18 / 04 / 2024

bim file ilk mağazasını açtı

bim file ilk mağazasını açtı

Perakende sektörünün firmalarından BİM'in farklı bir konseptle tüketiciye sunduğu yeni zinciri FİLE'nin ilk mağazası Bahçeşehir'deki Prestige Mail alışveriş merkezinde açıldı.

BİM'de 90'lı bulaşık tableti 225 TL, Çamaşır sodası 18 TL! Yeni ayın ilk kataloğu geldi! İşte 3 Ocak 2023 fiyat listesi

BİM 3 Ocak 2022 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. BİM'de 90'lı bulaşık tableti 225 TL, Çamaşır sodası 18 TL! Yeni ayın ilk kataloğu geldi! 3 Ocak 2023 fiyat listesi...

Xiaomi Redmi 9C bugün BİM'de! Hemen market açılmadan sıra olun! İşte 7 Ekim 2022 fiyat listesi....

Türk segmentlerinin gözdesi ve zincir marketler denilince akla gelen ilk isim BİM'den uygun fiyata cep telefonu almak isteyenlere müjde geldi! Bim, Xiaomi Redmi 9C'yi bugün satışa çıkardı! Xiaomi Redmi 9C'nin fiyatı nedir? 7 Ekim 2022 fiyat listesi...

BİM'den uygun fiyata Xiaomi Redmi Note 10S! Sakın kaçırmayın! İşte 1 Haziran 2022 fiyat listesi...

Türkiye'de zincir market dendiği zaman akıllarda ilk beliren isimlerden biri olan Bim, Xiaomi'nin en beğenilen akıllı cihazlarından biri olan Xiaomi Redmi Note 10S'yi satışa çıkardı! Peki, BİM'de Xiaomi Redmi Note 10S fiyatları ne kadar? İşte 1 Haziran 2022 fiyat listesi...

BİM'de büyük kampanya! İşte BİM 26 Nisan Salı aktüel ürünler kataloğu

Uygun fiyatları ile vatandaşın ilk tercihi olan BİM'in 26 Nisan aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. Bim'in indirimli ürünlerinde bugün toz deterjan, çamaşır yumuşatıcı, yüzey temizleyici gibi çok sayıda ürün var. İşte 26 Nisan Salı 2022 BİM indirimli ürünleri ve fiyat listesi...

BİM'in File'si ilk mağazasını Bahçeşehir'de açtı!

Perakende sektörünün firmalarından BİM'in farklı bir konseptle tüketiciye sunduğu yeni zinciri FİLE'nin ilk mağazası Bahçeşehir'deki Prestige Mail alışveriş merkezinde açıldı.

Prestige Mall AVM'de BİM FİLE mağazası açıldı!

BİM, mağazalar zincirinin yeni halkası FİLE mağazalannın ilkini açtı. İstanbul Bahçeşehir'deki Prestige Mall alışveriş merkezinde açılan ilk FİLE yoğun bir ilgiyle karşılanırken, 2015 yılı içinde İstanbul'da 10 adede ulaşması hedefleniyor.

BİM ilk FİLE mağazasını Prestige Mall AVM'de açtı!

BİM, mağazalar zincirinin yeni halkası olan FİLE mağazalarının ilkini açtı. İstanbul Bahçeşehir'deki Prestige Mall alışveriş merkezinde açılan ilk FİLE yoğun bir ilgiyle karşılandı..

BİM, FİLE markası ile yoluna devam ediyor!

Türkiye'yi discount modeli ile tanıştıran BİM, aynı anlayışı FİLE markası ile süpermarkete taşıyor. Rakiplerin küçük mağaza açılımına karşı hamle olarak da değerlendirilen FİLE'lerin ilki Bahçeşehir'de açılacak.

BİM'in süpermarket konsepti File'nin ilk mağazası Bahçeşehir'e!

File markası ile ‘süpermarket’ pazarına giren BİM’in İcra Kurulu Üyesi Haluk Dortluoğlu, discount (indirim) süpermarket konseptiyle yeni bir satış modeli sunacaklarını söyledi..

BİM'in yeni markası File Bahçeşehir'de şube açacak!

BİM'in yeni markası File Bahçeşehir'de şube açacak. Yaklaşık 1000 metrekarelik bir alanda açılacak ve 2015 içinde sayısının 10’a çıkması hedeflenen File mağazalarında, düşük fiyat prensibi olacak.

File ilk şubesini Bahçeşehir’de açacak!

Türkiye’yi discount modeli ile tanıştıran BİM, aynı anlayışı FİLE markası ile süpermarkete taşıyor. Rakiplerin küçük mağaza açılımına karşı hamle olarak da değerlendirilen FİLE’lerin ilki Bahçeşehir’de açılacak

BİM File mağazası Prestij AVM'de açılacak!

Perakende sektörünün merakla beklediği BİM'in yeni konsepti File'nin ilk mağaza açılışı için geri sayım başladı. File'nin ilk mağazası şubat ayında İstanbul Bahçeşehir'de bulunan Prestij AVM'de açılacak.

Bim'den yeni market! File!

Türkiye'de 4 bin 395 şube ile indirimli marketler zincirinin lideri olan BİM, yeni bir atak yapmaya hazırlanıyor. BİM yönetimi, File markası altında yeni bir zincir kurmak için İcra Kurulu'na yetki verdi.

bim file ilk mağazasını açtı Haberi

bim file ilk mağazasını açtı

BİM, mağazalar zincirinin yeni halkası FİLE mağazalarının ilkini açtı.


İstanbul Bahçeşehir'deki Prestige Mail alışveriş merkezinde açılan ilk FİLE yoğun bir ilgiyle karşılanırken, 2015 yılı içinde İstanbul'da 10 adede ulaşması hedefleniyor. FİLE mağazalarında tüketicilerin gıda, kişisel bakım ve genel temizlik ihtiyaçlarını, iyi veya en iyi kalitede ve yüksek standartlarda üretilmiş ürünlerle, sürekli düşük fiyatlardan karşılamak hedefleniyor. Özel ve sıcak bir tasarımı olan bu mağazalarda tüketici kendi mahallesindeki çarşıda alışveriş yapıyormuş gibi rahat bir ortamda ihtiyaçlarını karşılıyor. Her birinde yaklaşık 35 çalışanı olan FİLE mağazalarında fiyatlar 'her gün düşük fiyat' prensibiyle belirlendiği için özel promosyon günleri yapılmayacak. Yeni FİLE mağazasının açılması nedeni ile bir açıklama yapan BİM İcra Kurulu Üyesi Haluk Dortluoğlu: "Yeni bir konseptle hizmete sunduğumuz ilk FİLE mağazamızın gördüğü büyük...