25 / 04 / 2024

beşyıldız ekşioğlu novella kurtköy satılık

beşyıldız ekşioğlu novella kurtköy satılık

Kurtköy Beşyıldız Novella satılık daire tipleri 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Peşin veya banka kredisi ile ödeme yapılabilen proje Sabiha Gökçen Havalimanı'na 2,4 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Beşyıldız Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Beşyıldız Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultangazi'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yıldız ve Yunus Emre Yıldız ortaklığında kuruldu.

Çekmeköy Ekşioğlu Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Çekmeköy ilçesi, Ekşioğlu Mahallesi, 644 ada, 15 parsel ile kısmen park alanına ilişkin 1/5000 ölçekli 13.01.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Çekmeköy Ekşioğlu Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Çekmeköy ilçesi, Ekşioğlu Mahallesi, 214 ada, 6 ve 10 parsellerin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 26.05.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Çekmeköy Alemdağ-Ekşioğlu Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Alemdağ-Ekşioğlu Mahallesi 525 Parsele ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Çekmeköy Ekşioğlu Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Çekmeköy ilçesi, Ekşioğlu Mahallesi, 448 parselin bir kısmı, 290 ada, 50 parsel, 308 ada, 13 parsel ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 29.11.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Çekmeköy Ekşioğlu Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı!

Çekmeköy ilçesi, Ekşioğlu Mahallesi, kısmen park alanı ve kadastral yol alanına ilişkin 1/5000 ölçekli 22.12.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Haydar Ali Yıldız'dan Beyoğlu Kültür Yolu açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Beyoğlu Belediyesi’nin desteğiyle hayata geçirilen Beyoğlu Kültür Yolu projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız söz konusu çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Yıldız Mahallesi'nin imar planı askıda!

İBB, Beşiktaş'ta bulunan Atik Ali Paşa Yalısı Turizm Merkezi sınırları içerisindeki Yıldız Mahallesi'ne ilişkin Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı'nı bugün askıya çıkardı. 

Ali Ağaoğlu'ndan Yıldız Biçer'e yanıt!

Ali Ağaoğlu'nun kız arkadaşını kastederek ''Bu eşyaları kullananlar benim malım" demesi üzerine CHP Manisa Milletvekili Dr. Tur Yıldız Biçer suç duyurusunda bulunmuştu. Ağaoğlu konuyla ilgili yeni açıklama yaptı.

Yektaş Yapı Ekşioğlu İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Yektaş Yapı Ekşioğlu İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi Bağcılar'da 200 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Ekşioğlu Tria Kartal nerede?

Toplam 174 konuttan meydana gelen Ekşioğlu Tria Kartal projesi 3 blok halinde yükseliyor. Peki Ekşioğlu Tria Kartal nerede?

Yıldız Ekşioğlu İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Yıldız Ekşioğlu İnşaat Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Türker Karahasan, Yusuf Eren Yıldız ve Hızır Onur Ekşioğlu imzasıyla kuruldu.

Beş Yıldız İnşaat'ın ilk projesi İzmir Torbalı'da!

İnşaat sektöründe 30 yılı deviren Beş Yıldız Yapı İnşaat, Torbalı’ya taşındı. Firma ilk projesini Torbalı Mahallesi’nde inşa edecek. Firma sahibi Mevlüt Heseki, farklı ve sürpriz yatırımlara imza atacaklarını söyledi.

beşyıldız ekşioğlu novella kurtköy satılık Haberi

beşyıldız ekşioğlu novella kurtköy satılık

Novella Kurtköy Evleri 8 bin 170 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Satışları devam eden projede konut teslimlerinin 12 ay sonra gerçekleşmesi öngörülüyor.


Kurtköy Beşyıldız Novella satılık konut seçenekleri arasında 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salonlar bulunuyor. Beşyıldız Ekşioğlu İnşaat imzası taşıyan proje 109 adet daireden meydana geliyor.


Beşyıldız Kurtköy Novella Konutları Pendik Marina'ya 8 kilometre Sabiha Gökçen Havalimanı'na 2,4 kilometre, İstanbul Park'a 6 kilometre, Viaport AVM'ye 3,8 kilometre mesafede hayata geçiriliyor. 


İstanbul'un Pendik ilçesine bağlı Kurtköy bölgesinde inşa edilen Novella Beşyıldız Rezidans 'ta otopark, spor alanları, fitness, çocuk oyun alanı, sauna, buhar odası, güvenlik, yüzme havuzu gibi sosyal yaşam alanlarına yer veriliyor. 


Kurtköy Beşyıldız Novella satılık daire fiyatları 2 oda 1 salonlarda 360 bin TL'den, 3 oda 1 salonlarda ise...