25 / 04 / 2024

bayram ikramiyesi zam 2022

bayram ikramiyesi zam 2022

Emekli bayram ikramiyesinin hesaplara yatacağı tarih ve kaç lira ödeneceği merak konusu oldu. Peki emkli Kurban Bayramı ikramiyesi kaç TL olacak? Bayram ikramiyesi ne kadar ödenecek? İşte milyonlarca emekli vatandaşın merak ettiği o soruların cevapları...

Emekli bayram ikramiyesinde son dakika! Emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? Kurban Bayramı ikramiyesi kaç lira? 

Emekli bayram ikramiyesinin hesaplara yatacağı tarih araştırılıyor. Emekli bayram ikramiyesi ne kadar yatırılacak? Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman ödenecek? İşte milyonlarca kişinin merak ettiği o ayrıntılar...

Milyonlarca emekli bekliyor! Emekli bayram ikramiyesi kaç lira oldu? Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? 

Milyonlarca emekli bayram ikramiyesinin hesaplara yatacağı tarihi merak ediyor. Peki emekli bayram ikramiyesi kaç lira? Bayram ikramiyesine zam gelecek mi? İkramiyeler ne zaman yatacak? İşte ayrıntılar...

Emekli bayram ikramiyelerinde son dakika! Emekli bayram ikramiyesi kaç lira? Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak?

Emekli bayram ikramiyesinin hesaplara yatacağı tarih merak ediliyor. Peki emekli bayram ikramiyelerinde son dakika! Emekli bayram ikramiyesi kaç lira? Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak?

Bayram ikramiyelerine zam sinyali! Milyonlarca emekli bekliyor! Bayram ikramiyesine ne kadar zam yapılacak? 

Emeklileri heyecanlandıran bir gelişme yaşandı ve 2.500 TL olan en düşük emekli aylığı ile 1.100 TL olan bayram ikramiyesi zammına ilişkin maliyet hesapları yapıldığı gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Emeklilere çifte müjde! Bayram öncesi 10 bin TL verilecek! 

Emekliler bayram ikramiyesi olarak bu sene 3 bin TL verilecek. Bayram ikramiyeleri için gün sayan emeklilere bayram öncesi 10 bin TL verilecek. İşte ayrıntılar...

Emekli maaşlarına ve bayram ikramiyesine zam gelecek mi? Son dakika kulis iddiaları! 

Enflasyon alım gücünü azaltırken, emekli maaşlarına ve bayram ikramiyesine zam yapılıp yapılmayacağı merak konusu oldu. İşte kulislerde konuşulanlar..

Emekli bayram ikramiyesi 8 bin 246 TL! Milyonlarca emekliyi ilgilendiren son dakika hesabı!

EYT'liler dahil toplam sayıları 16 milyona ulaşan yüksek enflasyon ortamında bütçelerini denkleştirmeye çalışırken, aldıkları bayram ikramiyeleri de enflasyon ve döviz karşısında eriyor. Emekli bayram ikramiyesinin 8 bin 246 TL olması gerekiyordu. İşte o hesap....

Milyonlarca emekliyi heyecanlandıran flaş gelişme! Bayram ikramiyesi bu hafta meclis gündemine geliyor!

Milyonlarca emekliyi heyecanlandıran flaş bir gelişme yaşandı. Paylaşılan detaylara göre emekli vatandaşları yakından ilgilendiren bayram ikramiyesinin bu hafta meclis gündemine gelmesi bekleniyor. 

SGK uzmanından emekli maaşları ve bayram ikramiyesine zam müjdesi! Maaşlar ve ikramiyeler tam bu kadar olacak!

Emeklilerin seyyanen zam konusu kulislerde gündeme geliyor. SGK Uzmanı Özgür Erdursun, tarih ve rakam açıkladı. İşte emeklilerin merakla araştırdığı seyyanen zam detayları...

Emeklilere 3 bin TL bayram ikramiyesi komisyondan geçti!

Milyonlarca emeklinin dört gözle başladığı bayram ikramiyesinin 3 bin Türk Lirası'na yükseltilmesini öngören madde komisyondan geçti.

Emekliler merakla bekliyor! Emekliye seçim öncesi bir zam daha gelir mi?

