26 / 04 / 2024

Big Chefs diyarbakıra şube mi açtı

Big Chefs diyarbakıra şube mi açtı

Big Chefs ile yeme – içme sektöründe önemli bir başarı elde eden Gamze Cizreli, memleketi Diyarbakır'da Filiz Bedirhanoğlu'nun ortaklığı ve 4 milyon liralık yatırımla 500 kişi kapasiteli en büyük şubesini açtı.

Big Chefs'in halka arz büyüklüğü 832,5 milyon Türk Lirası oldu! 1,8 milyon yatırımcı katıldı! 

3-5 Mayıs tarihlerinde talep toplanan Big Chefs'in toplam halka arz büyüklüğü 832,5 milyon Türk Lirası olarak açıklandı. İşte ayrıntılar...

Diyarbakır OSB'de 22 fabrika için yer tahsisi yapıldı!

Kurulduğu günden bu yana etap etap genişleyerek büyüyen ve teşvik uygulamaları sayesinde girişimcilerin her zaman yoğun ilgi gösterdiği Diyarbakır OSB'de, koronavirüs salgınına rağmen bu yıl 22 firmaya fabrika kurulması için yer tahsisi yapıldı.

Diyarbakır OSB'de arsa tahsisi için yatırımcılar sırada!

Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi, devletin sağladığı teşvik ve destekle girişimcilerin gözdesi haline geldi. Bölgede 100'ü aşkın girişimci arsa tahsisi için sıra bekliyor.

Beykoz Big Chefs Restoran için kaçak iddiası!

Beykoz Anadolu Hisarı'ndaki Big Chefs Restoran'ın kaçak olduğu iddia edildi. AKP eski Meclis üyesi Lale Çulban Enç'in sahibi olduğu restoran 6 ay önce mafya hesaplaşmasına sahne olmuştu.

Diyarbakır’ın ikiz kuleleri tıraşlandı!

Diyarbakır'da 1998 yılında verilen ruhsatla yapımına başlanan ve 2003 yılında 'uçuş mania kriterlerinde uçuşlar için risk taşıdığı' gerekçesiyle yapımı durdurularak ruhsatı iptal edilen 22 katlı ikiz kulelerde 45 gün önce başlayan tıraşlama sona erdi.

Diyarbakır’ın ikiz kuleleri tıraşlanıyor!

Diyarbakır’da, 1998 yılında alınan ruhsat ile yapılmaya başlanan ve 2003 yılında ’uçuş mania kriterlerinde uçuşlar için risk taşıdığı’ gerekçesiyle yapımı durdurularak ruhsatı iptal edilen 22 katlı ikiz kuleler, mahkeme kararı ile tıraşlanmaya başlandı.

Big Chefs’in yüzde 40’ı Taxim Capital’in oldu!

2007 yılında Gamze Cizreli tarafından kurulan Big Chefs’in yüzde 40’ı özel sermaye fonu Taxim Capital’e geçti. 200 milyon liraya yaklaşan cirosuyla dikkat çeken Big Chefs, bu yatırımla yurtdışında büyümeyi hedefliyor.

Big Chefs 36'ncı şubesini One Tower AVM'de açtı!

Ankara'da doğan ve farklı tarzı, sıcak atmosferi ve özel lezzetleriyle ünü ülke dışına yayılan Big Chefs'in 36'ncı şubesi, One Tower Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde kapılarını açtı.

Diyarbakır kent ormanı Jandarma Komutanlığı’na devrediliyor!

AKP’nin, Hakkâri ile Şırnak’ı ve Cizre ile Silopi’yi taşıma kararının yanı sıra Diyarbakır’daki kent ormanının 290 hektarını ‘atış alanı, mühimmat deposu ve lojman’ olarak yapılmak üzere Jandarma Komutanlığı’na devrediyor.

Diyarbakır Sur'da kentsel dönüşüm yeniden gündemde!

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde sokağa çıkma yasakları ve ardından başlayan çatışmalar devam ediyor. İlçeye giriş çıkışlar tamamen kapanmış durumda. Sivil ölümlerin yanı sıra ilçedeki pek çok yapı tahrip olmuş durumda.

Diyarbakır Küçük Sanayi Sitesi'nde sona gelindi!

Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde yapılması için büyük uğraş verilen küçük sanayi sitesinin hafriyat çalışmalarında sona gelindi.

Diyarbakır küçük sanayi sitesinde hafriyat çalışmaları sona yaklaştı!

Diyarbakır’ın Çermik ilçesinde yapılması için büyük uğraş verilen küçük sanayi sitesinin hafriyat çalışmalarında sona gelindi.

Big Chefs Ortadoğu’da 8 restoran açacak!

2009’da açılan Big Chefs’lerin sayısı, dışarıda yeme içme kültürünün gelişimiyle 26’yı buldu. Markanın ortakları Gamze Cizreli ve Saruhan Tan, Suudi Arabistan’dan başlayıp Ortadoğu’da 8 restoran planladıklarını açıkladı.

Big Chefs diyarbakıra şube mi açtı Haberi

Big Chefs diyarbakıra şube mi açtı


Big Chefs ile yeme – içme sektöründe önemli bir başarı elde eden Gamze Cizreli, memleketi Diyarbakır'da Filiz Bedirhanoğlu'nun ortaklığı ve 4 milyon liralık yatırımla 500 kişi kapasiteli en büyük şubesini açtı. 


Big Chefs, Diyarbakır'da 100 kişiye istihdam imkanı sağlayacak. 


Diyarbakır'ın tarihi Surlarının yanı başında, Fiskaya Şelalesi ve Hevsel Bahçeleri'ne bakan dört dönümlük bir alan üzerinde kurulan Big Chefs'in klasik lezzetlerine özel Mezopotamya menüsü eşlik ediyor. Derik zeytini salatası, ciğer kebabı, ekşili kuru patlıcan dolması, içli köfte, sütlü Nuriye gibi önde gelen yöresel tatlar, Big Chefs tarafından müşterilerinin beğenisine...