19 / 04 / 2024

Berkler Elektrik Emlak

Berkler Elektrik Emlak

Berkler Elektrik Emlak Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi, Muharrem Harun Sevinç Şube Müdürlüğü'nde 20 bin TL'lik sermaye ile 27 Mayıs'ta kuruldu.

Keskin Grup Elektrik İnşaat Yapı Malzemeleri Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keskin Grup Elektrik İnşaat Yapı Malzemeleri Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Keskin tarafından kuruldu.

Yıldız İstanbul Mühendislik İnşaat Emlak Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız İstanbul Mühendislik İnşaat Emlak Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Murat Akın ve Yıldız Akın ortaklığında kuruldu.

İremin İnşaat Emlak Elektrik Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İremin İnşaat Emlak Elektrik Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da Ümit Kartal tarafından kuruldu.

Özyıldırım Emlak Otomotiv İnşaat Ve Elektrik Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyıldırım Emlak Otomotiv İnşaat Ve Elektrik Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Cüneyt Özyildirim tarafından kuruldu.

İnotem İnşaat Otomobil Elektrik Emlak Petrol Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

İnotem İnşaat Otomobil Elektrik Emlak Petrol Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. İnotem İnşaat Otomobil Elektrik Emlak Petrol Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Kayan Emlak Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Kayan Emlak Pazarlama Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Vtek Elektrik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret tarafından kuruldu.

Ayder Emlak Danışmanlık İnşaat Elektrik Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayder Emlak Danışmanlık İnşaat Elektrik Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Ölmez tarafından kuruldu.

Erkoç Makina Elektrik İnşaat Ve Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Erkoç Makina Elektrik İnşaat Ve Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Pendik'te 1 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile Hayri Yakasız tarafından açıldı.

Özel hastanelerden emlak vergisi talebi!

Özel hastaneler, kamulaştırma yerine teşvik talep ediyor. Sektör temsilcileri, devletin direkt aldığı emlak, elektrik, tıbbi atık vergisi gibi giderler alınmazsa bile önemli bir teşvik sağlanmış olacağını belirtti.

Brk Emlak İnşaat Elektrik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brk Emlak İnşaat Elektrik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 400 bin TL sermaye bedeli ile Celal Altunbudak tarafından kuruldu.

Özel Pazarlama Gsm Elektrik Elektronik İletişim Emlak İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti.Fatih Şubesi açıldı!

Özel Pazarlama Gsm Elektrik Elektronik İletişim Emlak İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti.Fatih Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Nadarco Emlak Gıda İnşaat Elektrik Elektronik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nadarco Emlak Gıda İnşaat Elektrik Elektronik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi  bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Nadar tarafından kuruldu...

Egedarın Elektrik Elektronik İnşaat Turizm Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Egedarın Elektrik Elektronik İnşaat Turizm Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Kayacı tarafından kuruldu. 

Berkler Elektrik Emlak Haberi

Berkler Elektrik Emlak

Berkler Elektrik Emlak Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi, Muharrem Harun Sevinç Şube Müdürlüğü'nde 20 bin TL'lik sermaye ile 27 Mayıs'ta kuruldu. 


Berkler Elektrik Emlak Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi iş konusu; -Gayrimenkul acentelerinin faaliyetleri (gayrimenkulü ücret veya sözleşme temeline dayalı olarak satın alınması, satılması ve kiralanmasında aracılık, vb.) 


Berkler Elektrik Emlak Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi adres: Kadıköy, Osmanağa Mahallesi, Serasker Caddesi, Mimar Çıkmazı Sokak, No:4 Kat:2...