26 / 04 / 2024

Bergüzar Korel cihangirde bina kiralayacak

Bergüzar Korel cihangirde bina kiralayacak

Kafe açarak ticarete atılan Bergüzar Korel, şimdi de Cihangir’de bina aramaya başladı. Bergüzar Korel, eski binaları restore edip, ‘Airbnb’ yöntemiyle günlük olarak kiraya vermeye hazırlanıyor.

Bergüzar Korel Cihangir'de bina alıp kiraya verecek!

Kafe açarak ticarete atılan Bergüzar Korel, şimdi de Cihangir'de bina aramaya başladı. Güzel oyuncu, eski binaları restore edip, 'Airbnb' yöntemiyle günlük olarak kiraya vermeye hazırlanıyor.

5 yıl sonra zenginlerin bile elini yakacak harcamalar açıklandı!

Son model telefon ya da gayrimenkul gibi alımları günümüzde orta sınıf artık zar zor yapabiliyor fakat  uzmanlara göre yakın bir zamanda bu ve bunun gibi bazı harcamaları zenginler bile yapamayacak.

Zar Elektrik Elektronik Makina İnşaat Mobilya Oto Kiralama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Zar Elektrik Elektronik Makina İnşaat Mobilya Oto Kiralama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Zar Elektrik Elektronik Makina İnşaat Mobilya Oto Kiralama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı. 

Başkan Selvitopu'ndan '6306' sayılı yasa çıkışı: Zar zor konut sahibi olanların mülkiyet hakkını tehdit ediyor!

Kentsel dönüşüm tartışmalarının yeniden alevlendiği bir dönemde 6306 sayılı yasanın mutlaka gözden geçirilmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Selvitopu, vatandaşın mülkiyet hakkına dikkat çekti.

ABD'de perakende satış verileri açıklandı! Nisan ayı beklentiyi zor karşıladı

Ticaret Bakanlığı’nın Salı günü bildirdiğine göre, perakende satışlar arttığı halde beklentilerin altında kaldığı için tüketiciler Nisan ayında enflasyona zar zor ayak uydurabildi.

En çok satılan modeldi! Ford’dan elektrikli kamyonet kararı! Ford sözcüsü Emma Berg açıkladı!

Ford’dan elektrikli kamyonet kararı geldi! Ford sözcüsü Emma Berg şirketin aldığı kararı duyurdu.

Korel İnşaat Proje Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Korel İnşaat Proje Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Ömer Dinçel tarafından kuruldu.

New Art Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

New Art Dekorasyon Limited Şirketi Kadıköy'de Khalıl Snanı, Nızar Saadoun ve Seıf Eddıne Tıne ortaklığında kuruldu.

Emekliler 4 gözle bekliyordu! Resmen açıklandı!

Emekli aylığına ek olarak destek ve ikramiyeler almak isteyen vatandaşların farklı yöntemlere başvurabilmeleri mümkün. Yaşamanın çok pahalı olduğu bu son dönemlerde sahip oldukları maaşla ay sonunu zar zor getiren milyonlarca SGK emeklisi, Akbank'tan yüksek oranda ikramiye desteği verilecek. Akbank

Rıchı Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rıchı Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Basıl Nızar Nou Aljabarı ve Khaled Mohamed ortaklığında kuruldu.

Matla Desing Mimarlık Restorasyon Ve Dış Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Matla Desing Mimarlık Restorasyon Ve Dış Ticaret Limited  Şirketi Üsküdar’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Dilşad Aslaner ve Efe Kağan Hızar kuruldu.

Hotels Hubs Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hotels Hubs Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli Nızar Fakhourı tarafından kuruldu.

Global Link Emlak Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Link Emlak Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Amırhosseın Zarıf Basharatı ve Amırabbas Zarıf Besharatı ortaklığında kuruldu.

Bergün Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Bergün Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Belya Ergün tarafından kuruldu.

Bergüzar Korel cihangirde bina kiralayacak Haberi

Bergüzar Korel cihangirde bina kiralayacak

Kafe açarak ticarete atılan Bergüzar Korel, şimdi de Cihangir’de bina aramaya başladı. Bergüzar Korel, eski binaları restore edip, ‘Airbnb’ yöntemiyle günlük olarak kiraya vermeye hazırlanıyor. Bergüzar Korel ‘Karadayı’ dizisindeki rol arkadaşı Kenan İmirzalıoğlu’nu kendine örnek aldı. Güzel oyuncu Cihangir’de açtığı kafeden sonra kazançlarını yeni bir yatırım yoluyla katlamaya karar verdi. Korel, İmirzalıoğlu gibi Cihangir’e yatırım yapmaya hazırlanıyor. Oyuncu, mimar bir arkadaşından kendisine Cihangir’de ev ve bina bulmasını istedi. 


YENİ NESİL KONAKLAMA


Korel, satın alacağı binaları restore edip, iç dekorasyonunu da yaptırıp kiralamayı planlıyor. Korel, yeni nesil bir konaklama metodu olan ve kısa süreli ev kiralamak için doğmuş bir seyahat programlama sitesi olan ‘Airbnb’ ile ev ve oda kiralayarak turizm işine girecek. Bu sistem, otelde konaklamak istemeyen turistlerin yeni gözde konaklama...