18 / 04 / 2024

bayramda hangi avmler açık

bayramda hangi avmler açık

Çalışma saatleri genellikle sabah 10:00 akşam 22:00 olarak belirlenen alışveriş merkezleri bayramda açık mı? AVM'ler bayramda kaça kadar açık?

Kanyon Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Kanyon AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Kanyon Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Kanyon AVM bayramda kaça kadar açık? Kanyon AVM bayramda kaçta açılacak?

Kanyon Kurban Bayramı 2015te açık mı?

Kanyon AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Kanyon Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Kanyon AVM bayramda kaça kadar açık? Kanyon AVM bayramda kaçta açılacak?

Kurban Bayramı'nda hangi köprüler ve otoyollar ücretsiz olacak? 2023 Bayramda köprüler bedava mı? 

Kurban Bayramı'na kısa süre kala vatandaşlar bayramda hangi köprüler ve otoyolların ücretsiz olacağını sorguluyor. İşte detaylar... 

Kurban Bayramı'nda köprü ve otoyollar ücretsiz mi? Bayramda hangi yollar ücretsiz? Bayramda ücretsiz olan otoyollar

Kurban Bayramı boyunca devletin işlettiği köprü ve otoyollardan ücret alınmayacak. Fakat yap-işlet-devret projesiyle kapsamında yapılmış köprü ve otoyollar bayramda da ücretli olmaya devam edecek. İşte detaylar...

Ramazan Bayramında köprü ve otoyollar ücretsiz mi? Bayramda hangi otoyollar ücretsiz? Bayramda ücretsiz olan otoyollar!

Ramazan Bayramı’nda hangi otoyolların ve köprülerin ücretsiz olacağı merakla sorgulanmaktadır. İşte detaylar!

Borsa arife günü açık mı? Borsada hangi günler işlem yapılacak? Bankalar bayramda hangi günler açık?

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala Borsa İstanbul’da ve bankalarda hangi günlerin tatil olduğu merak ediliyor. Yatırımcılar arife günü işlemlerin saat kaça yapılacağını araştırıyor. İşte detayları haberimizde…

Kurban Bayramı’nda otoyollar ücretsiz mi? Bayramda hangi yollar ücretsiz?

Kurban Bayramı’nda otoyollar ve köprüler ücretsiz mi? bu ve buna benzer pek çok sorunun cevabı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İşte detaylar!

AVMler bayramda açık mı Temmuz 2020?

AVMler bayramda açık mı Temmuz 2020 haberimizde yer alıyor. Peki AVMler bayramda açık mı Temmuz 2020? Alışveriş merkezleri bayramlarda açık olacak mı 2020? İşte AVMler bayramda açık mı Temmuz 2020 sorusunun yanıtı...

AVM'ler bayramda açık mı Ağustos 2019?

AVM'ler bayramda açık mı Ağustos 2019 vatandaşların bayram döneminde en çok merak ettiği sorular arasında yer alıyor. Peki AVMler bayramda açık mı Ağustos 2019, alışveriş merkezleri bayramda açık mı 2019? İşte merak edilen soruların yanıtları...

AVMler bayramda açık mı 2019?

AVMler bayramda açık mı 2019 sorusunun yanıtı oldukça merak ediliyor. Peki AVM'ler bayramda açık mı 2019? AVM'ler bayramda kaçta açılıyor? AVM'ler Ramazan Bayramı'nda açık mı? İşte o soruların yanıtları...

AVM'ler bayramda açık mı 2018?

AVM'ler genellikle sabah 10:00 akşam 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. AVMler bayramda açık mı 2018 sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki AVMler bayramda açık mı 2018?

AVMler bayramda açık mı 2017?

AVM'ler genellikle sabah 10:00 akşam 22:00 saatleri arasında hizmete açık oluyor. AVMler bayramda açık mı 2017 sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki AVMler bayramda açık mı 2017?

AVMler bayramda açık mı 2016?

Alışveriş merkezleri genellikle sabah 10:00 akşam 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. AVMler bayramda açık mı 2016 sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.

Kira artışında hangi enflasyon oranı alınır?

Kira bedelinde yapılacak yıllık zam, 6098 sayılı Borçlar Kanunu ile enflasyon oranlarına bağlanıyor. Peki, kira artışında hangi enflasyon oranı alınır? Kira artışı hesabı nasıl yapılır?

Temmuz ayında hangi vergiler ödenecek?

Gelir İdaresi Başkanlığı'nın resmi internet sayfasında yer alan takvim kapsamında ay ay hangi vergilerin ödenmesi gerektiği, vergi ödeme sürelerine ilişkin bilgilere yer veriliyor. Peki, Temmuz ayında hangi vergiler ödenecek?

bayramda hangi avmler açık Haberi

bayramda hangi avmler açık


Çalışma saatleri genellikle sabah 10:00 akşam 22:00 olarak belirlenen alışveriş merkezleri bayramda açık mı? AVM'ler bayramda kaça kadar açık? 


Bayramın ilk günü saat 12:00 ile 14:00 arasında kapılarını açan alışveriş merkezleri genellikle geç saatlere kadar açık oluyor. Bazı AVM'ler ise bayramda geç kapanmak yerine bayram öncesi 4-5 gün geç kapatma yoluna gidiyor.


Bayramda hangi AVM'ler açık, AVM'ler bayramda açık mı, AVM'ler bayramda kaça kadar açık sorularının yanıtlarına ulaşmak için