26 / 04 / 2024

beton kgs

beton kgs

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından Uşak’ta “Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri” gerçekleşti. Seminer, kaliteli beton üretimi ve beton uygulamasının doğru yapılması amacıyla düzenlendi.

Güvenli yapılar için kaliteli beton kullanımı şart!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından Diyarbakır’da gerçekleştirilen “Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri” güvenli yapılar için KGS denetiminden geçmiş kaliteli betonun kullanılmasının bir ön şart olduğu vurgulandı.

Beton KGS denetiminden geçecek!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından Uşak’ta “Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri” gerçekleşti. Seminer, kaliteli beton üretimi ve beton uygulamasının doğru yapılması amacıyla düzenlendi.

Hazır beton sektöründe çevre ve iş güvenliği için büyük adım!

Türkiye Hazır Beton Birliği KGS İktisadi İşletmesi, hazır beton sektörüne özgü Çevre ile İş Sağlığı ve Güvenliği belgelendirmelerine başladı.

Türkiye Hazır Beton Birliği bir ilke imza attı!

Türkiye Hazır Beton Birliği, Beton Sürdürülebilirlik Konseyi “Sistem Operatörü”; Kalite Güvence Sistemi (KGS) de Beton Sürdürülebilirlik Konseyi “Belgelendirme Kuruluşu” olarak atandı

Yavuz Işık: İnşaatlarda KGS belgeli kaliteli hazır beton kullanılmalı!

THBB Başkanı Yavuz Işık, KGS belgeli denetim kalitesine sahip beton kullanarak depremi az hasarla atlatmanın mümkün olduğunu bildirdi.

KGS belgeli hazır beton kullanımı yaygınlaştırılmalı!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Başkanı Yavuz Işık, Türkiye’nin yapı stoğunun uzun ömürlü ve afetlere dayanıklı olması için KGS belgeli hazır beton kullanımının yaygınlaştırılması gerektiğini belirtti.

KGS belgeli beton kullanımı binaları depremden koruyacak!

Gelişen inşaat sektörüyle birlikte hazır beton sektörünün de büyüdüğünü belirten Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, kentsel dönüşümün sektör açısından bu yıl için de önem taşıdığını dile getirdi.

Gürsel Tekin: Trafiğin sebebi 193 AVM, gökdelenler, beton!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin İzmir'de Sayın Başbakan her olayda mutlaka bir gerekçe buluyor, geçmiş iki ay önce faiz lobisiydi, Gezi Parkı'ydı. Belli ki beton lobisine o da teslim olmuş, dedi

Beton döküm işlerinde iş güvenliği!

Tehlikeli işler kapsamında yer alan beton döküm işlerinde alınması gereken önlemler, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yayımlanan Yapı işlerinde iş sağlığı ve güvenliği yönetmeliği kapsamında yer alıyor...

Niğbaş Niğde Beton'un fiyat hareketlerinde değişiklik yok!

Niğbaş Niğde Beton tarafından bugün KamuAydınlatma Platformu'na yapılan yazılı açıklamaya göre Niğbaş Niğde Beton Sanayi ve Ticaret A.Ş.'de fiyat hareketlerinde henüz açıklanmamış özel durum bulunmuyor...

Yapsan İnşaat Malzemeleri ismini Batıbeton olarak değiştirdi!

Batıçim Batı Anadolu tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan yazılı açıklamaya göre Yapsan İnşaat Malzemeleri e Maddeleri Sanayi Ticaret A.Ş. ismini Batıbeton olarak değiştirdi...

Era, beton zemine granit dayanıklılığı getiren ürün tasarladı!

Endüstriyel zemin kaplaması konusunda faaliyet gösteren Era, pazara yeni sunduğu Retroplate sistemiyle beton zeminlere granit dayanıklılığı kazandırmayı amaçlıyor. Bu sistem 20-30 senelik yapılardaki beton zeminlere fonksiyonellik katacak..

Karot ile beton testi neden yapılır?

Karot ile beton testi neden yapılır? Beton yapılması gerekli midir? Bu işlem nasıl gerçekleşir? Bu işlem esnasında dikkat edilmesi gereken hususlar nelerdir? merak ediyorsanız haberimizi inceleyebilirsiniz..

beton kgs Haberi

beton kgs

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından Uşak’ta “Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri” gerçekleşti. Kaliteli beton üretimi ve beton uygulamasının doğru yapılması için gerçekleşen seminerde “Çipli Beton” olarak adlandırılan Elektronik Beton İzleme Sistemi (EBİS) hakkında açıklamalar yapıldı.

Türkiye Hazır Beton Birliği KGS Direktörü Selçuk Uçar, EBİS’i sektördeki haksız rekabetin azaltılması ve kalite seviyesinin yükseltilmesi için önemli bir fırsat olarak gördüklerini, ancak uygulamanın başlamasıyla ortaya çıkan sorunların çözümü için ilgili merciler nezdinde girişimler yaptıklarını kaydetti.

THBB’nin 2017 yılında başlattığı seminerler dizisinin on altıncısı 8 Şubat 2019 tarihinde İnşaat Mühendisleri Odası Uşak Şubesi'nde düzenlendi. Seminere inşaat mühendisleri, müteahhitler, mimarlar ve beton üreticilerinden yoğun ilgi geldi. 

''Beton KGS denetiminden geçmeli''

Seminerde betonun üretim aşamasından şantiyelerde kullanımına kadar kalite denetimlerinin nasıl yapılacağı konusunda açıklamalarda bulunan Türkiye...