26 / 04 / 2024

bayramda oteller dolacak

bayramda oteller dolacak

Kurban Bayramı'nı tatilde geçirmek isteyenler, Muğla ve ilçelerindeki konaklama tesislerinde yoğunluğa neden oldu. Arefe günüyle 5 gün olacak Kurban Bayramı tatili döneminde, Güney Ege'deki konaklama tesislerinde hareketlilik yaşanıyor.

FTZ AVM bayramda açık mı?

FTZ AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, FTZ AVM bayramda açık mı? FTZ AVM bayramda kaçta açılacak?

Forum Ankara Outlet AVM bayramda açık mı?

Forum Ankara Outlet AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Forum Ankara Outlet AVM bayramda açık mı?Forum Ankara Outlet AVM bayramda kaçta açılacak?

212 AVM bayramda açık mı?

İstanbul Bağcılar'da konumlanan 212 AVM, haftanın her günü saat 10:00'da açılıyor. Akşam 22:00'ye kadar hizmet veriyor. Peki, 212 AVM bayramda açık mı? 212 AVM bayramda kaça kadar açık?

CEPA AVM bayramda açık mı?

CEPA AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, CEPA AVM bayramda açık mı? CEPA AVM bayramda kaçta açılacak?

Bilkent Center AVM bayramda açık mı?

Bilkent Center AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Bilkent Center AVM bayramda açık mı? Bilkent Center AVM bayramda kaçta açılacak?

Metro Port AVM bayramda açık mı?

İstanbul Bahçelievler'de yer alan Metro Port AVM, haftanın her günü saat 10:00'da açılıyor akşam 22:00'de kapanıyor. Peki, Metro Port AVM bayramda açık mı? Metro Port bayramda kaça kadar açık?

Armada Alışveriş ve İş Merkezi bayramda açık mı?

Armada Alışveriş ve İş Merkezi hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Armada Alışveriş ve İş Merkezi bayramda açık mı? Armada Alışveriş ve İş Merkezi bayramda kaçta açılacak?

Astoria AVM bayramda açık mı?

İstanbul Şişli'de bulunan Astoria AVM, haftanın her günü saat 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Astoria AVM bayramda açık mı? Astoria AVM bayramda kaçta açılır?

Arcadium AVM bayramda açık mı?

Arcadium AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Arcadium AVM bayramda açık mı? Arcadium AVM bayramda kaçta açılacak?

Antares AVM bayramda açık mı?

Antares AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Antares AVM bayramda açık mı? Antares AVM bayramda kaçta açılacak?

Pendorya AVM bayramda açık mı?

İstanbul Pendik'te yer alan Pendorya AVM, haftanın her günü saat 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Pendorya bayramda açık mı? Pendorya bayramda kaçta açılır?

Atlantis AVM bayramda açık mı?

Atlantis AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Atlantis AVM bayramda açık mı? Atlantis AVM bayramda kaçta açılacak?

Ataköy Plus bayramda açık mı?

İstanbul Bakırköy'de yer alan Ataköy Plus her gün saat 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Ataköy Plus bayramda açık mı? Ataköy Plus bayramda kaçta açılır?

bayramda oteller dolacak Haberi

bayramda oteller dolacak

Kurban Bayramı'nı tatilde geçirmek isteyenler, Muğla ve ilçelerindeki konaklama tesislerinde yoğunluğa neden oldu. Arefe günüyle 5 gün olacak Kurban Bayramı tatili döneminde, Güney Ege'deki konaklama tesislerinde hareketlilik yaşanıyor. Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Marmaris Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı İsmail Özbozdağ, Marmaris'te bayram nedeniyle tüm otellerin dolduğunu, rezervasyon yaptırmayanların yer bulmasının imkansız olduğunu söyledi. Eylül ayında yabancı turist sayısında da artış nedeniyle ivi bir sezon geçirdiklerini dile getiren Özbozdağ, "60 bin yatak kapasitesi bulunan Marmaris'te bayram nedeniyle 4 ve 5 yıldızlı tüm oteller dolu" dedi. 



Ege...