25 / 04 / 2024

Bilecik Osmaneli TOKİ ihale

Bilecik Osmaneli TOKİ ihale

TOKİ tarafından Bilecik Osmaneli Camikebir Mahallesi'nde inşa edilmesi planlanan Osmaneli TOKİ Konut ve İşyeri Projesi'nin ihalesi gerçekleşti. Projede başvurular bugunden itibaren başlıyor.

Bilecik Osmaneli’nde TOKİ 2+1 ve 3+1!

TOKİ Bilecik Osmaneli’inde proje inşa edecekken bu projenin detayları ise son derece merak edilmekte. Peki TOKİ, Bilecik Osmaneli’nde kaç konut inşa edecek? İşte detaylar…

Bilecik Osmaneli'deki 150 konağın restorasyonu 2022'de bitecek!

Bilecik Osmaneli'ndeki tarihi konakların restorasyonla turizme kazandırılmasına yönelik çalışmalar, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecinde de devam etti. Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, tescilli 150 konağın restorasyonunu 2022 yılında tamamlamayı planladıklarını dile getirdi.

Bilecik Osmaneli Konakları restore ediliyor!

Bilecik Osmaneli'de kerpiç taş ve ahşap kullanılarak inşa edilen cumbalı konaklar, restore edilerek turizme kazandırılacak. 

Bilecik Osmaneli’nde tarihi konaklar restore edilecek!

Bilecik’in Osmaneli ilçesindeki tarihi konaklar, gönüllü üniversite öğrencilerinin röleve çalışmaları ile restore ediliyor. Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, tarihi konakların öğrencilerin çalışma atölyesi olduğunu ifade etti...

TOKİ Bilecik Osmaneli'nde teslim dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bilecik Osmaneli projesinde yer alan konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Osmaneli Belediyesi TOKİ Konutları'nı teslim ediyor!

TOKİ tarafından Bilecik’in Osmaneli ilçesinde hayata geçirilen daire ve iş yerleri, hak sahiplerine teslim ediliyor.

Bilecik Osmaneli TOKİ'de teslimler bugün başlıyor!

Bilecik Osmaneli TOKİ projesinde yer alan konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Bilecik Osmaneli'deki 94 konutun teslimleri başlıyor!

TOKİ tarafından Osmaneli'de inşa edilen 100 konutun 94 tanesi 27 Ağustos – 05 Eylül 2018 tarihleri arasında teslim edilecek...

Haydarpaşa Garı'ndaki restorasyonun ilk etabı ay sonunda tamam!

İstanbul’un simge yapıları arasında yer alan 110 yıllık Haydarpaşa Garı’nda restorasyon devam ediyor. 2010 yılında çıkan yangında çatı ve kulelerinde hasar oluşan garın dış yüzeyi Bilecik Osmaneli’nden getirilen açık nefti renkli taşlarla süsleniyor

Bilecik Osmaneli TOKİ'de sözleşme dönemi sona eriyor!

Bilecik Osmaneli TOKİ projesinde yer alan 99 adet konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Bilecik Osmaneli sözleşmeleri imzalanıyor!

Kura çekilişi 8 Aralık 2017 tarihinde yapılan TOKİ Bilecik Osmaneli projesi için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Bilecik Osmaneli kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bilecik’in Osmaneli İlçesi Camiikebir Mahallesi’nde hayata geçirdiği konutların kura çekilişi yapıldı.

Bilecik Osmaneli TOKİ'nin inşaatı 450 günde tamamlanacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Bilecek Osmaneli Konutları tamamlanıyor. 96 konuttan oluşacak projenin inşaatı 450 günde tamamlanacak.

Bilecik Osmaneli TOKİ ihale Haberi

Bilecik Osmaneli TOKİ ihale

Bilecik Osmaneli Camikebir Mahallesi'nde yapılması planlanan Osmaneli TOKİ Konut ve İşyeri Projesinde ihale gerçekleştirildi. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından ilçemiz Camikebir Mahallesinde inşa edilecek 100 konut ile 11 dükkanın ihalesi yapıldı. 14 Mart 2017 Salı günü gerçekleştirilen ihale kapsamında ayrıca altyapı ve çevre düzenleme işleri de yer alıyor. 


LEFKE TAŞI KULLANILACAK 

Yüksekliği zemin+6 olan projede konutların bir tanesi 1 + 1, otuz tanesi 2 + 1 ve altmış dokuz tanesi 3 + 1 planında inşa edilecek blokların cephe tasarımlarında geleneksel mimari ile modern mimari sentezlendi. Cephelerde zemin kat seviyesine kadar Haydarpaşa Garı'nın yapımında da kullanılan Lefke taşı kullanılacak. 



Bilecik...