Milyonlarca emeklinin merak ile beklediği bayram ikramiyesi 3 bin TL olarak açıklandı. Buna göre, iki bayramda toplam ödenecek tutar ise 6 bin TL. Fakat, enflasyon hesaba katıldığında yüzde 50'lik yükseliş yeterli değil. Emekliler bir iyileştirme daha bekliyor. 

Emekli bayram ikramiyeleri ne zaman ödenecek? Tarih belli oldu! Detaylar netleşti!

Milyonlarca emeklinin merakla beklediği emekli bayram ikramiyeleri belli oldu. Yılda 2 kez ödenen emekliye bayram ikramiyesinde zam oranı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 3 bin TL olarak açıklandı. Emekli bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak?

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Emeklilerin bayram ikramiyesi 3 bin TL oldu!

Milyonlarca emekli tarafından merakla beklenen emekli bayram ikramiyesinin ne kadar olacağı belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada emeklilerin bayram ikramiyesinin yüzde 50 artışla 3 bin TL olacağını duyurdu.

SGK uzmanı Erdursun’dan emekliye bayram ikramiyesi hesabı. Tam 10 bin 625 TL

Emekliler, yaklaşan bayram öncesi açıklanacak ikramiye rakamını merakla bekliyor. Birçok rakam üzerinde konuşulurken SGK Uzmanı Özgür Erdursun,verilmesi gereken tutarı hesaplayarak sosyal medya hesabından paylaştı.

'Emekli bayram ikramiyesini 5 bin TL yapacaklarını düşünmüyorum' diyen ekonomist duyduğu rakamı açıkladı!

Milyonlarca emekli yılda iki kez bayram ikramiyesi alıyor. 2023'te 2 bin TL olan bayram ikramiyelerinin bu sene ne kadar olacağı merak ediliyor. 'Emekli bayram ikramiyesini 5 bin TL yapacaklarını düşünmüyorum' diyen ekonomist duyduğu rakamı açıkladı.

Emekliler pür dikkat bayram ikramiyesi müjdesini bekliyor! Emekliye 6 bin TL ikramiye mi geliyor!

Emeklilerin 2024 yılında alacağı zamlar duyuruldu. Bu süreçte en düşük emekli maaşı 10 bin lira olurken, 6-7 Şubat’ta zam farkının hesaplara geçmesi ile beraber emekliler yüzde 49,25 oranındaki zamlı maaşlarını aldılar. Şimdi sırada emekli ikramiyesi var!

Emeklilerin bayram ikramiyesi 15 bin TL olacak mı? Milyonlarca emekliye flaş haber!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Taşcıer emeklilerin bayram ikramiyesinin yükseltilmesi gerektiğine dikkat çekerek rakam verdi. İşte Taşçıer'in o açıklaması...

bayram ikramiyesi zam 2022 Haberi

bayram ikramiyesi zam 2022

Kurban Bayramı için geri sayım başlamışken, emekli bayram ikramiyesi için de araştırmalar hızlandı. Geçen bayramda ödenen bayram ikramiyeleri için ikinci dini bayramda da bekleyiş devam ediyor. 

Milyonlarca emekli 'Bayram ikramiyesi kaç lira yatacak?, Bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak?' sorularının yanıtlarını araştırıyor. 

Peki emkli Kurban Bayramı ikramiyesi kaç TL olacak? Bayram ikramiyesi ne kadar ödenecek? İşte milyonlarca emekli vatandaşın merak ettiği o soruların cevapları...

Emekli bayram ikramiyesi, Kurban Bayramı başlamadan hesaplara yatırılacak. Emeklilerin yanı sıra bayram ikramiyesi ödemesi alacak olanlar da heyecanlı şekilde bekliyor.

Kurban Bayramı ikramiyesinin Temmuz ayının ilk haftasında hesaplara yatması öngörülüyor. 9 Temmuz 2022 Cumartesi günü başlayacak olan Kurban Bayramından önce emekli ikramiyeleri ödenecek. Bu kapsamda emekli bayram ikramiyelerinin 4-7 temmuz tarihleri arasında yapılması bekleniyor. 

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ KAÇ LİRA...