beyan geçek Haberi
Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Geçek'in annesi Beyan Geçek vefat etti...
Konya 3. Asliye Ticaret Mahkemesi’nde görülen konkordato davasında, Arçek İnşaat Tekstil Otomotiv İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi hakkında 3 ay süreyle geçici mühlet kararı verildi.
Karşıyaka Asliye Ticaret Mahkemesi, Kızılateş ve Rottest şirketleri hakkında 2 ay ek geçici mühlet kararı verdi.
Ankara 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, Şimşek Grup ve Arsim Madencilik’e verilen geçici mühlet süresini 2 ay uzattı.
Ankara 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, Şimşek Grup Müşavirlik İnşaat Petrol ve Madencilik Sanayi Ticaret A.Ş.’nin konkordato talebini değerlendirerek, 3 ay süreyle geçici mühlet kararı verdi.
Ankara 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, Şimşek Grup Müşavirlik İnşaat Petrol ve Madencilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi’ne 3 ay geçici mühlet kararı verdi.
Diyarbakır Asliye Ticaret Mahkemesi, Şimşek İnşaat Nakliyat Elektrik Otomotiv Plastik Ticaret Sanayi Anonim Şirketi’ne 3 ay süreyle geçici mühlet tanıdı.
Denizli 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, Çiçekçi Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi için geçici konkordato mühleti verilmesine karar verdi.
Farmavip İlaç ve Kozmetik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’nin geçici mühlet süresi, ek süre ile 2 ay daha uzatıldı.
Mali Müşavir İbrahim Döner yaptığı paylaşımda yıllara yaygın inşaat işinden elde edilen kazançların geçici vergi beyanına dahil edilmeyeceğini belirtti.
Ekonomist Selçuk Geçer, dolar kurunun ilerleyen günlerde geleceği seviyeyle ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. Geçer, dolar kurunun şu anki seviyesinin üzerinde bir baskı olduğunu ve doların gerçek değerinin 60 TL'nin üzerinde olduğunu belirtti.
Ekonomim yazarı Abdullah Tolu, bugünkü yazısında tapuda gerçek bedele geçiş düzenlemesinin ertelenmesi ile ilgili detayları kaleme aldı. İşte Abdullah Tolu'nun o yazısı...
Perakende devi Migros'ta ayçiçek yağı fiyatları resmen dip yaptı. Sadece 2 gün geçerli olarak bu indirimle Torku Altınekin 5 litre ayçiçek yağı fiyatı 219,90 TL'den 179,90 TL'ye indi.
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) 2 yıllık meslek yüksekokulu eğitimleri ve 4 yıllık lisans programlarına devam etmek isteyenler için yapılan 2023 Dikey Geçiş Sınavı (2023-DGS) ek yerleştirme sonuçlarını açıkladı.