortaklığı

bayraktar-gürsoy ortaklığı

Bayraktar-Gürsoy ortaklığında hayata geçirilen Via/Port Venezia"da 3+1 daireler 346 bin TL ile 504 bin TL arasında satılıyor. 82 bin metrekarelik alanda inşa edilen projede 2 bin 500 daire yer alıyor

Tenfour Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tenfour Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Efsun Gürsoy Önalp ve Selen Gürsoy ortaklığında kuruldu.

Ozan Gürsoy kimdir? Nerede okudu? İş Girişim Sermayesi’nde hangi alanda görev alıyor?

Ozan Gürsoy hangi üniversiteden mezun oldu? Yurt dışında nerede yüksek lisans yaptı? Hangi pozisyonlarda çalıştı? İş Girişim Sermayesi’nde ne iş yapıyor? İşte Ozan Gürsoy ile ilgili tüm merak edilenler...

Hankare İnşaat Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Hankare İnşaat Mühendislik Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhan Kemal Ercan ve Serhan Sedat Gürsoy ortaklığında kuruldu.

Gürnar Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Gürnar Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Onur Naroğlu ve Burakbey Gürsoy ortaklığında kuruldu.

Saygın Otelcilik Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Saygın Otelcilik Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Kortay Volkan Saygın ve Elvan Gürsoy ortaklığında kuruldu.

Emlaktif Gayrimenkul Bilişim Teknoloji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Emlaktif Gayrimenkul Bilişim Teknoloji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 300 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Çelik ve Ebru Gürsoy ortaklığında kuruldu.

Suat Gürsoy Gayrimenkul Müşavirliği Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suat Gürsoy Gayrimenkul Müşavirliği Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Suat Gürsoy tarafından kuruldu.

Labotti Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Labotti Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erol Gürsoy ve Semiha Gürsoy ortaklığında kuruldu.

Ünlü işadamı Ali Gürsoy'a haciz şoku!

Melis Çiftçi, ünlü işadamı Ali Gürsoy hakkında haciz işlemi başlattı. 33 bin 332 TL’lik alacağı için eşinin ailesinin evine haciz memuru gönderen Melis Çiftçi, bu kadarına da 'pes' dedirtti.

CMK Sanat Yapı İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

CMK Sanat Yapı İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Cem Karakuş ve Olgun Gürsoy ortaklığında kuruldu.

Gürsoy Mimarlık İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Gürsoy Mimarlık İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Özcan     Gürsoy tarafından kuruldu. 

Mistral GYO 2019 için avukat Gür Gürsoy ve Onur Akıncıoğlu ile anlaştı!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılında çalışmak üzere Avukatlar Gür Gürsoy ve Onur Akıncıoğlu ile anlaşmaya vardı...

Gürsoy Grup'tan Tataristan'a İsfanbul projesi!

Türkiye’nin ilk tema parkı İsfanbul projesi, Gürsoy Grup tarafından Tataristan’ın başkenti Kazan’da da inşa edilecek. Projenin içerisinde alışveriş, eğlence ve yaşam kompleksi bulunacak.

bayraktar-gürsoy ortaklığı Haberi

bayraktar-gürsoy ortaklığı

 

Toplamda 2 bin 500 daireden meydana gelen projede fiyatlar 179 bin TL"den başlıyor. 5 bloktan meydana gelen projenin tanıtımı 20 Aralık Salı günü çırağan Sarayı"nda yapılacak
82 bin metrekarelik alanda inşa edilen Via/Port Venezia; alışveriş merkezi, konut ve ofis etaplarından meydana geliyor. Gaziosmanpaşa"da yer alan   eski Kiptaş arazisinde hayata geçirilen Via/Port Venezia"da fiyatlar 179 bin TL"den başlıyor.
Yapımına 2012 yılının Nisan ayında başlanacak olan Via/Port Venezia"da; 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut türleri bulunuyor. Bayraktar-Gürsoy ortaklığında inşa edilen projede teslimler 2014 yılının Kasım ayında gerçekleşecek.
2 bin 500 konuttan meydana gelen Via/Port Venezia"da fiyat listesi şu şekilde;