19 / 04 / 2024

bayramda otoyollar ücretli mi

bayramda otoyollar ücretli mi

Karayolları Genel Müdürlüğü Ramazan Bayramı dolayısıyla sorumluluğundaki otoyol ve köprülerden geçişlerin ücretsiz olacağını duyurdu. Yap-işlet-devret projeleri ücretsiz geçiş uygulamasına dahil edilmedi. 

Bayramda toplu taşıma ücretsiz mi? Marmaray bayramda ücretli mi? Bayramda otobüsler (İETT) ücretsiz mi? İşte ayrıntılar!

Bayramda İETT, Marmaray, metro bedava mı, bayramda otobüsler ücretsiz mi 2023? Peki, 27 Haziran 2023 Arefe günü ve Kurban Bayramı'nda metro, metrobüs, otobüs, İETT, Marmaray ücretsiz mi, bedava mı? İşte, detaylar…

Kurban Bayramı'nda hangi köprüler ve otoyollar ücretsiz olacak? 2023 Bayramda köprüler bedava mı? 

Kurban Bayramı'na kısa süre kala vatandaşlar bayramda hangi köprüler ve otoyolların ücretsiz olacağını sorguluyor. İşte detaylar... 

Kurban Bayramı'nda köprü ve otoyollar ücretsiz mi? Bayramda hangi yollar ücretsiz? Bayramda ücretsiz olan otoyollar

Kurban Bayramı boyunca devletin işlettiği köprü ve otoyollardan ücret alınmayacak. Fakat yap-işlet-devret projesiyle kapsamında yapılmış köprü ve otoyollar bayramda da ücretli olmaya devam edecek. İşte detaylar...

Ramazan Bayramında köprü ve otoyollar ücretsiz mi? Bayramda hangi otoyollar ücretsiz? Bayramda ücretsiz olan otoyollar!

Ramazan Bayramı’nda hangi otoyolların ve köprülerin ücretsiz olacağı merakla sorgulanmaktadır. İşte detaylar!

Ramazan Bayramı’nda otoyollar bedava mı? Bayramda toplu taşıma bedava mı? Bayramda köprü ve otoyolla ücretsiz mi?

Ramazan Bayramı önümüzdeki hafta idrak edilecek. Peki “Ramazan Bayramı’nda otoyol ve köprüler bedava mı? Bayramda otoyollar ücretsiz mi?” İşte tüm soruların yanıtı!

Kurban Bayramı’nda otoyollar ücretsiz mi? Bayramda hangi yollar ücretsiz?

Kurban Bayramı’nda otoyollar ve köprüler ücretsiz mi? bu ve buna benzer pek çok sorunun cevabı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İşte detaylar!

Torium AVM bayramda açık mı?

Torium AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Torium AVM bayramda açık mı? Torium AVM bayramda kaça kadar açık? Torium AVM bayramda kaçta açılacak?

Alanyum AVM bayramda açık mı?

Alanyum AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Alanyum AVM bayramda açık mı? Alanyum AVM bayramda kaçta açılacak? Alanyum AVM bayramda kaça kadar açık?

Kanyon AVM bayramda açık mı?

Kanyon AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Kanyon AVM bayramda açık mı? Kanyon AVM bayramda kaça kadar açık? Kanyon AVM bayramda kaçta açılacak?

Akkapark AVM bayramda açık mı?

Akkapark AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Akkapark AVM bayramda açık mı? Akkapark AVM bayramda kaçta açılacak? Akkapark AVM bayramda kaça kadar açık?

Bursa Real AVM bayramda açık mı?

Bursa Real AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Bursa Real AVM bayramda açık mı? Bursa Real AVM bayramda kaçta açılacak? Bursa Real AVM bayramda kaça kadar açık?

İstanbul Özdilek AVM bayramda açık mı?

Özdilek AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Özdilek AVM bayramda açık mı? Özdilek AVM bayramda kaça kadar açık? Özdilek AVM bayramda kaçta açılacak?

Bursa Özdilek Park AVM bayramda açık mı?

Özdilek Park AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Bursa Özdilek Park AVM bayramda açık mı? Bursa Özdilek Park AVM bayramda kaçta açılacak? Bursa Özdilek Park AVM bayramda kaça kadar açık?

bayramda otoyollar ücretli mi Haberi

bayramda otoyollar ücretli mi

Ramazan Bayramı'nda otoyolların, köprülerin ve toplu taşıma araçlarının ücretsiz olmasına yönelik Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.

BAYRAMDA KÖPRÜLERDEN GEÇİŞLER ÜCRETSİZ OLACAK!

Açıklanan karara göre, bayram tatili sebebiyle KGM sorumluluğu altında bulunan otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden geçişler, 30 Nisan Cumartesi (Cumayı cumartesiye bağlayan gece) saat 00.00'dan başlayarak, 5 Mayıs Perşembe saat 07.00'ye kadar geçişler ücretsiz olacak.

YAP-İŞLET-DEVRET PROJELERİ DAHİL EDİLMEDİ

Yap-işlet-devret projeleri ücretsiz geçiş uygulamasına dahil edilmedi.

ŞEHİR İÇİ TOPLU TAŞIMA HİZMETLERİ DE ÜCRETSİZ OLACAK

Vatandaşlar, Başkentray, Marmaray ve İZBAN seferleri ile belediyeler ve bunların kurdukları birlik, müessese ve işletmelerce yürütülen toplu taşıma hizmetlerinden Ramazan Bayramı süresince ücretsiz faydalanacak. Peki konuya ilişkin Ulaştırma Bakanlığı açıklamasında neler yer aldı? İşte Bakanlığın açıklaması...

ULAŞTIRMA BAKANLIĞI'NDAN AÇIKLAMA GELDİ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı,...