26 / 04 / 2024

Bilal Kaçacak

Bilal Kaçacak

State Nuclear Electrıc Power Plannıng Desıng&Research Instıtute Merkezi Çin Halk Cum.İst.Merkez Şb. Bilal Kaçacak Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 15 Ekim'de Maslak, İz Giz Plaza'da açıldı.

Doları 42 TL olarak görmek sürpriz olmayacak diyen Selçuk Geçer tarih verdi! Dolar borcu olanlar köşe bucak kaçtı!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, ''Doları 42 TL olarak görmek sürpriz olmayacak'' diyerek tarihi açıkladı. Dolar borcu olanlar, dolarlarını bozduranlar köşe bucak kaçacak. İşte doların 42 TL olacağı o tarih... 

Vizyon 2000 Metal Kağıt Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon 2000 Metal Kağıt Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 950 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Koçhan tarafından kuruldu.

Dolarda fren patladı! Doların kaç liraya kadar yükseleceği açıklandı! Bu rakamı görenler dövizciye koşacak!

23,46 TL seviyesine kadar yükselen dolar 23,20 TL seviyesinde sabitlendi. Dolarda resmen fren patladı. Dolar yükselmeye devam edecek mi? Doların kaç liraya kadar yükseleceği açıklandı. Bu rakamı görenler dövizciye koşacak. Son dakika dolar gelişmesi...

Bilal Yıldız kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Bilal Yıldız kimdir? Kaç yaşında? Bilal Yıldız  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Bilal Yıldız 'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Bilal Yıldız'ın hayatına dair merak edilenler.

Tuvalet kağıdına ard arda indirimler geliyor! Migros öyle bir indirim yaptı ki önünde kuyruk oluşacak

Tuvalet kağıdı indirimleri haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. Bir indirim haberi de Migros'tan geldi. müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı hedefleyen bir market yaptığı indirimlerle adından sık sık bahsettiriyor

Dolar borcu olanlar köşe bucak kaçacak! Bu rakamı görenler yerinde duramayacak! Sadece 2 hafta kaldı! Acil bakın

Dolarda yükselişlerin başlayacağını öngören ekonomist Selçuk Geçer, dolar borcu olanlara kritik uyarılarda bulundu. Bu rakamı görenler yerinde duramayacak Sadece 2 hafta kaldı! Acil bakın!

Doların rotası belli oldu! Öyle bir açıklama geldi ki... Görenlerin uykusu kaçacak! Elinde doları olanlar çabuk baksın

Dolar ne olacak? sorusu üzerine ekonomistlerden açıklama geldi. Doların rotası resmen belli oldu! Öyle bir açıklama geldi ki... Görenlerin uykusu kaçacak! Elinde doları olanlar çabuk baksın.

Emekliler, sevinçten uykunuz kaçacak! Bayram ikramiyesine okkalı zam yolda! Kaç TL oluyor?

Emeklilerin bayramı rahat geçirmelerini sağlayan bayram ikramiyesinde bu yıl ne kadar zam olacağı merakla bekleniyor.  Ankara kulislerinden gelen haberler bu yıl bayram ikramiyesine okkalı bir zam geleceği yönünde. Peki emekli ikramiyesi kaç TL olacak?

Gündemdeki isimden borsa için sert uyarı! Yatırımcı kaçacak, piyasada huzur kalmayacak!

Ekonomi gazetecisi Necmettin Batırel, dolarla ilgili yine çok ilginç tahminlerde bulundu. Döviz kurları hakkında yaptığı tahminlerle sürekli gündeme gelen ekonomi gazetecisi Necmettin Batırel'den bu kez borsa için dikkat çeken açıklamalar peş peşe geldi.

Doların geleceği seviye açık açık paylaşıldı! Doları olanlar kaçacak yer arayacak! Kara gün geliyor, hemen bakın

Dolar endeksindeki düşüş tüm hızıyla devam ederken, doların geleceği seviye açık açık paylaşıldı. Bu rakam ilk kez açıklandı! Doları olanlar kaçacak yer arayacak! Kara gün geliyor, hemen bakın...

Emeklilere ikramiye gibi müjde! Anında 7.500 TL! Bunu duyan emekli kanatlanıp uçacak! Hemen bakın, sakın kaçırmayın!

Emeklilere ikramiye gibi müjde geldi! Başvuran emekliye anında 7 bin 500 TL verilecek! Bunu duyan emeklilerin ayakları yerden kesilecek. Hemen bakın, bu fırsatı sakın kaçırmayın! İşte bütün detaylar...

Altın fiyatlarında yeni rekor! Bu rakamları görenlerin eli ayağına dolaşacak! 3 Ocak 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatlarında bugün yeni rekor görüldü. Yükselmeye devam eden altın fiyatları yatırımcılarının yüzünü güldürdü. Gram altın ne kadar oldu? Çeyrek altın kaç lira?  Bu rakamları görenlerin eli ayağına dolaşacak! 3 Ocak 2023 canlı altın fiyatları.

Türk Kahvesinin fiyatı resmen dibe vurdu! Fırsatı kaçıranın keyfi de kaçacak! BİM 6 Aralık 2022 fiyat listesi…

BİM’in 6 Aralık 2022 tarihli aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. İndirimli ürünler arasında yer alan Kurukahveci Mehmet Efendi Türk Kahvesi 3 adet 100 gr’lık paket halinde üstelik fincan seti hediyesiyle birlikte 58.50 liraya satılacak. İşte BİM 6 Aralık 2022 fiyat listesi…

Bilal Kaçacak Haberi

Bilal Kaçacak

State Nuclear Electrıc Power Plannıng Desıng&Research Instıtute Merkezi Çin Halk Cum.İst.Merkez Şb. Bilal Kaçacak Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 15 Ekim'de Maslak, İz Giz Plaza'da açıldı.


State Nuclear Electrıc Power Plannıng Desıng&Research Instıtute Merkezi Çin Halk Cum.İst.Merkez Şb. iş konusu;  Yurtdışında projelerin üstlenilmesi, bununla ilgili olarak yurtdışına çalışanların sevk edilmesi, projelere ilişkin sözleşme akdedilmesi, teknolojik araştırmalar, mühendislik danışmanlığı, mühendislik tasarımları, mühendislik araştırması, harita mühendisliği, kontrol mühendisliği, makine ekipmanları, inşaat malzemeleri, metal malzemeleri satımı, proje araştırma ve dizayn işlerinin yürütülmesi, genel sözleşme akdedilmesi, basınçlı kapların dizaynı, çevresel etki değerlendirmesi hizmeti sağlanması, elektrikle ilgili dizayn ve teknoloji işlerinin yürütülmesi, uluslararası mühendislik teknoloji işbirlikleri, mühendislik ekipmanlarının ithalat ve ihracatı.  


State Nuclear Electrıc Power Plannıng Desıng&Research Instıtute Merkezi Çin Halk Cum.İst.Merkez Şb....