26 / 04 / 2024

Beyoğlu Mipim

Beyoğlu Mipim

Beyoğlu’nun marka projelerini uluslararası yatırımcılara tanıtmak için Gayrimenkul Fuarı MIPIM 2018’deki yerini alıyor.

Beyoğlu, MIPIM 2018 Fuarı'nda ilgi odağı oldu!

Beyoğlu Yatırımcılar Grubu (BIG), 25 yatırımcı ve 25 proje ile MIPIM 2018 Fuarı'na damga vurdu. Beyoğlu’nun Galataport, Haliçport, Taksim 360, Okmeydanı, Piyalepaşa İstanbul ve Örnektepe projeleri yabancı yatırımcıların ilgisini çekti. 

Beyoğlu Marka Projeler ile MIPIM 2018’de!

Beyoğlu’nun marka projelerini uluslararası yatırımcılara tanıtmak için Gayrimenkul Fuarı MIPIM 2018’deki yerini alıyor.

Beyoğlu, MIPIM'in gözdesi oldu!

Dünyanın en önemli gayrimenkul organizasyonları arasında yer alan MIPIM 2017’ye 35 yatırımcı ve 47 proje ile katılan Beyoğlu, fuarın gözdesi oldu.

Mehmet Özhaseki: Beyoğlu’ndaki her proje birbirinden değerli!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, MIPIM 2017 Gayrimenkul Fuarı’nda BEyoğlu standını ziyaret etti. Özhaseki: "Beyoğlu’ndaki her bir proje birbirinden değerli.” diye konuştu.

Beyoğlu projeleri MİPİM 2017’nin gözdesi oldu!

Beyoğlu, 35 yatırımcı ve 47 proje ile MİPİM 2017 Gayrimenkul Fuarı’na damgasını vurdu.

Beyoğlu projeleri 1 trilyon dolarlık global şirketlerin radarına girdi!

MIPIM 2017 Fuarı dün başladı. Fuara katılan Beyoğlu Yatırımcılar Grubu’nun, değeri 20 milyar doları bulan projeleri, 1 trilyon dolarlık global şirketlerin radarına girdi

Beyoğlu Belediyesi MIPIM'e 6 dev projeyle çıkarma yapacak!

Beyoğlu Belediyesi dünyanın en önemli gayrimenkul organizasyonlarından olan MIPIM 2017’ye 6 dev proje ile çıkarma yapacak.

Beyoğlu'nda 35 firmayla 47 proje sürüyor!

Beyoğlu Yatırımcılar Grubu ve Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, MIPIM 2017 öncesinde düzenlenen basın toplantısında buluştu. Toplantıda konuşan Demircan bölgedeki yatırımları ve projelerdeki son durum hakkında bilgi verdi.

Beyoğlu Belediyesi'nden MIPIM 2017 çıkarması!

Beyoğlu dev projeleriyle MIPIM 2017'nin gözdesi olacak. Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan, "Tarlabaşı ve Piyalepaşa projeleri katıldığı tüm yabancı fuarlarda karşılığını alıyor. Finalde de Beyoğlu kazanıyor" dedi.

Beyoğlu Belediyesi'nden Mipim çıkarması!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Beyoğlu’nun ekonomisini, ticaretini, istihdamını arttırmak ve Beyoğlu’nun gelişimine katkıda bulunmak üzere yatırımcılarımız ile birlikte Fransa’ya geldik.” dedi.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul satılık!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Lansmanı Fransa'daki MIPIM Fuarı'nda bugün yapılan projede satışlar Nisan ayında başlayacak.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyatları!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyatları dairelerin büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Lansmanı yarın MIPIM Fuarı'nda gerçekleşecek olan proje 82 bin 459 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Misbah Demircan: Beyoğlu'nu uluslararası vitrine çıkarmak istiyoruz!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın kuruculuğunu üstlendiği BIG, prestijli projeleriyle, 10-13 Martta Cannes'da düzenlenen dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM'de Beyoğlu'ndaki projeleri temsil edecek.

Beyoğlu Mipim Haberi

Beyoğlu Mipim

Dünyanın en büyük ve en önemli gayrimenkul fuarı MIPIM 2018, 13-16 Mart 2018 tarihleri arasında Fransa’nın Cannes kentinde gerçekleştirilecek. Fuara dünyanın dört bir yanından, Türkiye’nin de aralarında yer aldığı 100’e yakın ülke katılacak. Türkiye’nin marka ilçeleri arasında olan Beyoğlu da fuara katılmak için hazırlıklarını tamamladı. Son yıllarda hızla yükselen ve yabancıların ilgi odağı olan ilçe, geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda fuarın ilgi odağı olacak. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın öncülüğünde fuarda yerini almaya hazırlanan Beyoğlu Yatırımcılar Grubu (BIG), Beyoğlu’nun marka projelerini uluslar arası yatırımcılara tanıtılacak.


25 PROJE VE 25 FİRMA İLE TANITILACAK

Beyoğlu Belediyesi fuarda; Taksim 360, (Tarlabaşı) Galataport, Haliçport, Okmeydanı, Örnektepe Dönüşüm, Piyalepaşa İstanbul, AKM, Maksim, Narmanlı Han, Rumeli Han, Alkazar, Koç Müzesi Dolapdere, Martı Projesi, Benasta...