26 / 04 / 2024

Bera Holding konut projeleri

Bera Holding konut projeleri

Bera Holding, 30 yılı aşkın sürede 3,5 milyon metrekare üzerinde inşaat alanı ve 10 binin üzerinde konut üretimi yaptık. Bera Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Alaboyun, holdingin gelecek dönem planlarını paylaştı.

Polat Holding imzası taşıyan Duna Pearl yılın konut projesi seçildi!

Polat Holding'in Macaristan’daki Gayrimenkul Geliştirme şirketi olan Polat Hungary tarafından hayata geçirilen Duna Pearl ''Yılın Konut Geliştirme” projesi seçildi.

Büyükşehir ‘yargıda’ demişti: Seferihisar'da SİT alanına otel planları yeniden askıya çıkarıldı!

Konya merkezli Bera Holding’in İzmir’in Seferihisar ilçesindeki doğal SİT bölgesindeki denize sıfır parsele inşa etmek istediği otelin ayrıntıları planları askıya çıkarıldı. İşte detaylar....

Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bezci: Konut satışları kısmen yavaşlayacak!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın 500 baz puan artışı kararından sonra Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Efe Bezci, faizleri değerlendirerek, son faiz artışlarının konut satışlarını kısmet yavaşlatacağını açıkladı.

Vaat Holding, Suudi Arabistan'daki konut projesi için düğmeye bastı!

İnşaat, turizm, gıda sektörlerinde faaliyet gösteren Vaat Holding, Suudi Arabistan üzerinden yurt dışı açılımını genişletecek. İlk etapta Suudi Arabistan’da bir konut projesi yapacak olan Grup, gıda alanında da süt ve ayrıca, salça fabrikası kuracak.

Özak GYO'nun hedefi 4 yılda 3 bin konut!

Özak Global Holding, konut yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Özak Global Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık yaptığı son dakika açıklamasında 4 yılda 3 bin konut hedeflediklerini dile getirdi.

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

30 bin konut üreten Dağ Holding 18 şantiyede çalışıyor!

Bu yıl tam 30. yaşını kutlayan Dağ Holding, 2022 yılına kadar yaklaşık olarak 30 bin konut ürettiğini açıkladı.

Bera Holding'in acı günü! Haşim Bayram vefat etti!

Bera Holding Kurucusu ve ilk Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Bayram, hayatını kaybetti. 

Çiftay Holding İzmir'de konut ve rezidans inşa edecek!

Ankara merkezli Çiftay Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Aydın, İzmir'de inşaat projesi için yatırım yapacaklarının müjdesini verdi. Aydın yeni projelerle konut ve rezidans inşa edileceğini dile getirdi. 

Bera Holding konut üretmeye devam edecek!

Bera Holding, 30 yılı aşkın sürede 3,5 milyon metrekare üzerinde inşaat alanı ve 10 binin üzerinde konut üretimi yaptık. Bera Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Alaboyun, holdingin gelecek dönem planlarını paylaştı.

Limak Holding'ten Moscov City’e 100 milyon dolarlık konut projesi!

Limak Holding, Moscov City bölgesinde “JK Headliner" isimli konut projesini hayata geçiriyor. Projede en yükseği 53 katlı 11 bina bulunuyor. Fiyatlar ise 457 bin dolara kadar çıkıyor.

Nata Holding AVM ve konut projelerine yoğunlaştı!

Nata Holding Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Tanık, yaptığı açıklamada, "Türkiye'deki yatırımlarımıza konsantre olduk, bilindiği gibi dünya çapında bir virüsle mücadele ediyoruz. Özellikle istihdam açısından geri adım atmamak adına bu kararı aldık, AVM ve konut projelerine yoğunlaştık" dedi.

Bera Holding'ten Milli Dayanışma Kampanyası'na 240 bin TL destek!

Bera Holding, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğündeki "Milli Dayanışma Kampanyası"na 240 bin TL destek verdi.

Bera Holding konut projeleri Haberi

Bera Holding konut projeleri

Ortaklık yapısıyla ilgili sıkıntıları 7 Aralık 2019’da çıkan bir torba kanunla aştıklarını anlatan Bera Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Alaboyun, holdingin önünde 3 büyük hedef olduğunu söyledi. Alaboyun bu hedefleri, “re-organizasyona giderek yönetim kurulu ile icra kurulunu ayırmak”, “yatayda değil dikeyde büyümek” ve “küçülerek büyümek” olarak açıkladı.

Dünya'dan Handan Sema Ceylan'ın haberine göre; Bera Holding’in ilk şirketi olan, Kombassan AŞ, 1989'da faaliyetlerine başladı. Zaman içerisinde bünyesine kâğıt, karton, matbaa, ambalaj, rulman, vinç, beton santrali, prefabrik, PVC, MDF, mermer, kireç, kalsit, makarna, un, irmik, bakliyat, bisküvi, su, turizm, petrol ürünleri ve tekstil alanlarında pek çok şirket ekledi. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Alaboyun, 5 bine yakın kişiye istihdam sağlayan holdingin gelecek dönem planlarını paylaştı.

Kimi gün 5 milyon TL ayda 150...