27 / 04 / 2024

Betül Gökdeniz

Betül Gökdeniz

Tekpro İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Tayfun Keleş, Ulaş Gürbüz, Betül Gökdeniz ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 27 Kasım'da Büyükçekmece, Dizdariye Mahallesi'nde kuruldu.

Betül Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Betül Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Betül Göktaş tarafından kuruldu.

Anıl Gürbey İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anıl Gürbey İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de   1 milyon TL sermaye bedeli ile Anıl Cemal Gürbey tarafından kuruldu.

Emlak Katılım, görüntülü görüşme ile müşterilerine hesap açıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Emlak Katılım, müşterilerine mobil şube üzerinden görüntülü görüşme ile hesap açıyor.

Altılı Gıda İnşaat Turizm Oto Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Altılı Gıda İnşaat Turizm Oto Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Asiye Sarımehmet tarafından kuruldu.

No 1 İş Aracılığı Gıda Tekstil Ve İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

No 1 İş Aracılığı Gıda Tekstil Ve İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Şahin tarafından kuruldu.

Ayşegül Güner: Mimarın çizdiği her detayın ekonomik bir karşılığı var!

AAD Architects Kurucusu Mimar Ayşegül Güner yaptığı açıklamada, mimarlığın, sanatsal ve sosyal içeriğe sahip, proje odaklı profesyonel hizmetlerin bütünü olduğunu söyledi.

Betül Erçetin Turizm Otelcilik İnşaat Yedek Parça Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Betül Erçetin Turizm Otelcilik İnşaat Yedek Parça Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Betül  Erçetin tarafından kuruldu. 

Gökdeniz Karadeniz: Kazan'daki camiyi Cumhurbaşkanımız açsın!

Eski milli futbolcu Gökdeniz Karadeniz, Tataristan Cumhuriyeti'nde yapımını üstlendiği ve inşaatında sona gelinen caminin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yapmasını istediğini açıkladı.

Gökdeniz Gıda İnşaat Turizm Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Gökdeniz Gıda İnşaat Turizm Ve İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Gökdeniz Gündüz tarafından kuruldu. 

Murat Saygı, Gül Gölge'ye iki ev verdi!

Sunucu Gül Gölge ile televizyoncu Murat Saygı, anlaşmalı olarak tek celsede boşandılar. 

Kurtköy Paragon'da teslime sayılı günler kaldı!

Küçükçalık imzası ile hayata geçirilen Kurtköy Paragon'da teslime sayılı günler kaldı. Projede hemen tapu fırsatı sunuluyor..

Zer Muhteşem Yeni Yıl Göztepe fiyat listesi!

Zer Muhteşem Yeni Yıl Göztepe fiyat listesi 568 bin TL'den başlıyor. 2019 yılında dairelerin teslim edileceği projede 72 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Özyurtlar Meydan Ardıçlı güncel fiyat!

Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Meydan Ardıçlı projesi konut ve ticari alanlardan meydana geliyor. Özyurtlar Meydan Ardıçlı güncel fiyat listesi 149 bin lira'dan başlıyor.

Betül Gökdeniz Haberi

Betül Gökdeniz

Tekpro İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Tayfun Keleş, Ulaş Gürbüz, Betül Gökdeniz ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 27 Kasım'da Büyükçekmece, Dizdariye Mahallesi'nde kuruldu. 


Tekpro İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...