23 / 04 / 2024

beydağı toki başvurusu

beydağı toki başvurusu

2016 TOKİ Malatya Beydağı Kentsel Yenileme başvuru işlemleri başladı ve devam ediyor. Fiyatların 106 bin 943 TL'den başladığı projede 144 aya kadar vade sağlanıyor.

TOKİ 2024 projelerine başvurmak isteyenler dikkat! e-Devlet üzerinden adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ 2024 projelerine başvurmak isteyenler TOKİ başvuruları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki e-Devlet üzerinden adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır? 

TOKİ başvurusu yapanlar hemen baksın! Kuralar yeniden çekilecek!

TOKİ başvurusu yapanlar aman dikkat. Kuralar yeniden çekilecek. İşte detaylar!

E-Devlet üzerinden TOKİ başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ başvurularının birden çok yolu bulunmaktadır. Onlardan biri de e-devlet üzerinden yapılandır. Peki E-Devlet üzerinden TOKİ başvurusu nasıl yapılır? İşte merak edilenler!

TOKİ başvuru iptali nasıl yapılır? TOKİ başvurusu iptal edilince para iadesi yapılır mı?

TOKİ Sosyal Konut Projesi başvuruları daha ilk günlerden rekor seviyelere ulaştı. Peki yapılan TOKİ başvuruları nasıl iptal edilir? TOKİ başvurusu iptal edilince para iadesi alınabilir mi?

E-Devlet üzerinden TOKİ başvurusu nasıl yapılır? İşte 10 adımda TOKİ konut başvurusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 81 ilde 250 bin konut yapılacağı müjdesi vermesinin ardından milyonlarca kişi TOKİ evlerine sahip olabilmek için başvuru hazırlığına girişti. Peki e-Devlet üzerinden TOKİ başvurusu nasıl yapılıyor? 10 adımda TOKİ başvurusunu anlattık.

TOKİ başvurusu için hangi belgeler gerekiyor?

TOKİ başvurusu için hangi belgeler gerekiyor sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ başvurusu için hangi belgeler gerekiyor sorusunun yanıtı...

TOKİ başvurusu için gerekli belgeler 2019!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı dar ve orta gelirli binlerce aileyi ev sahibi yaptı. Peki TOKİ başvurusu için gerekli belgeler nelerdir? İşte TOKİ başvurusu için gerekli belgeler 2019...

Erzincan Yoğurtlu TOKİ başvurusu!

TOKİ'nin Erzincan Yoğurtlu Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 106 konut kura ile satılacak. Peki, Erzincan Yoğurtlu TOKİ başvurusu ne zaman?

TOKİ Malatya Beydağı 2016 başvurusu!

375 adet konutun açık satışa sunulacağı TOKİ Malatya Beydağı 2016 başvuruları için geri sayım başladı.

Van Şerefiye Mahallesi TOKİ başvurusu!

Toplam 248 adet dairenin kuralı yöntemle satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 115 bin 155 TL'den başlıyor. İşte Van Şerefiye Mahallesi TOKİ başvurusu...

Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ başvurusu!

Toplamda 287 adet konutun satışa çıkarıldığı projede 144 aya kadar vade sağlanıyor. İşte Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ başvurusu...

Balıkesir Gönen TOKİ başvurusu!

Balıkesir Gönen TOKİ başvurusu 8 Ağustos'ta başladı. Projede 240 aya kadar vade sağlanıyor.

Ankara Yapracık TOKİ başvurusu!

Toplamda 5 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede 120 aya kadar vade sağlanıyor. Ankara Yapracık TOKİ başvurusu 20 Eylül'de başlayacak.

beydağı toki başvurusu Haberi

beydağı toki başvurusu

Ödeme planı kapsamında projede yüzde 10 peşin ödemede kalanı 108 ay vade, yüzde 15 peşinde 120 ay taksit veya yüzde 25 peşinde ise 144 aya kadar vade sağlanıyor.


Toplamda 377 adet konutun satışa çıkarıldığı projede  başvuru işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek.


TOKİ Malatya Beydağı Evleri fiyatları 106 bin 943 TL ile 145 bin 873 TL arasında değişiyor. Projede peşin ödemede 10 bin 694 liradan başlangıç gösteriyor. 


2016 TOKİ Malatya Beydağı Kentsel Yenileme başvuru işlemleri başladı ve 30 Haziran 2016 tarihine kadar devam edecek.


Satış duyurusu için