26 / 04 / 2024

Beşiktaş Abbasağa Parkı

Beşiktaş Abbasağa Parkı

Kuzey Ormanları Savunması ile 3. Köprü ve 3. Havalimanı projelerinin etkilediği köylerden yurttaşlar, 3. Havalimanı projesini üstlenen Cengiz İnşaat, Kolin İnşaat, Limak İnşaat, Kalyon İnşaat ve Mapa İnşaat'ı protesto etti.

Beşiktaş'ın Beykoz'daki arazisi için karar verildi! Futbol köyü inşa edilecek!

Beşiktaş'ın Beykoz'da bulunan 21 dönümlük arazisine bir Futbol Köyü inşa edeceği belirtiliyor.

İBB'ye ait Beşiktaş'taki arsa 665 milyon liraya KİPTAŞ'a satıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait 2 bin 882 metrekarelik, İSPARK açık otoparkının da aktif olarak hizmet verdiği Beşiktaş'ta yer alan arsa 665 milyon TL karşılığında KİPTAŞ A.Ş ve İstanbul İmar A.Ş'ye satıldı.

Serdal Adalı: Beşiktaş'a tarihi bir tapu kazandıracağız!

Beşiktaş Başkan Adayı Serdal Adalı, Siyah-Beyazlıların olağanüstü seçimli genel kurul toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Serdal Adalı açıklamasında Beşiktaş'a tarihi bir tapu daha kazandıracaklarını dile getirdi.

Kiler GYO Referans Beşiktaş 2025 Ağustos'ta teslim!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Biskon Yapı tarafından hayata geçirilen Referans Beşiktaş 2025 Ağustos ayında teslim edilecek. 

İstanbul Beşiktaş'taki 19 bin metrekarelik eski kışla arazisi konut imarına açıldı! 5 katlı binalar yapılacak!

2. Abdülhamit tarafından yaptırılan Beşiktaş’taki Orhaniye Kışlası sınırları içindeyken 2018'de azınlık vakfına devredilen, Musevi Mezarlığı’nın ve Yıldız Parkı’nın ortasında yer alan 19 bin metrekarelik arazi, resmen konut imarına açıldı. İşte ayrıntılar...

Referans Beşiktaş satışa çıktı! Kiler GYO'dan İstanbul'un kalbine 293 konutluk yeni proje!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Biskon Yapı'nın yeni projesi Referans Beşiktaş satışa çıktı. Merakla beklenen projede toplam 293 konut yer alacak.

Referans Beşiktaş nerede inşa ediliyor? Referans Beşiktaş lokasyon bilgisi!

Referans Beşiktaş nerede inşa ediliyor sorusunun yanıtı ve Referans Beşiktaş lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

İBB, Beşiktaş'taki Swissotel arazisini satışa çıkarıyor! 

İBB, Beşiktaş'taki Swissotel arazisini satışa çıkarıyor. Sözcü Gazetesi köşe yazarı Serpil Yılmaz, bugünkü köşesinde, Beşiktaş'taki Swissotel The Bosphorus arazisinin serüvenini kaleme aldı. İşte Serpil Yılmaz'ın o yazısı...

Atik Pasha Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Atik Pasha Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi Beşiktaş'ta 52 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Hulusi Toprak tarafından açıldı.

Day Tarım İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Day Tarım İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi bugün Beşiktaş'ta 143 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Eren Tümer tarafından açıldı.

Pimo-Dek Proje İnşaat Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Pimo-Dek Proje İnşaat Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi Beşiktaş'ta 310 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Basri Hamulu ve Filiz Hamulu ortaklığında açıldı.

Erdemli Proje Müşavirlik Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Erdemli Proje Müşavirlik Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi 10 bin TL sermaye bedeli ile Kerem    Peker tarafından açıldı. 

Kiler GYO Beşiktaş Abbasağa projesi için imzalar atıldı!

Kiler GYO Beşiktaş Abbasağa projesi için imzalar atıldı. Kiler GYO A.Ş. – Biskon Yapı A.Ş. İş Ortaklığı ile T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı arasında Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşım İşi Sözleşmesi imzalandı.

Beşiktaş Abbasağa Parkı Haberi

Beşiktaş Abbasağa Parkı

Beşiktaş Abbasağa Parkı'nda toplanan Kuzey Ormanları Savunması ve çevreci grup, Abbasağa Parkı'nda saat 15.00 sıralarında yeşil zemin üzerine beyaz yazılar yazılı "Rant var dediler geldik", "Köprü değil toplu ulaşım", "Diren Yeniköy, diren Tayakadın" dövizler taşıyarak topladı. Giderek kalabalıklaşan grup, Barbaros Bulvarı üzerinden "Diren orman, diren İstanbul", "Ormanlar halkındır, halkın kalacak", "Yalana, talana AKP'ye hayır", "Kuzey köyleri yalnız değildir", "Köprüler yıkılsın Tayyip altında kalsın", "Susma, sustukça dünya beton olacak" sloganları atarak Zincirlikuyu'ya kadar yürüdü. Yürüyüşçüler, İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü önünden geçerken "İşte burası hırsız yuvası" sloganları attı. Zincirlikuyu'da polis geniş güvenlik önlemi aldığı Sabah-atv binası önünde toplanan grup adına Osman Erdem tarafından yapılan açıklamada "Yağmaya, talana karşı kuzey ormanlarını ve Kuzey İstanbul'u savunacağız. Halkın adalete zerre kadar inancı...