19 / 04 / 2024

binali yıldırım izmir metro projesi

binali yıldırım izmir metro projesi

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, sosyal medya üzerinden canlı yayınlanan programda gazeteci ve sivil toplum örgütü temsilcilerinin sorularını yanıtladı. Binali Yıldırım İzmir için adaylık sürecini de anlattı...

Binali Yıldırım: İzmir'deki konutlar 1 yıl dolmadan sahiplerine teslim edilecek!

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, İzmir depremiyle ilgili olarak, "İzmirli her şeyin farkında, devletinin büyüklüğünü ve şefkatini yaşayarak gördü ve hemen yaralar sarıldı, yine talimatınızla konut yeri belirlendi başlanacak ve senesi dolmadan hak sahiplerine teslim edilecek." dedi.

İzmir'e 'Binali Yıldırım Millet Bahçesi' müjdesi!

İzmir Kemalpaşa'da açılması planlanan millet bahçesine son başbakan, TBMM Başkanı Binali Yıldırım'ın adı verilecek.

İzmir'e Binali Yıldırım Millet Bahçesi geliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim vaatlerinden olan Millet Bahçeli projesi için İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde çalışmalar devam ediyor. Bölgede açılacak Binali Yıldırım Millet Bahçesi'nde sona yaklaşıldı.

Binali Yıldırım: BMC'nin İzmir'den taşınmasına meydan vermeyeceğiz!

BMC’nin İzmir’den taşınacağı iddialarına açıklık getiren Binali Yıldırım, “İzmir’e katma değer sağlayan hiçbir yatırımın gitmesine meydan vermeyiz” dedi

Binali Yıldırım'dan İzmir'e 4 müjde!

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, AK Parti'nin Danışma Meclisi toplantısında İzmir'e 4 büyük müjde verdi. 35 Proje ne oldu diye soranlara yanıt veren Yıldırım "35 Proje tıkır tıkır devam ediyor" dedi

Binali Yıldırım İzmir projelerini anlattı!

İzmir Milletvekili olarak 64. Hükümette yeniden Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olarak görev alan Binali Yıldırım İzmir'de gerçekleştirilecek dev projeler hakkında İzmirlilere müjdeler verdi.

Binali Yıldırım İzmir yatırımlarını inceleyecek!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, cumartesi günü İzmir'in devam eden yatırımlarını yerinde inceleyecek. Bakan Yıldırım, İzmir Ticaret Odası'nın Hilton Oteli'nde yapılacak olan 130. kuruluş yıldönümü resepsiyonuna katılacak.

Binali Yıldırım: Kentsel dönüşüm İzmir'in geleceğidir!

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Binali Yıldırım, konuk olduğu Ben TVde İzmir'in geleceği ile ilgili önemli mesajlar verdi.

Binali yıldırım: Ege'yi bir üs haline getireceğiz!

İpek yolunun yerini hızlı trenlere ve gemilere bıraktığını anlatan Binali Yıldırım, liman yatırımları, tren hattı ve İstanbul-İzmir otoyolunun Ege'yi bir üs haline getireceğini vurguladı

Binali Yıldırım: İzmir artık atağa geçmeli!

Seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle buluşan Binali Yıldırım, son yıllarda hayli kan kaybeden İzmir'in artık atağa kalkması gerektiğini söyledi.

Binali Yıldırım Demir İpek Yolu Üstün Hizmet Nişanı ödülünü aldı!

AK Parti İzmir adayı Binali Yıldırım'a, bakanlığında katkı sağladığı Demir İpek Yolu Projesi'nden dolayı 'üstün hizmet nişanı' verildi.

Binali Yıldırım'a Demir İpek Yolu Üstün Hizmet Nişanı verildi!

Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği, Binali Yıldırım'a Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı yaptığı dönemde Demir İpek Yolu Projesi'ne desteği dolayısıyla "Demir İpek Yolu Üstün Hizmet Nişanı" verdi.

Binali Yıldırım: İzmir Körfezi Tüp Geçit projesi hazırlandı!

Binali Yıldırım, İzmir Körfezi tüp geçit projesinin hazırlandığını ancak bu konuda sivil toplum kuruluşlarının sakinleşmesini beklediğini belirtti.

binali yıldırım izmir metro projesi Haberi

binali yıldırım izmir metro projesi


AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, sosyal medya üzerinden canlı yayınlanan programda gazeteci ve sivil toplum örgütü temsilcilerinin sorularını yanıtladı. 


İzmir için adaylık sürecini anlatan Binali Yıldırım, AK Parti'de 3 dönem kuralının olduğunu, 3 dönemini tamamlayan bazı bakan ve milletvekillerinin de çeşitli kentlerde belediye başkan adayı gösterildiğini ifade etti. 


Bazı illerden belediye başkan adayı olması konusunda istek aldığını söyleyen Yıldırım, şöyle konuştu:


 "Ancak ben İzmir'i seçtim, zor olanı seçtim. İzmir'i seçmemin arkasında bu şehrin milletvekili olmamın çok önemli bir payı var. Bakanlığım süresince İzmir'in sorunlarını, İzmir'in ihtiyaçlarını çok daha iyi görme fırsatı buldum. İzmir'i ben seçtim iyi ki de seçmişim. Bugün keyifli bir kampanya yürütüyorum. 17 Aralık süreci rakip partiler tarafından bir referanduma dönüştürülmeye çalışılıyor. Biz böyle olmasını istemiyoruz....