26 / 04 / 2024

Bd Eğitim Danışmanlık inşaat nerede

Bd Eğitim Danışmanlık inşaat nerede

Bd Eğitim Danışmanlık Hizmetleri İnşaat Yapı Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Fırat ve Bülent İçyüz ortaklığında kuruldu. 

Getat Eğitim Merkezi Yazılım Danışmanlık Gıda Anonim Şirketi kuruldu!

Getat Eğitim Merkezi Yazılım Danışmanlık Gıda Anonim Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahfuz Elmastaş tarafından kuruldu.

Alternatif10 Danışmanlık Eğitim Medya İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Alternatif10 Danışmanlık Eğitim Medya İnşaat Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye  bedeli ile Ebru Akboğa tarafından kuruldu.

Lotus Klinik Araştırma Eğitim Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Lotus Klinik Araştırma Eğitim Ve Danışmanlık Limited Şirketi Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Esra Bilgin tarafından kuruldu.

Sun Lotus Eğitim Danışmanlık Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sun Lotus Eğitim Danışmanlık Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Nilda Ferhan Yetki tarafından kuruldu.

Akredita Emlak Eğitim Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akredita Emlak Eğitim Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Cem Arpacı ve Cihan Başar Samancı ortaklığında kuruldu.

Ri Point Gayrimenkul Emlak Ve Eğitim Sağlık Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Ri Point Gayrimenkul Emlak Ve Eğitim Sağlık Danışmanlığı Limited Şirketi Esenyurt'ta 25 bin TL sermaye bedeli ile Duygu Koçyiğit ortaklığında kuruldu.

Synrg Eğitim Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Synrg Eğitim Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Onaç tarafından kuruldu.

Aybar E Ticaret İnşaat Tekstil Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aybar E Ticaret İnşaat Tekstil Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Aybar tarafından kuruldu.

A E İnşaat Mimarlık Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

A E İnşaat Mimarlık Emlak Danışmanlık Limited Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Esmerer tarafından kuruldu.

Resonance Instıtute Mühendislik Servis Eğitim Danışmanlık Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Resonance Instıtute Mühendislik Servis Eğitim Danışmanlık Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Yakar ve Özgün Yakar ortaklığında kuruldu.

Piran Eğitim Danışmanlık Medya Organizasyon Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Piran Eğitim Danışmanlık Medya Organizasyon Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Tufan Tufan Ekşioğlu tarafından kuruldu.

Rb Eğitim Danışmanlık Emlak Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rb Eğitim Danışmanlık Emlak Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Rashıd Mushtak Bhutta tarafından kuruldu. 

Qdı Konsept Turizm Sağlık Danışmanlık Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi Kuruldu!

Qdı Konsept Turizm Sağlık Danışmanlık Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi Başakşehir'de Kudret Gülsün tarafından kuruldu.

Bd Eğitim Danışmanlık inşaat nerede Haberi

Bd Eğitim Danışmanlık inşaat nerede

Bd Eğitim Danışmanlık Hizmetleri İnşaat Yapı Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Fırat ve Bülent İçyüz ortaklığında kuruldu. 

Bd Eğitim Danışmanlık Hizmetleri İnşaat Yapı Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-) SPK Mevzuatı dışında olmak kaydıyla, Yurtiçinde ve yurtdışında finans, ekonomi, ticari, mali ve idari tüm alanlarda yönetim, finans ve yatırım danışmanlığı yapmak kaydıyla,her türlü danışmanlık ve yönetim hizmeti vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,


Bd Eğitim Danışmanlık Hizmetleri İnşaat Yapı Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Atatürk Mahallesi Vedat Günyol Cad. Sedef/Atsh Sit.4 Ap.46h/1 Ataşehir