27 / 04 / 2024

Bilecik Söğüt TOKİ Konutları ihalesi

Bilecik Söğüt TOKİ Konutları ihalesi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bilecik’in Söğüt İlçesi Kayhan Mahallesi’nde hayata geçireceği 117 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ Isparta Sütçüler projesi için tarih belli oldu! 124 konutluk yeni projeyi kaçırmayın!

TOKİ Isparta Sütçüler projesi için tarih belli oldu... Tam 124 konutluk yeni projeyi kaçırmayın... İşte TOKİ Isparta projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Bilecik Söğüt Kayhan 2021 başvuru tarihleri ve şartları!

TOKİ Bilecik Söğüt Kayhan 2021 başvuru tarihleri ve şartları haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bilecik Söğüt Kayhan 2021 başvuru tarihleri ve şartları...

TOKİ Bilecik Söğüt Kayhan başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bilecik Söğüt Kayhan projesi için başvurular başladı.

TOKİ Bilecik Söğüt alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bilecik Söğüt Kayhan Mahallesi alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor...

Söğüt 'Oba Kent Projesi' hayata geçiriliyor!

Osmanlı İmparatorluğu'nun temellerinin atıldığı, her yıl yüzbinlerce kişinin ziyarette bulunduğu Bilecik'in Söğüt ilçesi, hayata geçirilmesi planlanan projelerin ardından adeta bir film platosu haline gelecek.

TOKİ Isparta Sütçüler 2. Etap kura sonucu 30.04.2020!

TOKİ Isparta Sütçüler 2. Etap kura sonucu 30.04.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Isparta Sütçüler 2. Etap kura sonucu 30.04.2020 ve Isparta Sütçüler kura sonuçları listesi...

Eskişehir Söğütözü TOKİ başvuruları yarın başlıyor!

Eskişehir Tepebaşı Söğütözü TOKİ başvuruları yarın itibariyle başlıyor. Projeden 543,94 TL taksitle konut sahibi olmak mümkün.

Tepebaşı Söğütözü TOKİ başvuruları 29 Nisan'da başlıyor!

Tepebaşı Söğütözü TOKİ başvuruları 29 Nisan tarihi itibariyle başlıyor. Projeden 543,94 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor.

Bilecik Söğüt TOKİ Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bilecik’in Söğüt İlçesi Kayhan Mahallesi’nde hayata geçireceği 117 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ Bilecik Söğüt 117 konut ihalesi 26 Şubat'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bilecik Söğüt'te hayata geçireceği 117 konutun ihalesi 26 Şubat'ta yapılacak.

TOKİ Eskişehir Aşağısöğütönü'nde sözleşme dönemi başlıyor!

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü “Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamındaki konutlar için sözleşme dönemi başlıyor. Projede 2 oda 1 salon daireler bulunuyor.

10 Kasım 2017 TOKİ Aşağısöğütönü Emekli kura sonuçları!

10 Kasım 2017 TOKİ Aşağısöğütönü Emekli kura sonuçları henüz açıklanmadı. Projede yer alan konutlar için kura heyecanı başladı.

TOKİ Eskişehir Aşağısöğütönü kura sonuçları 252 konut!

TOKİ Eskişehir Aşağısöğütönü kura sonuçları 252 konut henüz belli olmadı. Projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Bilecik Söğüt TOKİ Konutları ihalesi Haberi

Bilecik Söğüt TOKİ Konutları ihalesi

TOKİ tarafından Bilecik’in Söğüt İlçesi Kayhan Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan 117 konutun ihalesi yapıldı. Dün yapılan ihale kapsamında ayrıca cami, büfe ile altyapı ve çevre düzenleme işi de bulunuyor.

Yükseklikleri zemin+4 olan konutların 8’i 1 oda 1 salon, 59’u 2 oda 1 salon ve 50’si ise 3 oda 1 salon planında inşa edilecek.

Geleneksel ve modern mimarinin sentezlendiği TOKİ Bilecik Söğüt projesinde, zemin kat seviyesinde yöresel taş kaplamalar, ahşap görünümlü fibercement kaplamalar, söveler, kat silmeleri ve ferforce korkuluklu dekoratif geniş pencerelere yer verildi.

Bilecik Söğüt TOKİ Konutları projesiyle yerleşim alanı; camisi, büfesi, parkı, peyzajı, oyun ve spor alanlarıyla nitelikli sosyal çevre imkânı sunan yeni bir yaşam merkezine...