16 / 04 / 2024

Bican Tuğberk kimdir

Bican Tuğberk kimdir

Mimar Bican Tuğberk kimdir? Mimar Bican Tuğberk, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Mimar Bican Tuğberk çalışmalarına devam ettiği Berk Mimarlık'ı ne zaman kurdu? İşte Bican Tuğberk...

Ahmet Baştuğ kimdir? Ahmet Baştuğ ne iş yapmaktadır?

Ahmet Baştuğ kimdir? Ahmet Baştuğ'un eğitim durumu nedir? Ahmet Baştuğ'un kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Baştuğ'un kim olduğu ve Ahmet Baştuğ'un hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Tuğba Tuğman kimdir? Tuğba Tuğman ne iş yapar? Tuğba Tuğman eğitimi nedir?

Tuğba Tuğman Kimdir?, Tuğba Tuğman eğitim durumu nedir? Tuğba Tuğman'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Tuğba Tuğman'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. İşte ayrtıntılar...

Tuğrul Fadıllıoğlu kimdir? Hangi üst düzey görevleri yürüttü? Arçelik’te hangi alanda çalışıyor?

Tuğrul Fadıllıoğlu nerede okudu? Arçelik'te hangi görevleri yürüttü? Hangi şirketlerin üst düzey yöneticiliğini yaptı? İşte Tuğrul Fadıllıoğlu hakkında merak edilen tüm detaylar...

Tuğrul Belli kimdir? Hangi bankalarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Tuğrul Belli üniversite ve yüksek lisans eğitimlerini nerede tamamladı? Çalışma hayatına nerede başladı? Hangi alanlarda görev aldı? İşte Tuğrul Belli’nin hayatı...

Tifb Yapı İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tifb Yapı İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Özeren, Murat Çat ve Tuğberk Doğruyol ortaklığında kuruldu.

M. Tuğrul Tekbulut Kimdir? M. Tuğrul Tekbulut ne işle uğraşıyor?

M. Tuğrul Tekbulut kimdir? M. Tuğrul Tekbulut’un mesleği nedir? M. Tuğrul Tekbulut hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Recep Baştuğ kaç yaşında? Kimdir?

Recep Baştuğ, Garanti BBVA'nın Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesidir. Recep Baştuğ kaç yaşında? Kimdir?

Asmir Denizcilik İnşaat Ve Danışmanlık Hizmeti Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asmir Denizcilik İnşaat Ve Danışmanlık Hizmeti Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Tuğberk Doğruyol tarafından kuruldu.

Recep Baştuğ Kimdir?

Recep Baştuğ kimdir? Recep Baştuğ’un mesleği nedir? Recep Baştuğ hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Tuğban İzzet Aksoy kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Türkiye'nin önemli holdinglerinden Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Tuğban İzzet Aksoy kimdir? Tuğban İzzet Aksoy daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Tuğban İzzet Aksoy'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Tuğban İzzet Aksoy`un hayatına dair merak edilenler.

Dolar ve borsadaki düşüşün nedeni ortaya çıktı!

Bugün öğlen saatlerinde dolar ve Borsa İstanbul'da yaşanan hareketliliğin nedeni belli oldu. Dr. Tuğberk Çitilci, akşam saatlerinde düzenlenecek kabine toplantısının döviz kurlarında düşüş ve Borsa İstanbul'da da satış getirdiğini ifade etti.

Ekobil Enerji Teknolojileri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekobil Enerji Teknolojileri Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şemseddi Bilkay, Mehmet Tuğberk Balarası ve mehmet Nejat Balarısı ortaklığında kuruldu.

Ekose Uluslararası İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ekose Uluslararası İnşaat Limited Şirketi Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nejatbalarısı, Mehmet Tuğberk  Balarısı tarafından kuruldu.

Bican Tuğberk kimdir Haberi

Bican Tuğberk kimdir

Bican Tuğberk kimdir?

Ahmet Bican Tuğberk, 16 Nisan 1960 Adana doğumlu. Ortaokulu Tarsus Amerikan Kolejinde okuyan Tuğberk, Liseyi ise Ankara Fen Lisesi'nde tamamladı.


1975 yılında Devlet Güzel Sanatlar Akademisi'nden yüksek mimar olarak mezun oldu. 1991 senesinde kurduğu Berk Mimarlık bünyesinde çalışmalarını sürdürmekte.


Üye olduğu kurumlar:

TMMO - Türkiye Mimarlar Odası

İSMD - istanbul Serbest Mimarlar Derneği

UAB - Ulusal Ahşap Birliği

TÜRKEV - Türkiye Tarihi Evleri Koruma Derneği


Berk Mimarlık

Adres: Barbaros Bulvarı Bayındır Sokak Mecidiye Apt. No: 7/1 34349 Darphane Beşiktaş / İSTANBUL

Tel: 0212 266 31 40

Faks: 0212 267 17...