18 / 04 / 2024

Bican Tuğberk biyografi

Bican Tuğberk biyografi

Mimar Bican Tuğberk kimdir? Mimar Bican Tuğberk, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Mimar Bican Tuğberk çalışmalarına devam ettiği Berk Mimarlık'ı ne zaman kurdu? İşte Bican Tuğberk...

Tifb Yapı İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tifb Yapı İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Özeren, Murat Çat ve Tuğberk Doğruyol ortaklığında kuruldu.

Asmir Denizcilik İnşaat Ve Danışmanlık Hizmeti Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asmir Denizcilik İnşaat Ve Danışmanlık Hizmeti Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Tuğberk Doğruyol tarafından kuruldu.

Dolar ve borsadaki düşüşün nedeni ortaya çıktı!

Bugün öğlen saatlerinde dolar ve Borsa İstanbul'da yaşanan hareketliliğin nedeni belli oldu. Dr. Tuğberk Çitilci, akşam saatlerinde düzenlenecek kabine toplantısının döviz kurlarında düşüş ve Borsa İstanbul'da da satış getirdiğini ifade etti.

Ekobil Enerji Teknolojileri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekobil Enerji Teknolojileri Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şemseddi Bilkay, Mehmet Tuğberk Balarası ve mehmet Nejat Balarısı ortaklığında kuruldu.

Ekose Uluslararası İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ekose Uluslararası İnşaat Limited Şirketi Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nejatbalarısı, Mehmet Tuğberk  Balarısı tarafından kuruldu.

İsla Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

İsla Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 5 milyon 335 bin 630 TL sermaya bedeli ile Murat Tuğberk Büyükbay tarafından kuruldu. 

Stagelab Sahne Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Stagelab Sahne Teknolojileri Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Uğur Esin, Murat Tuğberk Büyükbay ve Fecri Murat Aydın ortaklığında kuruldu. 

Zonguldak Çaycuma'da yeni imar planı bilgilendirmesi!

Yüklenici Şehir Plancısı Tuğberk Altınalan tarafından, ilgili yasa ve yönetmelikler ile şehircilik prensipleri doğrultusunda hazırlanan, nazır imar planı paftaları Çaycuma Belediyesi tarafından ilan edildi.

Font Gayrimenkul Yatırım Turizm Bilgisayar Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Font Gayrimenkul Yatırım Turizm Bilgisayar Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tuğberk Arda tarafından 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 15 Mayıs'ta Beykoz, Acarlar Mahallesi'nde kuruldu.

Bican Tuğberk kimdir?

Mimar Bican Tuğberk kimdir? Mimar Bican Tuğberk, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Mimar Bican Tuğberk çalışmalarına devam ettiği Berk Mimarlık'ı ne zaman kurdu? İşte Bican Tuğberk...

Tuğba Residence daire fiyatları!

Tuğba Residence daire fiyatları 75 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor. Esenyurt Tuğba Residence ödeme planına göre banka kredisi kullanılarak taksitli ödeme seçeneği yer alıyor....

Tuğba Residence satılık!

Tuğba Residence satılık daire fiyatları kapsamında 1 oda 1 salon daireler 75 bin TL'den, 75 metrekare 2 oda 1 salon daireler ise 112 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla alıcılara sunulacak...

M1 Merkez Konya AVM’de klasik otomobil hayranları buluştu!

Konya'da inşa edilen M1 Merkez Konya AVM’de Bugüne kadar Türkiye’de yapılan en büyük sergilerden biri “Eskimeyen Otomobiller Sergisi” gerçekleştirildi. M1 Merkez Konya AVM’de klasik otomobil hayranları buluştu...

Bican Tuğberk biyografi Haberi

Bican Tuğberk biyografi

Bican Tuğberk kimdir?

Ahmet Bican Tuğberk, 16 Nisan 1960 Adana doğumlu. Ortaokulu Tarsus Amerikan Kolejinde okuyan Tuğberk, Liseyi ise Ankara Fen Lisesi'nde tamamladı.


1975 yılında Devlet Güzel Sanatlar Akademisi'nden yüksek mimar olarak mezun oldu. 1991 senesinde kurduğu Berk Mimarlık bünyesinde çalışmalarını sürdürmekte.


Üye olduğu kurumlar:

TMMO - Türkiye Mimarlar Odası

İSMD - istanbul Serbest Mimarlar Derneği

UAB - Ulusal Ahşap Birliği

TÜRKEV - Türkiye Tarihi Evleri Koruma Derneği


Berk Mimarlık

Adres: Barbaros Bulvarı Bayındır Sokak Mecidiye Apt. No: 7/1 34349 Darphane Beşiktaş / İSTANBUL

Tel: 0212 266 31 40

Faks: 0212 267 17...