25 / 04 / 2024

Berivan Atik

Berivan Atik

Area Turizm Otelcilik İnşaat Akaryakıt Temizlik Gıda Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Tüyap Şubesi, Berivan Atik Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 8 Ekim'de kuruldu.

Umer Mühendislik Temizlik Hizmetleri İnşaat Turizm Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Lamartin Şubesi kuruldu!

Umer Mühendislik Temizlik Hizmetleri İnşaat Turizm Gıda Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Lamartin Şubesi, Berivan Atik Şube Müdürlüğü'nde 525 bin TL'lik sermaye ile açıldı.

Umer Mühendislik Temizlik Hizmetleri İnşaat Turizm Gıda Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Taksim Şubesi kuruldu!

Umer Mühendislik Temizlik Hizmetleri İnşaat Turizm Gıda Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Taksim Şubesi, Berivan Atik Şube Müdürlüğü'nde 525 bin TL'lik sermaye ile açıldı.

Area Turizm Otelcilik İnşaat Akaryakıt Temizlik Gıda Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Area Turizm Otelcilik İnşaat Akaryakıt Temizlik Gıda Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Berivan Atik tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 28 Ocak'ta kuruldu.

Arkitema Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arkitema Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Berivan Atik, Derya Kaya Yenen, Selahattin Ersoy, Seyidali Ketancı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Kasım'da kuruldu

Umer Mühendislik Temizlik Hizmetleri İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Umer Mühendislik Temizlik Hizmetleri İnşaat Turizm Gıda Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Berivan Atik, Serkan Yalvaç tarafından 525 bin TL'lik sermaye ile 16 Temmuz'da kuruldu

Bessa İnşaat Turizm Otelcilik Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bessa İnşaat Turizm Otelcilik Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Berivan Atik ve Seyidali Ketancı tarafından 1 milyon 800 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Real Turizm Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Real Turizm Otelcilik ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 50 bin TL sermaye ile, Berivan Atik ve Mehmet Salih Özbek ortaklığıyla kuruldu...

Üsküdar Valide-i Atik Cami ve Çevresi Kentsel Sit Alanı 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Üsküdar ilçesi, Valide-i Atik Cami ve Çevresi Kentsel Sit Alanına ilişkin 1/5000 ölçekli 16 Mart 2023 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Alsanis İnşaat Hırdavat Plastik Mobilya Otomotiv Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alsanis İnşaat Hırdavat Plastik Mobilya Otomotiv Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dilek Atik tarafından kuruldu.

Hatik İnşaat Metal Ve Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hatik İnşaat Metal Ve Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Atik tarafından kuruldu.

Üsküdar Belediyesi beş katlı bina ve dört arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Ahmediye, Murat Reis, Validei Atik, Güzeltepe ve Küçüksu'da yer alan beş katlı bina ve dört arsayı satışa çıkardı.

Surmed İnşaat Emlak Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Surmed İnşaat Emlak Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Atik Tikre ve Mehmet Fırat Zaman ortaklığında kuruldu.

Sorti Mimarlık Yapı İzolasyon Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sorti Mimarlık Yapı İzolasyon Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Ömer Faruk Atik tarafından kuruldu.

Atik Pasha Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Atik Pasha Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi Beşiktaş'ta 52 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Hulusi Toprak tarafından açıldı.

Üsküdar'da patlamanın yaşandığı bina yıkılıyor!

İstanbul Üsküdar Valide Atik Mahallesi Abacı Dede Sokak'ta yer alan ve  patlama yaşanan 3 katlı bina yıkılıyor.

Kbl Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kbl Turizm Ticaret Anonim Şirketi Arnavutköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile İkbal Yiğitalp Atik tarafından kuruldu.

Adenya Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Adenya Turizm Ticaret Anonim Şirketi Arnavutköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile İkbal Yiğitalp Atik tarafından kuruldu.

Atikler İç Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Atikler İç Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi Bağcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Hamide    Atik tarafından kuruldu.

B Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Berivan Ekinci tarafından kuruldu.

Ardıçlar Geri Dönüşüm Metal Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ardıçlar Geri Dönüşüm Metal Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi Esenyurt’ta  500  bin TL sermaye bedeli  ile Berkay Atik tarafından kuruldu.

Berivan Atik Haberi

Berivan Atik

Area Turizm Otelcilik İnşaat Akaryakıt Temizlik Gıda Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Tüyap Şubesi, Berivan Atik Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 8 Ekim'de kuruldu. 


Area Turizm Otelcilik İnşaat Akaryakıt Temizlik Gıda Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Tüyap Şubesi iş konusu; Otel vb. konaklama yerlerinin faaliyetleri (günlük temizlik ve yatak yapma hizmeti sağlanan yerlerin faaliyetleri) (kendi müşterilerine restoran hizmeti vermeyenler ile devre mülkler hariç) 


Area Turizm Otelcilik İnşaat Akaryakıt Temizlik Gıda Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Tüyap Şubesi adres: Esenyurt, Atatürk Mahallesi, 555. Cadde,C Blok,...