20 / 04 / 2024

Beylikdüzü Nevsa Konakları daire fiyatları

Beylikdüzü Nevsa Konakları daire fiyatları

Yeni projeler ile değeri her geçen gün katlanarak artan Beylikdüzü'nde özel projelere imza atan Nevsa İnşaat, bölgenin modernleşen yüzünden katkı sahibi olan kurumların başında geliyor.

Beylikdüzü Marmara Konakları konut fiyatları!

Beylikdüzü Marmara Konakları konut fiyatları 424 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor...

Beylikdüzü Marmara Konakları fiyatları!

Beylikdüzü Marmara Konakları'nda metrekare satış fiyatı 4 bin liradan başlıyor. Marmara Konakları projesinde lansmana özel yüzde 20 indirim avantajı sağlanıyor...

Beylikdüzü Marmara Konakları satış ofisi!

Beylikdüzü Marmara Konakları satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Marmara Konakları'nın lansmanı 8 Ekim'de yapılacak...

Beylikdüzü Nevsa Konakları iletişim!

Beylikdüzü Nevsa Konakları iletişim için 0212 855 60 60 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire fiyatlarının 352 bin TL'den başladığı proje 24 bin metrekarelik inşaat alanından oluşuyor.

Beylikdüzü Nevsa Konakları teslim tarihi!

Beylikdüzü Nevsa Konakları teslim tarihi 2016 yılı Haziran ayı olarak belirtiliyor. 114 daire ve 12 ticari üniteden meydana gelen proje 8 bin 257 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Nevsa Konakları Beylikdüzü satış ofisi!

Nevsa Konakları Beylikdüzü satış ofisi ile iletişime geçmek için 0212 855 60 60 telefon numarasını arayabilirsiniz. 114 konut ve 12 ticari üniteden oluşan proje metrobüse yakın bir konumda bulunuyor.

Beylikdüzü Nevsa Konakları satışa çıktı!

Yeni projeler ile değeri her geçen gün katlanarak artan Beylikdüzü'nde özel projelere imza atan Nevsa İnşaat, bölgenin modernleşen yüzünden katkı sahibi olan kurumların başında geliyor.

Beylikdüzü Nursan Konakları fiyat listesi!

Gül İnşaat imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yükselen Beylikdüzü Nursan Konakları fiyat listesi kapsamında fiyatlar 230 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Beylikdüzü Nursan Konakları satışta!

Toplam 172 adet daire ve 8 dükkandan meydana gelen Beylikdüzü Nursan Konakları'nda 230 bin TL'den başlayan fiyatlarla konut sahibi olunabiliyor.

Beylikdüzü Kavaklı Konakları görselleri!

Gül İnşaat tarafından İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü' nde inşa edilen Beylikdüzü Kavaklı Konakları görselleri haberimizde yer alıyor. 67 mağazanın da olduğu Beylikdüzü Kavaklı Konakları'nda 285 konut bulunuyor.

Beylikdüzü Vista Konakları projesi!

Beylikdüzü Vista Konakları projesi, İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü bölgesinde inşa ediliyor. Projede, 3 oda 1 salon ve 4 oda 2 salon konut tipleri yer alıyor...

Beylikdüzü Vista Konakları ödeme planı!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa edilen Beylikdüzü Vista Konakları ödeme planı kapsamında projede banka kredisi kullanılabiliyor. Projede; 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Beylikdüzü Kavaklı Konakları ödemeleri!

Beylikdüzü Kavaklı Konakları ödemeleri haberimizin içinde yer alıyor. Projede; çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, buhar odası, fitness center, spor alanları, sauna, yüzme havuzu yer alıyor.

Beylikdüzü Nevsa Konakları daire fiyatları Haberi

Beylikdüzü Nevsa Konakları daire fiyatları

İstanbul Beylikdüzü, inşaat şirketlerinin hayata geçirdiği markalı ve lüks konut projeleri ile daha modern ve planlı bir yerleşim yeri görünümüne kavuşuyor. Yeni projeler ile her geçen gün katlanarak artan Beylikdüzü'nde özel projelere imza atan Nevsa İnşaat, bölgenin modernleşen yüzünden katkı sahibi olan kurumların başında geliyor.



30 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren ve bu zamana kadar yapımını gerçekleştirdiği projeler ile insanların ev sahibi olma mutluluğuna ortak olan Nevsa İnşaat, yeni projesi Nevsa Konakları ile Beylikdüzü’nün prestij projelerinden birine daha imza atmış oluyor. Bu zamana kadar yüzbin m2’nin üzerinde toplu konut inşası gerçekleştiren ve her projesinde çıtayı daha yükseğe çıkarmayı başaran Nevsa İnşaat projeleri, mimari çizgileri, kalitesi ve mevcut alandan maximum kullanım sağlayan konut planları ile bölgede diğer projelerden farklılığını hemen gösteriyor....